Genel Konular : İŞGAL

sayın gasiyan devlet
firketeyılmaz bağıran

sayın gasiyan

devlet sizin düşündüğünüz gibi ve sizin düşündüğünüz mantıkla yönetilemez. Eğer akan kanın durması için birileri ile pazarlık yapmak gerekiyorsa yapılır, konuşmak gerekirse konuşulur. İletişim şarttır.

haaaa

vurmak gerekirse vurulur. Hükümetin yapmış olduğu belki riskli ama doğru bir hamleydi. Birileri bunu provake etti. Gelinen sonuç ortada.

Habire PKK deyip duruyorsunuz. Ancak hala olayları anlamakta yorumlamakta zorlanıyorsunuz.

PKK terör örgütünden daha ziyade artık dış devletlerin Türkiye ye karşı örtülü savaş aracı olmuştur. PKK nın derdi bu saaten sonra bilmem ne özgürlüğü falan değildir. Bakın bunu kürtler bile anladı artık seslerini fazla çıkarmıyorlar. Ancak siz anlamadınız

İkidebir başbakanın bob eşbaşkanı olmasını dile doluyorsunuz. Doğrudur. Bende çok eleştiririm. Ancak bilmediğiniz veya işinize gelmeyen şu. BOP diye bir şey kalmadı. Ne israil in yüksek çıkarları nede amerikanın bilmemnesi. Hala 5 sene önceki gözlükle bakmayın olaylara. Geri kalıyorsunuz.

Mavi marmara büyük israil in mezar taşıdır. Bunu kendileride biliyor siz bilmiyorsunuz. Hala kısır tartışmalarla, yorumlarla kendinizi kandırıyorunuz.

Ve bir şeyin hala farkında değilsiniz. Kim olursa olsun. Hangi titr de olursa olsun hiç bir güç bu saatten sonra kendi başına bu ülkeye hele hele terör konusunda zarar verecek kapasitede değildir. Rusyasından iran a amerikasından israiline hepsi uyanan türk devletini (Binlerce yıldır bizi var eden devlet geleneğini) nasıl durduracaklarınını düşünürken (son şemdinli saldırısıda bu planların bir parçasıdır) siz nerlerdesiniz yahu..

Toparlayın biraz kendinizi. Hani şu forumda bulunan insanların bu kadar kısır düşünlceere sahip olmasına doğrusu bir anlam veremiyorum.


Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür. Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür. Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür. Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür. Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değer
2012-08-02 11:02:30
  • Offline
  • Erkek
http://www.youtube.com/watch?v=7lhZlCDLNKw bence
acemi1umutAvatar

http://www.youtube.com/watch?v=7lhZlCDLNKw


bence bunu bi dinleyin kısa zaten


ainesi iştir kişin lafına bakılmaz http://vimeo.com/user3184950
2012-08-02 11:10:16
  • Offline
  • Erkek
Madem bop kalmadı bugün
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Madem bop kalmadı bugün orta doğunun hali nedir.israilin mezar taşı ama son zamanda israilin devletten aldığı ihaleleri sor bakalım.pkk nın kimin köpeği olduğunu yıllardır bilirim.topladığımız leşlerin üzerinden çıkan m-16 tüfekleri ve israil yapımı el bombalarından rahat anlıyorsunuz.daha bir çok şey var ki.bu topraklarda bu olaylar sadece bu zamanlarda olmadı.bu yapı osmanlıdan beri var.osmanlı zamanın kim ayaklanırsa yedi sülalesi kesilirdi biz şimdi geri kalanlara anlatmaya çalışıyoruz.
hükümetimiz madem çok iyi bu kadar düşünceli,mavi marmara ne oldu,uçaklarımız düştü ne yaptı,ırakta milyonlarca müslüman öldürüldü(her adımda müslümanız diyorlar ya)ne yaptılar.adam alıyor beyzbol sopasını eline ne istersem yapacaksın diyor,bizimkilerde yapıyor.

Şu biline ki bu topraklarda kavga bitmeyecek,dün sağ soldu,bugün kürt-türk,yarın sünni-alevi,dahada sonraları,ne zaman ki bu ülkede birileri
kendinden önce vatanını,halkını düşünmeye başlarsa o zaman bu ülkede herşey çözülmeye başlar.
ne zaman ki biz kendi içimizden insanları meclise taşırsak o zaman bu vatan düzelmeye başlar ki ben düzeleceği konusunda ümitli değilim.


www.dvamimarlik.com
2012-08-02 11:19:14
  • Offline
  • Erkek
Biliyor musunuz ? Bugün
ETezerErgin TEZERAvatar

Biliyor musunuz ? Bugün Şemdinlinin İşgalinin 10. Günü ???
Biliyor musunuz ? Egedeki 3 adamızın Yunanistan Tarafından işgalinin Bilmem kaçıncı Ayı ?

