Genel Konular : Taksim Gezi Parkı

Kocc Adnan dostum... Gayet
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Kocc Adnan dostum... Gayet içten yazmışsın.... Twitter kullanıyorsan olayları takip et...

Olayların neden çıktığını, nasıl geliştiğini anlarsın.

Olay 2 ağaç değil, hiç olmadı zaten....

bu artık bir patlama....

Kötü.... İnan bana dikta rejimi var.


www.leventoget.com
2013-06-03 03:21:22
  • Offline
  • Erkek
sevgili adnan, bilmediğin konuda
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

sevgili adnan, bilmediğin konuda yorum yapmaman gerekir o zaman, zira bu ülke senin UZAKTAN gördüğün gibi değil hayli zamandır, şurada eylemden geldim gaz yedim diye yazan bizler 35-40 yaşlarında okumuş yazmış eşşek kadar insanlarız, bu direniş eylemine bile bile isteye isteye biber gazına maruz kalmak, dövülmek, aşağılanmak için gidiyoruz, el kaldırmıyoruz, savaşmıyoruz, efendi efendi direnip slogan atıyoruz.

kimsenin birbirini kırdığı yok anlayacağın, senin göremediğin diktatör devlet, polis eliyle silahsız ve savunmasız halka zulmediyor, görmek için yabancı kanalları takip edebilirsin, cnn bbc gibi prestijli kanallar durumu aktarıyor, bizim yandaş medya susuyor susturuluyor.

ha sözlerim sana samimi gelmediyse eyv. inanma, ama böyle atarlı tutarlı uzaktan yorumlar yazıp da günlerdir zulüm gören onurlu insanların kalbini kırma.

bu ülke senin gördüğün gibi değil çünkü, bir arap ülkesi hiç değil, burası demokratik Türkiye Cumhuriyeti, bizler de cop yeme, biber gazı yutma, panzerle ezilme gibi demokratik haklarını kullanan silahsız halk direnişçileriyiz.

yarın akşam yine direnişteyim, tüm dostlarla birlikte bu direnişi sürdüreceğiz.

sağlıcakla kal, bulunduğun topraklarda huzur içinde yaşa, selametle.


2013-06-03 03:22:27
  • Offline
  • Bayan
Tamam o zaman daha
koccAdnanAvatar

Tamam o zaman daha birsey demiyorum suç benimdi, korktugum olayin büyüyüp milletimden canlarin yanmasini isitemedigim içindi , nerden bakarsak bakalim insan hayatina degmez.


Eğitim hayata hazırlanmak değildir ; Eğitim hayatın kendisidir.
2013-06-03 03:48:47
  • Offline
  • Erkek
Arkadaşlar lütfen artık uyanın,
mardulakOgan BİRANAvatar

Arkadaşlar lütfen artık uyanın, kaç gün geçti hala olayın 2 tane ağaçtan ibaret olduğunu düşünenler var etrafta. At gözlüklerinizi çıkarın ve izleyin.

http://www.ecanlitvizle.com/halk-tv-izle/


www.birantasarim.com
2013-06-03 10:02:08
  • Offline
  • Erkek
Olaylar umarım siyasileşmez akp

Olaylar umarım siyasileşmez akp

Olaylar umarım siyasileşmez akp karşıtlığında birleşilebilir. Cemaat torpiliyle polis olandan ne beklenirki ? pkk bayrağına dokunmaz bu zındıklar. "Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır"

2013-06-03 10:14:16 Edit:2013-06-03 10:14:38
  • Offline
  • Erkek
olayın siyasi boyutlara ulaşmaması
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

olayın siyasi boyutlara ulaşmaması için nasıl bir kardeşlik ve birlik duygusu içinde olunduğunu o meydanlarda direnenler çok net gördüler, görmekteler.
kaygılanmayın biz tavrımızı gayet net koruyoruz, haklı direnişimize leke sürmek isteyen provakatörler, ıslıklanıp yuhalanarak dışlanıyor, herhangibir siyasi parti ya da görüş temsilcisi direniş gruplarında yer bulamıyor. Taşkınlık yapan bir gurup görüldüğünde "yapma" nidaları yüksek tondan yükseliyor, ve hemen arkasından verdiği hasar toparlanıp temizleniyor elbirliği ile. Kirli emelleri olanlara malzeme vermemek için de direniyoruz.

bu sivil halk direnişine karşı bu kadar sert karşılık verilmesinin tek nedeni de bu gerçeği görmüş ve korkmuş olan güç sahiplerinin korkularının sonucudur.

Gezi Direnişi`ni savaşa çevirmek isteyenlere karşı da sloganlarımız var.

"SAVAŞMA, DİREN!"
"SEN GELME ULAN AYI!"


2013-06-03 10:41:25
  • Offline
  • Bayan
söz
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Anayasa`nın 34. Maddesi :

B. Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Düzenleme Hakkı

Madde 34. - Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

 


Game maker
2013-06-03 10:46:22 Edit:2013-06-03 10:47:13
  • Offline
  • Erkek
Hocam Çok Güzelde İzmirde
levolilevoli

Hocam Çok Güzelde İzmirde Bir Dünya Ağaç Yıkıldı ve Yerine Fuar Kuruldu Nerdeydi Benim Duyarlı Halkım Ben Bu Ülkenin 15 Sene Önceki Halinide Okadar İyi Hatırlıyorum ki İnsanlar Otobüslerde Burnunu Tıkardı Nefes Alamazdı, Her Köşe Başında Tinerciler İnsanların Önünü Keserdi, Mafya, Kapkaç, Hırsızlık, (İşsizlik) v.s. Bence Burada Dönen Olaylar Farklı Oyuna Gelmeyelim.


2013-06-03 11:06:29
  • Offline
İnsanın asıl canını sıkan

İnsanın asıl canını sıkan polisten dayak yemek, gaz yemek değil senin gibilerle uğraşmak. Yetmedi mi reyhanlıda giden canlar, yetmedi mi rantlar, çıkarlar, torpiller, rüşvetler, özelleştirmeler. Herkes zaten ne diyor mesele ağaç değil bardak taştı.....

Bu muhafazakarlara göre Suriyede silahlarla hükümeti devirmeye çalışırsan özgürlük savaşçısısın Türkiyede eylem yaparsan vatan hainisin.

Haksızlık Karşısında susan dilsiz şeytandır.


2013-06-03 11:16:09
  • Offline
  • Erkek
Canım Benim Senin Gibilerle
levolilevoli

Canım Benim Senin Gibilerle Derken Sanırım Benden Bahsediyorsun Öncelikle Terbiyesizlik Yapma, Haddini Bil, Burda Herkes Düşüncelerini Özgürce Yazıyorda Sizin Düşüncenize Aykırı Birşey Yazılınca Neden Zoruna Gidiyor Nerde Kaldı Demokrasi, Özgürlük Oyüzden Birdaha Söylüyorum Terbiyesizlik Yapma


2013-06-03 11:21:07
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!