Genel Konular : Taksim Gezi Parkı

Taksim
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Olayın siyasi bir provokasyon olduğunu düşünenler lütfedip resimlere bir baksın.

Suçlu kim, polise karşı ne yapmış.


Game maker
2013-06-01 16:56:25
  • Offline
  • Erkek
TR3D TR3D kuralları Din
sitemaltug tezerAvatar

TR3D TR3D kuralları Din ve Siyaset

3D sitesinde Din ve Siyaset


Türk bayrağı




Öncelikle; Sözümüz her ortamnda Siyaset yapanlara!


•Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir

•Türkiye Cumhuriyeti demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir

•Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Türkiye bayrağı kırmızı beyazdır (Sitemizin logosu bu renklerden oluşur)


Bu kurallar anayasamızın değiştirilemez ilk 3 maddesidir. Bu 3 madde ile sorununuz varsa sitemizden size hiçbir yarar gelmez. Bu maddelerin aksini düşünüp sitemizde bu maddeler üzerinde polemik yaratacak tartışmalara girecek kişilerle muhattap olmak istemiyoruz, "bizim işimiz grafik" ve tartışmalarımızı da bu konularda yapmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ve Anasayadan bahsetmek siyasi bir duruş değil, yaşadığınız topraklara ve onun kurucularına gösterilmesi gereken bir saygıdır. Türkiye Cumhuriyeti`ne saygı duymuyorsanız size uygun başka forumlar bulacaksınız, Bu siteyi öncelikle Türkiye vatandaşlarına 3D öğretmek için açtık. Kimsenin dini veya siyasi seçimi bizi ilgilendirmez ama forumlarımızda hiçkimseden akıl almaya da niyetimiz yok.

Bu kurallara UYMAK istemeyenler lütfen siteye uğramasın. Etrafında dolaşıp "üyeliğimi silin" diyerek tepki göstermeye çalışmasın. Mümkün olduğunca uzağa gitsin ve değerli fikirlerini yanında götürsün. Yazdığı mesajları veya üyeliğini silmek 3 saniye alıyor. Yaptığı gürültü, patırtıyı silmek , insanların bilinç altında kalan " TR3D sitesinde siyaset konuşuluyor, seviyesiz şahıslar dolaşıyor " lafını temizlemek aylar sürüyor. Bu sitede siyaset ve din konuşulmaz, bu kadar yazıdan anlayamıyorsanız, başka türlü anlayacağınızı zannetmiyorum.



--------------------------------------------------------------------------------

Öğretmen`in Notu:

Şimdi bazı tanıdıklar "grafik sitesinde cumhuriyeti savunmak sana mı düştü" diyor.

Savunduğum şeyin cumhuriyet olduğunu zannediyorsanız. zaten hiçbirşey anlamamışsınızdır. solcu olduğumu düşünüyorsanız hiçbir mesajımı okumadığınız anlaşılıyor. ve beni tanımadığınız açıktır. savunduğum değerlerin solculukla hiçbir ilgisi yok.

Birileri dini duyguları sömürüp sürekli insanları suistimal ediyorsa ve milli değerleri oyuncak zannediyorsa. forumlarımızda dahi tepkiler artık had safhaya ulaştıysa buna dur deme zamanı gelmiştir. Bu sitede 3d heykel de çizilir, çıplak kadın resmi de çizilir., bir resim veya yazı size dokunuyorsa siteye girmeyin. Yönetim size ters geliyorsa siteye girmeyin. bunu daha açık söyleyebileceğimi zannetmiyorum. hem siteye girip hemde bu sözlerime tepki vermeye çalışmayın. sizin üstün fikirlerinize ihtiyacım yok. halen birileri bana dinin önemini anlatmaya çalışıyor. Dinin ne olduğunu ve herkesin amacını bilecek yaştayım. Elhamdülillah müslümanım, ama hiçbir dini sömürüye kanmam, "dinimi yaşıyorum diyerek" insanlara kul olanlara uymam. Siz de kimlerin oyununa geldiğinizi biliyorsanız sorun yok. ama birilerinin oyununda piyon oluyorsanız sizden uzak durmayı tercih ederim. Bu web sayfasının herkese açık bir ortam olduğunu size kim söylediyse yanlış söylemiş. bu sayfa sadece "saygılı" insanlara açıktır. Burada sizin o çok sevdiğiniz siyasetçileri biz tanımıyoruz, değer vermiyoruz.