Irak : Bitti
Suriye : Bitti :)
İran : Bitecek
Sırada : ????

Sebep ?
Elin Amerikalısı, İsraillisi Çok Sevdikleri Kürt Halkı için mi Savaşıyor ?

3 e bölünmüş ülkeler de Neler oluyor ? İkra lütfen.

Irak ta 2.000.000 İnsan Öldürüldü (Resmi olmayan rakamlar tabii ki çok daha fazla) Kürtler, özgür mü şu an orada ? Yoksa Eli Silahlı Barzaninin emrine girmezse Ailesi ile birlikte yok ediliyor mu ? Bu Katliamdan Kaçmış Pek çok Aile Tanıyorum, Sakın Kürtlük Yapmayın. Ben de Tatarım. Ama Amerikalı Senin Kim olduğuna Bakmaz, O alacağı Ganimete bakar.
Özgürlük Peşinde Koşan, İster Türk ister Kürt ister Tatar olsun, Önce Ağalık, Aşiret Sistemine karşı savaşsın lütfen. Biz önümüze konan hedefe saldırırız muhabbetini bırakın. Bu devletin En büyük düşmanlarından bir Aşiretlerdir. Parayı Kim verirse veya Toprağı, Oylar ona verilir, Silahlar diğer tarafa döner. Tamam Amerika Büyük Düşman olabilir. Ama onun En büyük Silahı Aşiretlerdir
Bu ülkede Kim en çok Parayı Aşiretlere Yatırırsa O iktidar olur. Vekillerinizi bi araştırın bakalım. Hemen Hepsi Hangi Aşiretlerden. Sanırım Aşiret üyesi olmayanlar çok azlar.
Dünyanın Uyuşturucu Kapısı Türkiyedir. Yasalar bile buna uygun düzenlenmiştir. Prosedürlerden bir 2-3 ayda bir Bi kaç ton uyuşturucu yakalanır. Arka taraftan 10-15 Ton uyuşturucu aktarılır. Bilin Bakalım kim yönetir Bu trafiği ? :) Aşiretler. PKK ??? Ya siz istediğiniz ismi verin
İster özgürlük savaşçısı isterse Terörist, Onlar Aşiretlerin Yönetimindeki Silahlı Uyuşturucu Askerleridir.
Şimdi Bi daha Düşünün. Türkiyenin Güney Batısı (Ana Kapı), Eğer Karışık durumda olursa KİMİN İŞİNE GELİR ? Amerika başta olmak üzere Aşiretlerin işine gelir.
Pekala Kürtlere Özerklik, Özgürlük ve Hatta isterlerse Padihşahlık ? Siz şimdilik bu şekilde oyalayın. Biz Ganimetleri Bölüşüyoruz.
Forumda Siyaset Konuşmak Yasaktır. Ama Türkiyede Siyaset yoktur ki ? Sadece Para Pazarlıkları vardır. Kimin Eli güçlüyse İktidar odur. Parayı Kim iyi yönetir ise İktidar odur. Kim Patronlarına iyi yaltaklanırsa İktidar odur.
Peki Ya Halk ? Her zaman söylüyom: Biz Kendimizi Özgür Zanneden Koyunlarız, Tıpkı Dünyanın Diğer Sürüleri gibi...

Mal da Yalan Mülk te Yalan,
Gel sen de biraz oyalan :)

Bu gün Uyuşturucu Yönünü ele aldık, Yarın yani 11. günde diğer ama asıl Konuyu Ele alacağız. Yani: "SU" İşgalin Savaşaların ana ve en temel sebebi...(isteyen "Kaynak Savaşları" olarak araştırma yapabilir, hazırlanabilir)

Unutmayın, 10. Güne girdik :)

Not 1: Sokak Köpeği bile bölgesine yabancı bir Köpek Girdiğinde "DAĞ, TAŞ, KAYA" diye bakmaz. Savunur. Çünkü Bilir ki, Bölgesini kaybederse gideceği yer yoktur.
Not 2: Bu Proje, 1938 değil 1890 lı yıllarda inşa edilmiştir. Aynen Uygulanmaktadır. Atatürk projeyi sadece "yavaşlatmayı" başarabilmiştir.


