Genel Konular : İŞGAL

benim için kimsenin etnik
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

benim için kimsenin etnik kökeni önemli değil, önemli olan kişinin gayri resmi savaştaki yerleri, ben ülkemi milletimi savunmak istediğimde adım faşistken o ırkının ezildiğinden dem vurup adam öldürüp uyuşturucu satıp özgürlük savaşçısı oluyor en çok bu zoruma gidiyor.


MODO, rhino
2012-08-02 15:36:17 Edit:2012-08-02 15:38:07
  • Offline
  • Erkek
http://www.whitehouse.gov/photos-and-video/photo/2012/07/president-obama-talks-prime-minister-erdo bu resımden
tsnipertayfun torunogluAvatar

http://www.whitehouse.gov/photos-and-video/photo/2012/07/president-obama-talks-prime-minister-erdo

bu resımden sadece "obama ve beyzbol sopası" seklınde bır mana algılıyorsanız size ıyı uykular dılerım..


tayfun torunoglu
2012-08-02 15:37:18
  • Offline
  • Erkek
Tayfun yakında montaja başlıyacağım
serosezM.Serhat SEZGİNAvatar

Tayfun yakında montaja başlıyacağım diyor Obama :))


"Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez"
2012-08-02 15:42:34
  • Offline
  • Erkek
"Keşke bir
TuncAxoyTunç AksoyAvatar


"Keşke bir kereliğine kürt olsaydınız, o zaman televizyonda biri kürtçe konuştuğunda nasılda televizyon etrafına toplanır onun konuşmasını beklerdiniz. O söyleyeceği iki kelimenin size ne tat verdiğini, anlatamam görmeniz lazım."

Sedat, Benim anne tarafı çerkez dir. Dolayısı ile ne demek istediğini anlıyorum. Annem de çerkezlerle ilgili bir tv programı olduğunda ya da birisi çerkezce konuştuğunda heveslenip dikkat kesilir. ANCAK bu hiç bir zaman silahlanıp "burası bizim arazimiz ya da bana özerklik verin" dedirtecek bir durum oluşturmadı.

Buradaki herkes şiddetin karşısında ki senin de öyle olduğunu düşünüyorum. Sanırım tek ayrım noktası senin "milliyetçi" insanların "Kürt" kökenlileri kışkırttığını düşünmen. Milliyetçi ve faşit gibi görünen arkadaşlar da asıl kışkırtmanın PKK dan kaynaklı olduğunu söylüyor.

Bakınız dikkatli okuyun tarafları. İnce detayları karıştırmayın ki konu sapmasın.


CG Artist www.tuncaksoy.com www.3danimasyon.org
2012-08-02 15:50:32 Edit:2012-08-02 15:51:43
  • Offline
  • Erkek
Atatürk`ün Gençliğe Hitabesi
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Atatürk`ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!



Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927


www.dvamimarlik.com
2012-08-02 15:54:42
  • Offline
  • Erkek
Biz Yugoslavyada
TalikaOkan EyüpAvatar

Dünyada herkes acılar çekiyor ama afrikadaki aç çocuk bile böyle duygu sömürüsü yapamıyor böyle arkadan iş çevirmiyor. He belkide ondan aç kalıyor... Açıkçası pkk`nın ve ona destek olan tüm kürtlerin kuklalıktan başka hiçbir duruşu yok bu hayatta.

Yönetimde zamanında benim emekçi vatandaşıma değilde bu bütünlüğü bozmak isteyenlere "ananı da al git" demiş olsaydı belki birşeyler daha farklı olurdu.


- Hiç...
2012-08-02 16:05:19 Edit:2012-08-02 16:05:56
  • Offline
  • Erkek
Okan < Afrikadaki açlar
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Okan < Afrikadaki açlar güzel bir örnek. Dünyanın en zengin elmas yatakları afrikada. Ama onlar iç savaşın pençesinden bir türlü kurtulamıyor. Birçok büyük güç oraya girdiği halde demokrasi götürmek yerine sadece ekmek götürüyorlar. Sonuç, iç savaş bitmiyor. Fakirler ekmek yiyor. Emlasları dış güçler yiyor.

Onlara çok benziyoruz. Doğuda BOR rezervleri tonlarca. Ama biz ırkçılık için birbirimizi yerken rezervleri Amerika yiyecek.


Game maker
2012-08-02 16:16:08
  • Offline
  • Erkek
necmi bey iyi bir
tsnipertayfun torunogluAvatar

necmi bey iyi bir noktaya degındı,rockefellere baglı fırmalarla su an bu bor meselesı konusuluyor,turkıyenın gelecegıde bu fırmaya teslım edılmek uzere..ne ılgınctırkı avrupadakı ortagı rotshıeld ıse afrıkada yer alan elmas madenlerının %60`ının dogrudan sahıbı..

bu fırmaların gırdıgı cografyada 2 sey akar..
para ve kan..

sedat arkadasımda humanıst humanıst yazmıs " bırılerı katledılıyorsa ya ıkımız yada hıc kımse falan" yazmıs..
kısaca sunu soyleyebılırımkı...

zannettıgın gıbı bır dunyada yasamıyorsun...
bu elıtlerın elını soktugu,bulaştıgı,elde etmeye calıstıgı her toprakta,etnık-dın-kultur.....vs ayrımcılık ve ıc savaslar 250 yıldır yasamnmakta ve yasanacak..

oz kaynaklarımızı yabancılara satan hukumetler sanmaki sensın yada benım...yada bızım ıcımızden gelıyorlar..


onların uşakları,tayın ettıklerı müdürlerdır..


tayfun torunoglu
2012-08-02 16:27:22
  • Offline
  • Erkek
necmi bey bor bir
fikirsanatsaim demirci

necmi bey bor bir hikayedir.doğrudur dünya rezervinin büyük bölümü bizdedir fakar bor ile pek birşey olmayacaktır.lütfen inanmayın bunlara.bor ile hangi araba gidiyor,hangi uçak havalanıyor,hangi füze fırlatılıyor.bor ana eleman değildir ara elemandır bilmem neyin nesinde belli bir yüzdede kullanılıyor fakat şuanda bor kullanmadan da ihtiyaçlarını gayet güzel karşılıyorlar.siz türkiyedeki borun hepsini çıkarın yerüstüne hadi ne olcak ne yapılacak o borla.tüm dünyadaki bor rezervleri bizde fakat dünya nereye gitti biz neredeyiz teknoloji ve zenginlik bakımından demekki borla olacak birşey değil hocam.


2012-08-02 18:54:58
  • Offline
  • Erkek
bu arada yalanlama tmmob
fikirsanatsaim demirci

bu arada yalanlama tmmob çevre mühendisleri odası başkanı eylem hanım tarafından yıllar önce odatv sitesinde yalanladı.


2012-08-02 19:01:14
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!