Genel Konular : İŞGAL

serhat Türk kelimesinden hoşlanmıyor.Direk
3ddesigner3d designer

serhat boşvermek lazım bunu.Türk kelimesinden hoşlanmıyor bu adam.Direk ırkçılık oluyor.Kardeş Fetih 1453 filmini bi izlesene.bi sahne var herkes namaz kılıyo.savaştan önce. bizans imparatoruda diyorki pis dinsiz türkler bize saldırcak diyor. bak dikkat ettiysen türkler diyor başka kelime kullanmıyor. ama hepsi namazda o sırada. bi nüans yani kaçırma diye dip not düşeyim dedim :)


2012-08-03 16:43:21 Edit:2012-08-03 17:35:01
  • Offline
  • Erkek
Hakkari`de,Şırnak`ta olacakları söyleyeyim.O köylerde
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Hakkari`de,Şırnak`ta olacakları söyleyeyim.O köylerde ve şehirdeki teroristler öldürecekler,sonrasında orada ki adamlar bizim çocuğumuzu öldürdüler evimizi bastılar diye aihm şikayette bulunacak.Türkiye Cumhuriyetini mahkemeye verecek.oraya giden asker subay ceza yiyecek hapis yatacak,devlet tazminat ödeyecek.suç ne dir kendi topraklarını savunmak.


www.dvamimarlik.com
2012-08-03 16:52:28
  • Offline
  • Erkek
gasiyan; bence öyle bir
3ddesigner3d designer

gasiyan; bence öyle bir şey olmaz. Biliyorsun biz Tarih yazan bir milletiz.Sadece tarihi yazacak adam yok başta.Fatih sultan Mehmetin dediği gibi büyük fetihler korkakların işi değildir.Bu Türkiye adam gibi birisi Atatürk gibi birisi basında olursa.Eskisi gibi herkese rest çeker. Aihm de de hadi git der.Gerekirse ırağa girer gerkirse afrikaya.inlerine kadar gider.bulur yok eder ve imha eder.Biz sadece o yiğidi bekliyoruz.O yiğitlerin allahın izniyle hep çıktı. bundan sonrada çıkacaktır.Çünkü tarih hiç bir zaman boşa yazılmaz.


2012-08-03 16:55:29
  • Offline
  • Erkek
ben askerde iken yüzbaşım
gasiyanDevrim ErdalAvatar

ben askerde iken yüzbaşım ben ve erbaşların hepsi,soruşturma geçirdiik,yüzbaşımız hapis yattı maaş ve terfi cezası aldı.dahasını anlatmayayım.buraya uygun değil.


www.dvamimarlik.com
2012-08-03 17:09:28
  • Offline
  • Erkek
sedat fetih filmindeki fatih
3ddesigner3d designer

sedat fetih filmindeki fatih sultan mehmetin ne dediğine bakmam , ben gerçek fatih sultan mehmete bakarım diyosunda.O film kaç milyon olarlık bi film bilionmu sen. tarihçilerin belgeleriyle çekildi, araştırmalar sonucunda çekilmiş bir film.2 kişi toplanıp hadi film yapalım demediler yani.film sana yön verir, güzelce izle, bazı sahnelerde ağla . biz ağıyoruz. bi de sen dene bakalım.


2012-08-03 17:18:05
  • Offline
  • Erkek
3ddesigner konuyu baştan
serosezM.Serhat SEZGİNAvatar

3ddesigner

konuyu baştan beri takip ediyorum merak etme ;)


"Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez"
2012-08-03 17:23:15
  • Offline
  • Erkek
Yüce Allah hepimize sabırlarını
3ddesigner3d designer

Yüce Allah hepimize sabırlarını ihsan eylesin.Amin.Kolay gelsin size :)