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-08-02 12:13:07 Edit:2012-08-02 12:18:35
  • Offline
  • Erkek
demekki birilerinin gitme zamanı
msaricayemre karadagg

demekki birilerinin gitme zamanı çokdan geldi.basın gitmiş,yargı öyle ösym öyle,askeriye zaten öyle yazarlar,vsvs..yeni anayasamızın değişmez ilk üç madesi bile değişiyor. yeni anayasada Türk diye bir şey yazmıyacak


Süphesiz Sen Sen Değilsin
2012-08-02 13:18:29
  • Offline
  • Erkek
tayyipler alemi
drekonNecmi DemirkeserAvatar

tayyipler alemi

Yeni Anayasa diyince aklıma geldi, Özgürlük tanımı bu noktada biraz karışıyor. Kime özgürlük, ne kadar özgürlük verilecek.  "Fikir özgürlüğü, ifade özgürlüğü". Bunlar Türkiyede tutmaz. Bin yıldır krallık ile yönetimiş bir Ülkede seçim sistemi getirince bugünkü manzara ortaya çıkıyor.

Özgürlük tanımının genişlemesini bende çok isterim, Ağzına bant yapıştırıp sessiz duracak bir topluluğun bile  Vali'den izin alması gerekiyor. söz dinlemezse polisten biber gazı yemesi kaçınılmaz.

Bu Anayasa'yı yapacak özellikle mevcut başbakan ise bu imkansız. sadece şu yeterli: Bir dergide karikatürü yayınlandığı için dava açmıştı. Başka modern bir ülkede olsa gülüp geçerler. medya ile arası kötü olunca "bunların gazetelerini almayın" diye televizyonda canlı yayın yapmazlar.

Çocukla, ergen arası bir tutum. Özgürlüğü anlayamaz, yaşatamaz.

Eğitim şart, ama herkese şart.

Kültür aşısı olsa da damardan versek. çünkü kara tahta ile bunu veremiyoruz.


Game maker
2012-08-02 14:21:21
  • Offline
  • Erkek
sedat
drekonNecmi DemirkeserAvatar

"Türk olmak" nasıl bir tabir işte onu anlayamıyorum. Türkiyede yaşıyorsan "Türk vatandaşı" olarak ikamet ediyorsun. Her ortamda etnik kimliği ileri sürüp yorum beklemek ayrımcılık değilse nedir. !

Bin yıl geçmiş, Orta asyada yaşana Türklere bak birde bu Topraklardaki Türklere bak. Herkes birbiri ile kız alıp vermiş, herkesin tipi şekli birbirine benzemiş. hala bu neyin milliyetçilik kafasıdır.


Game maker
2012-08-02 14:53:07
  • Offline
  • Erkek
http://www.youtube.com/watch?v=7lhZlCDLNKw&feature=player_embedded#!
aylmzabdullah yılmazAvatar

http://www.youtube.com/watch?v=7lhZlCDLNKw&feature=player_embedded#!

Pkk ne istiyor izleyin sonra, özerklik veya demokrasi palavrasını konuşanlar aslında ne istiyorlar görün.


Bildiklerimiz kadar bilgili, bilmediklerimiz kadar cahiliz. //aylmz
2012-08-02 15:11:59 Edit:2012-08-02 15:14:33
  • Offline
  • Erkek
büyük harfle Türk ,küçük
serosezM.Serhat SEZGİNAvatar

büyük harfle Türk ,küçük harfle kürt yazıpta daha milleti neden iğnelemeye devam ediyorsun SEDAT ? ortamı neden germeye devam ediyorsun??

bende gereyim haklı nedenlerden dolayı du bak beğenecekmisin ,sorduğun soruya ithafen;

Sedat keşke olsaydım..... bedava elektrik,bedava su hatta cevapları belli sınavlar..ne güzel değilmi..?? keşke olsaydım..


"Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez"
2012-08-02 15:18:36 Edit:2012-08-02 15:20:50
  • Offline
  • Erkek
Abi ne güzel dedin.
TalikaOkan EyüpAvatar

Abi ne güzel dedin. Kesinlikle katılıyorum keşke olsaydım. Herşey bedava ekmek elden su gölden sonra buraya yatırım yapılmıyor... Gidin Diyarbakır`a Mardine batıdaki birçok şehirden çok daha iyi haldeler hatta buraya geldiler mi burası şehir mi ya bizim oralar paris gibi diyorlar.


- Hiç...
2012-08-02 15:31:10 Edit:2012-08-02 16:08:49
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!