Efendim neymiş:
- üye kaybedersiniz
- Siteye kimse gelmez
- insanlar sizi solcu diye bilir

Ben bu siteyi kalabalık kitleler gelsin diye açmadım. Türk halkına hizmet etmek için açtım. yine Türkiye`ye hizmet etmeye devam edeceğim. kaç kişinin geldiği benim için önemli değil. sahte bir email ile üyelik açtı diye kendini fasulye gibi nimetten sayanlara ihtiyacım yok. Yılda bir tane ders ekleyecek diye insanları aşağılayan bir uzmanın bilgi lütfetmesine ihtimacım yok. Her konuyu siyasete bağlayıp etrafa saldıran holiganlara ihtiyacım yok, isterse binlerce kişi olsun. bizim için hiçbir değeri yok.

Uzmanlar siteyi terkettiğinde sebebi kim zannediyorsunuz: üyelerin sorumsuz ve açgözlü mesajlarınızdan başkası değil. onları sürekli taciz etmelerinden kaynaklanıyor. Adam "3dtotal.com" sitesinde yılın sanatçısı seçilmiş. sen gidip "vray crack nasıl bulunur" diye sorarsan... adam mükemmel bir kadın figürü çizmiş sen "poligon dağılımını nasıl yaptığını" sormak yerine "meme resmi çizmek günahtır" dersen o adam birdaha bu sitede yazı yazar mı ?. sonra kalkıp neden kimse çalışmama yorum yazmıyor diye etrafına bakarsın.

Defalarca söyledim tekrar yazıyorum, Burada başkasına saygısızlık yapmamak şartıyla herşey konuşulabilir. Deprem olduğunda, şehit haberi olduğunda, bayram olduğunda hep konuşuldu. Grafik sitesinde genel forumu bunun için açtık. grafikle alakasız diyerek kapı dışı yapmadık. Bunlar bizim insanımızın sevinçleri ve üzüntüleridir hepsine ortak oluruz.

Çalışmaların altına hakaret etmemek şartıyla yorum yazılabilir. resmi beğenmediyseniz, yada dini veya başka duygunuza ters geldiyse mesaj yazmak ve hakaret etmek için kendinizi zorlamayın. zaten o yazınız silinir. Boşuna taraftar toplamaya uğraşmayın, hiçkimse sizin dininize veya mezhebinize meraklı değil. grafik dili bilmiyorsanız sizin dilinizi dahi anlamayız. Hayatınızda bir 3D programını açıp 10 saat hiç kalkmadan model çizmediyseniz yanlış yerdesiniz demektir, sizinle ortak hiçbir noktamız olamaz. Biz 3D aşığıyız, grafik ve bilgisayar bizim hayatımızdır.

Ben bir öğretmenim, adım altta yazıyor, adresim bellidir. Sizin gibi sahte emailler ile adımı gizleyerek yaşamam. Kimsenin şahsına saygısızlık etmem. Ülkemi seviyorum, yasalarına saygılıyım. Bayrağımı ve milletimi severim.Bölücülük yapanları çevremde istemediğim gibi web sayfamızda da istemiyorum.

Sitede size saygısızlık edildiğini düşünüyorsanız ilgili mahkemeye başvurup burayı toptan kapattırabilirsiniz. Fakat bu site açık kalacaksa eğer, olur olmaz sebeplerle insanlara hakaret etmenize izin vermiyorum... evet ... kişisel yönetici yetkimi kullanıyorum ve bu siteye 3d ve grafik dışında başka amaçlarla gelenleri istemediğimi ilan ediyorum. Bu siteye gelecekseniz dini ve siyasi görüşlerinizi kapının dışında bırakın. Siyaset üzerinize yapıştıysa içeri girmeyin... lütfen.


