Genel Konular : Taksim Gezi Parkı

Türk halkından duyarlılık bekleyen
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Türk halkından duyarlılık bekleyen arkadaşlar,Başbakanın konuşmalarını dinlediler mi acaba,Bir ülkenin başbakanı halkını sakinleştirmesi gerekirken,anlayışlı olması gerekirken.Ne yapıyor,milleti tehdit ediyor.%50` yi evde zor tutuyoruz,salacaz sokağa diyor.Bu mudur anlayış,ezilen halkız zihniyetiyle gelip halkını ezen zulmeden kimdir.
Orada sakin sakin duran insanlara saldırırken,döverken demokrasi,halk isyan edince anarşi,içinizde kim var biri gelecek ağzına yüzüne vuracak,karşısındaki sinip kalacak,
İkincisi ülke bu halde iken sen nasıl bırakıyorsun ülkeni,REYHANLI öldüğünde de yoktun,çok merak ediyorum bu insanlar hangi ülkenin siyasetçisi,bana oy vermeyen benim halkın değildir mantığınıda zaten dün akşam iyice gördüm.
önce alkol alan herkes alkoliktir dedi,sonrada bana oy verip içenler alkolik değildir dedi.

Ayrıca hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum.Sadece tam bağımsız olarak,halkı için yaşayan ve varolan bir Türkiye istiyorum.Büyük olduğunu söyleyen sömürgelerin attığı kemiklerle yaşayan bir Türkiye istemiyorum.


www.dvamimarlik.com
2013-06-03 12:36:39 Edit:2013-06-03 12:37:34
  • Offline
  • Erkek
Ya sürekli Eylem zararı
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Ya sürekli Eylem zararı açıklanıyor da,polisin gaz bombası fabrikası mı var,yoksa bedava mı veriyorlar.dağa bayıra ata ata bitiremedi,onun faturası ne kadar...


www.dvamimarlik.com
2013-06-03 12:39:47
  • Offline
  • Erkek
gaz
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Gaz ithal eden firmanın sahibi birinin oğlu olunca, ülke zarar etmez merak etmeyin. Oğullar çok bu adamlarda. Tüm oğullar da ticaret dehası , 15 yaşında holding kuruyor.


Game maker
2013-06-03 12:47:08
  • Offline
  • Erkek
Öncelikle belirteyim ben herhangi
ozcansenerÖzcan Şener

Öncelikle belirteyim ben herhangi bir parti taraftarı değilim, futbol takımı dahi tutmam. Ben her zaman insanlığın ve doğrunun yanındayım.

Olay ağaç falan değil. İzlesenize adam durmadan tehdit ediyor, biz ne istersek o olur kapayın çenenizi diyor. Bu durum demokrasi olmaktan çıkmış diktatör rejime dönmüştür. Emin olun bunu gören bir çok akp taraftarı dahi kendinden utandığını belirtmiştir. Kendini bilen kafası biraz çalışan her insan evladı durumu görmüştür. Ha bu arada izlesenize derken türk kanallarını unutun, Halk tv dışında. Çünkü diğer kanallar kaybadecekleri kar korkusuyla gerçek yayın yapmak yerine evlilik düğün programı yapmaya devam ediyorlar.


http://www.ozcansener.com/
2013-06-03 12:49:48 Edit:2013-06-03 12:53:37
  • Offline
  • Erkek
Mehmet emin ol burada
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Mehmet emin ol burada eyleme katıldığını söyleyen kimse ulusal kanal muhabirini savunmaz,savunulacak bir tarafı da yoktur insanların yaşam hakkı hiçbir şekilde alınmamalı,ama sen inebolu bilmem ne partisinin başkanının Anıtkabir`i de yıkacağız sözüne katılırsın değil mi?


www.dvamimarlik.com
2013-06-03 15:10:41
  • Offline
  • Erkek
Eğer eylemlerin ilk günlerinde
GalagoÖzcan ŞENGÜNAvatar

Eğer eylemlerin ilk günlerinde İstanbulda olsaydım büyük bir olasılıkla ben de katılırdım. Eylemde polisin o saldırılarını görünce şok oldum. Ama şu var ki ilerleyen günlerde yapılan eylemlerin sonuçlarına bizzat, olay yerinde şait oldum(İzmir-Çankaya`da). Yine bir şok daha geçirdim. Her yer harabeye dönmüştü. Bir esnaf çıktı şöyle dedi, "burada 3 dükkan hariç tüm dükkanlar zarar gördü". Gerçektende öyleydi. Her yer kırık dökük, direkler yıkılmış, trafik lambaları bozulmuş,dershaneler harabeye dönmüş, cemaate ait olduğu düşünülen yerler yakılmış... Belediyeden alsancak(izmir) için eylem izni alıyorsun. Gidip karşıyakada eylem yapıyorsun. Üstelik yine her yer harabe... Diyeceksiniz ki bu olayların bizle alakası yok, bazı fırsatçı örgütlerin işi. Evet haklısınız ama bu olaylar bölücülere fırsat veriyorsa ve bunu görüp de hala gece yarılarına kadar eylem yapabiliyorsanız bana haklı olduğunuzu savunmayın.