2012-08-03 17:28:22
  • Offline
  • Erkek
Sağlam kaynaklara dayanarak en
setavu-------Avatar

kaynaklara dayanarak en son haberleri veriyoum size bilgi olması açısından,

Terör üyesi grup işgale geldiği ancak çok başarılı olamadığı ancak kaçarken köydeki evlere mevzilendiği ve oradan ateş açtığı askerlerin karşılık vermekte zorlandığı ve mevzi kazdığı gelen terör üyelerinin önce şemdinli den başlayacağız diye konuştuğu ve bu eylemlerinin daha önceki pülümür vakasına benzediği
Sayıca çok oldukları ve ırak sınırı dışında da mevzilendikleri suriye benzeri durumlara girişecekleri
çatışmaların çok uzun süredir devam ettiği ve dışarıya olayı yansıtmak istemedikleri


gelen bilgiler arasında




2012-08-03 17:37:34 Edit:2012-08-03 17:40:39
  • Offline
  • Erkek
susayım dedim ama olmuyor.
50c3ntsercan ağbabaAvatar

susayım dedim ama olmuyor.
bakın hepimiz kardeşiz bizim birbirimizden başka dostumuz yok.eğer böyle birbirimizi yersek iki tarafta kaybeder.
öyle şeyler yazılmış ki cevap vermeye değmez.onları atlıyorum.ve en kısa şekilde yazacağım.
öncelikle birbirimize saygı duyalım.
birimizi bir türkle ya da bir kürtle yaşanan olayı bütün bir halka mal ettmesi yanlıştır.
bu ülkenin temeli olan bu ülkeyi birlikte kurduğumuz ve ülkenin büyük bir bölümünü oluşturan bir topluma sürekli "azınlık" diye hitap edilmesi de gülünçtür.
jitem i(1980-1995 yıllarıa arasındaki) savunanların pkk yı savuınandan hiç bir farkı yoktur.
şu anda pkk ile savaşan şehit olan sadece türkler değildir!burada kürt geçleride şehit olmaktadır. lütfen bu insanlara biraz saygı duyuyorsanız birini suçlarken kürt kelimesi ile genelleme yapmayın.
herkes kürtlerin istrail ve abd ile hareket etiğini yazmış.Arkdaşlar gözünüzü açın bugün abd ve israilin işlerini yapan kürtlerden önce
bizim ülkemizdir.
bütün türkleri kast etmiyorum ama bazı arkdaşlara söylüyorum. türklük üstün bir ırk değildir.bütün ırklar eşşittir.patron gibi konuşuyorsunuz.bu ülkeyi kurmuşsunuz sonra da kürtlere diğer ırklara ev bark ekmek vermişsiniz gibi davranıyorsunuz.böyle bir şey yok. kürtlere ne yapıp ne yapmamaları gerektiğini söylüyorsunuz. bu şekilde sorun çözülmez.kürt halkı kendi kaderini kendisi belirleme hakkına sahiptir.bunu başkasının söylemesine gerek yok.(ülke dışını kast ediyorum.)
başlıca sorun bana kalırsa bazı türk arkdaşların her şeyi türklüğe mal etmesi ve diğerlerini azınlık ve alt sınıf olarak görmesidir.yok bizim ekmeğimiz bizim toprağımız... kusa bakmayın ama bu başka ırkları görmezden gelmektir.ve ırkcılıktır.bu ülkede 10 larca yıl kürt dili ve tarihi yok edilmeye çalışılmıştır.ve asimile politikaları uygulanmıştır.bunlar inkar edilemez gerçektir.buna rağmen kürtler her zaman barış yanlısı olmuştur.bu 80 li yıllara kadar sürdü. siyaset yapmak isteyenler,zenginleşen kürtler öldrüldü,köyler yakıldı bugün suriyede olduğu gibi kendi şehirlerini uçalarla toplarla bombaladı.bunu sonucunda da 80 de pkk oluştu.kürtler silahla mücadele etmediklerinde yani pkk dan önce kürtlere hiç bir hakkı verilmedi ve inkar edildiler.bunu belirtmek istedim.ama eski eskide bırakalım.suçlular çezalandırılsın.herkes eşit olsun.sorunun çözümü bunların aşılmasında.lütfen başka arkdaşlar gibi yazıdan parça parça alıp canınızın istediği gibi değerlendirme yapmayın çok komik oluyor.saygılar.
not:bu yazıyı kürtlerin bir acıtasyonu olarak devlet bize ekmek vermy gibi alçakca anlayan insanlar lütfen cevap vermesin.