Polisin şiddetine gelince, evet orantısız güç kullanılıyor ama bunu tüm polisler için söylemek çok yanlış olur. Nasıl ki eylemciler arasında yakıp, yıkan kişiler çıkıyorsa onların arasında da bu olayları savaş gibi görüp öldüresiye saldıranlar çıkıyor. Bunun bedelini tüm polis teşkilatı ödememeli. Orada namusuyla işini yapan. Kötü muamele eden diğer polisleri engellemeye çalışan da bir çok kişi var. Videolarda görüyorum, halk içinden bazı gruplar bir polisi sıkıştırmış linç girişiminde bulunuyor. Ya bu nedir? Bir hafta öncesine kadar, terör örgütü ile polisin çatıştığını gördüğümüzde çıldıran biz değilmiydik? Arada 3-5 polis görevini kötüye kullandı diye tüm polislere düşmanlık niye?

Bazı kesimler var ki bu eylemleri sırf eğlence amacı olarak görüyor. Bunları videolarda, resimlerde hatta dükkanların camlarında,duvarlarına yazılan yazılarda fazlasıyla görüyoruz. Kimileri de bir çok duvarı küfürlerle doldurmuş. eee ben bu eylemcilerden değilim ki? Tamam sen masum düşüncelerle bu eylemi sürdürüyor olabilirsin. Ama bunlara, bu fırsatı veren kim?

Başbakana gelince tam bir inat keçisi olmuş. Dediğim dedik diyor. Olayı iyice gurur meselesi yaptı. Umarım bir an önce bu düşüncesinden vazgeçer de halkın düşüncelerine saygı duymayı öğrenir.

Halk TV`ye gelince, bu olayları sürekli canlı olarak vermesi takdir edilecek bir durum. Fakat kanalda yapılan reklamlar ne öyle? Bu eylemlerin tüm halk adına olduğu savunuluyor ama bu kanalda sürekli X partisinin reklamı yapılıyor. Yanlış anlamayın o partiye karşı olduğum için falan demiyorum. Eğer bu eylem tüm halk adına yapılıyorsa, hiçbir parti bayrağı orada bulunmamalı. Çok açık bu kanal da çıkarları doğrultusunda çalışıyor. Yani bir diğer fırsatçı.

Umarım tüm bu yapılanlar ülkemiz adına iyi sonuçlar getirir.


"İnandıkları gibi yaşamayanlar, yaşadıkları gibi inanmaya başlarlar." Hz.Ömer
2013-06-03 15:18:02
  • Offline
  • Erkek
Son bir haftada :
yunusemredayiyunus emre dayıAvatar

Son bir haftada : Bir kez daha beşiktaşlı oldum.
hiç olmadığım kadar fenerbahçeli bir o kadar da galatasaraylı oldum.
Kürt oldum .Alevi oldum Direnişçi oldum. vatanını daha da çok seven bir birey oldum.

bunların yanında ayyaş oldum.
çapulcu oldum.
HALK ken , hak ararken . gösterici oldum.
ve son olarak bir kez daha türk oldum .
31 mayıs 2013 günü tekrar doğdum.


https://www.behance.net/yunusemredayi3d
2013-06-03 16:47:30
  • Offline
  • Erkek
Madem fotoğraflar konuşacak bende
EnqinEngin Yiğit

Madem fotoğraflar konuşacak bende

Madem fotoğraflar konuşacak bende birkaçtane atayım.

2013-06-03 17:08:35 Edit:2013-06-03 17:09:06
  • Offline
  • Erkek
48 İlin Yüzlerce İlçesinde
ETezerErgin TEZERAvatar

48 İlin Yüzlerce İlçesinde Protesto varsa %50 felan bitmiştir. Mantıklı düşünmek lazım.
Diğer Taraftan Toplu Protesto eylemlerine Sivil Polis Katılamaz. Türkiye de ya katılıyorlar ya da Eli sopalı Şahıslar Bazı tarafın bilinçli Provakoötrleri. Göstericilerin arasına katılıp, Gaz atıldığı anda Yanlarında Kim varsa Ellerinde ki sopalarla vuran kişilerden bahsediyorum. Bazı Arkadaşlar Farklı fikir beyan Etmişler ki, İşte biz bunun arkasında yatan ve Taraflı Yayın yapan (aslında yapmayan) Medyaya da karşıyız. Çünkü İlgili Arkadaşlar Olayları bu Taraflı Haber veren Medyadan öğrenebiliyorlar.
Ne diyorlar : Provakatör, Kime Diyorlar 10 tane Polisin çullandığı sokaktan geçmekte olan Genç kıza, Testisleri Polisler Tarafından Tekmelerle Patlatılan Gençlere, Sığınmış Oldukları Cami, Bina ve Dükkanlarda Gaz Bombası yiyen HALK a ...
Asıl Soru : Neden Diyorlar ???


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2013-06-03 17:09:57 Edit:2013-06-03 17:11:12
  • Offline
  • Erkek
Necmi hocam objektif olun.Bir
EnqinEngin Yiğit

Necmi hocam objektif olun.Bir

Necmi hocam objektif olun.Bir önceki mesajım gibi siyasi içerik yok fotoğraflarda.

2013-06-03 17:10:27
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!