http://www.sercanagbaba.blogspot.com "Yardım Etmek Can Yakmaz"
2012-08-03 18:14:03
  • Offline
  • Erkek
Bak Sercan, Ben
pescadorserkan toydemir_1985Avatar

Bak Sercan,

Ben bir yazı yazmadım diğerlerine de bakman gerekiyor.

1. si benim ilk yazdığım yazı da, geçen cümle şu. Kürt olarak tanıtılanlar ama olmayanlar dedim...

2. si Sen Türkiye topraklarında yaşayacaksan, TÜrkiye Kanunlarına ve dinine saygı duyarak yaşayacaksın demektir. Onları kısıtlayarak, iterek, kakarak, değil.. Bu ihanettir...

3. sü Zaten kürt azınlıktanda düştü. Ortada çemkirenler senin kabul etmediğin İsrail, Abd ama bunula sınırlı değiller, fransa, almanya, hollanda, almanya, yunanistan, ingiltere buralardan gelip iççinize sızınlar bunlar. Fakat bu ülkeleri topladığımızda. Geçmişten gelen bi toplululuğun öncü birliği olarak görüyüorum..

Jitem konusuna gelince, kulaktan dolma 2 mahkeme de çıkan olaylardan. Suikast yapıldı haberlerinde, Şehir içlerinde kenarlara atılan cesetleri öne sürerek vs.vs.vs. haberlerden. yola çıkarak gelmeyin.
Tabii ki Hata yaptılar,, peki jitem nerede hata yaptı..

Evet bilinçsizce, bana pkk savunucu diyerek, karşı saldırıya geçip, düşünce özgürlüğüme bir balta vurmaya kalkışman. İşte Hatanız burada. Neyse. devame deyim

Jitem.. Çıkan af yasasından sonra çökertildi... Bunu bilmiyorsan araştırmanı öneririrm. Ergenekon sonrası çıkan spekülasyonlarla değil..

Neyse Af yasasından sonra, Pkk militanları, devlet kademlerinde ve askeri kademelerde iş imkanı yqakaldı nasıl mı affın bir özelliği ise, af dileyen Pkk lı ya bu derecelerde iş imkanı sağlamakta..

Çünkü o yıllarda savunulan neydi hatırlarmısınız?? Yolsuzluk, açlık, eğitimsizlik vs. vs.vs. diyorlardı. sebebleri buydu? Ve

2 tarafıda memnun edecek, plan neydi Af. kavgasız, kansız, dimi?

Ama ne oldu, içeriye aldılar, çekirdeğimize girdiler.

SERCAn, bu yazımın devamı aynısı 2 yada 3 ileti öncesinde yazıyor...

Lütfen,, bana kürtler ayrcımcıi, soykırımcı, militanizm düşünceye sahip dğeil demyin.

Az önce Benim şahsiyetime, namusuma yaptığın hakaretten bu ortaya çıkıyor..

Ben burada kimseyi yargıladımmı?? Ben olayları anlatıp üstüne yorumumu kattım..

Ama tek dediğim.. Bu Ülke topraklarının Dinie , Yasasına, Örfüne, Adetine, İnsanına, Toprağına, Haksızlık, nankörlük, edip bizim diyebilecek kafa daki insan Ben HAİN derim.

Ben demem İnsan Ahlakı der.. Ahlak`tan, Şeref`ten Nasip alan bu cümlelerimi anlayabilir. Benim tek saldırım Hain demektir.

Anlamıyorum sizleri,


Serkan Toydemir
2012-08-03 18:43:09
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!