Necmi Demirkeser
1 Ağustos 2011



sonuna kadar katılıyorum
Altuğ Tezer











http://maltugtezer.carbonmade.com/
2013-06-01 21:13:14 Edit:2013-06-01 21:14:25
  • Offline
  • Erkek
Aslında sorun Avm yapılması
EnqinEngin Yiğit

Aslında sorun Avm yapılması yada ağaçların kesilmesi degil bu birikmiş birşey.Kimsede padişah yada hükümdar degil bunu kullanacak olan halk istemiyoruz diyorsa yapmayacaksın bukadar basit devlet halkla inatlaşamaz yanlış birşey.Kaldıki bu insanlar orada oturma eylemi yapıyorlar ne molotof ne bi saldırganlık gösterisi e bırakın otursunlar park degilmi kardeşim sonuçta.

Olay farklı boyuta ulaştı ülkenin birçok kesiminden tepkiler yükseliyor
dünya basını bile bunu konuşuyor.Lakin sağduyulu olmamız lazım kimseye prim yaptırmamalıyız bu bir sivil direniş siyasi partilerin bu olay üzerinden oynamasına izin vermeyin


Akşam saatlerinde bazı kesimler şiddet gösterisine başlamışlar polis aracını yakmışlar haklı mücadelemizden haksız çıkmayalım biz terör örgütü degiliz.Asla vazgeçmeyelim ama sogukkanlı olalım.


2013-06-01 21:41:36 Edit:2013-06-01 22:31:43
  • Offline
  • Erkek
Tabiki sorun avm değil.
kunthMesut Cemil ASLANAvatar

Tabiki avm değil sorun engin. Sorun bu insanlara yapılan muamelenin ne denli dozsuz, ne denli DENSİZ, ne denli nefret dolu olması. Sen 9 ay eğtim almış/almamış, adam gibi psikolojik değerlendirmeden geçmemiş bir öküzün eline verirsen biber gazı tüpünü, sonrada "Ne olursa olsun dağıtın!" emrini yollarsan peşinden, bizde direniriz, itiraz ederiz, hatta abamızın altında sakladığımız sopalarımızı bile gösterebiliriz...

Polis polisliğini bilecek arkadaş, polis devletin memurudur, devlet milletin memuru...

Kim amir kim memur unutmayalım...


do:hayat = hayat + 1:bilgi = bilgi + calisma:loop ___________________/\__
2013-06-01 21:55:50
  • Offline
  • Erkek
siyaset
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Mesajınızda siyasi parti ismi veya siyasetçilerin adını anıp siteyi kirletmeyin. Bizim derdimiz kimin hangi siyasi görüşü savunduğu değil. Can sıkıcı olan ve bu kadar insanı ayaklandıran Polisin sınır tanımaz zalimliği. 1-2 kişi olsa görmezden gelebiliriz. Ama onlarca kişi sadece oturduğu için dayak yiyor.

Diyelim ki hepsi provokatör, ve hepsinin amacında kasıt var... bir parkta oturan insanın hakkı bu mudur ?


Game maker
2013-06-01 21:58:40
  • Offline
  • Erkek
Problem ağacı kesmeyi veya
Skynet

Problem ağacı kesmeyi veya projeyi devam ettirmeyi geçmiş durumda.. Hiç kafaları çalışmıyor bu devletin olayı tamamen halk ayaklanmasına çevirdiler ya dünyanın neresinde görülmüş bir başbakanın vatandaşına gider yapması hani sözlerinde milletinin hizmetkarıydı? Zaten halk uzun süredir tetikteydi, ortalık gergindi aynı bölge de polis ile askeriye de çatışmış bir şekilde.. yazık... gidişhat kötü.


2013-06-01 22:43:02
  • Offline
Canım güzelim ülkemin son
rotfireCemil T.Avatar

Canım güzelim ülkemin son zamanlarda bu tür olaylarla dünya basınında da yer alması çok utanç verici. Herkesin de bildiği üzere AVM, han, kervan,saray bunlardan öte Necmi hocanında dediği gibi güvenlik güçlerinin aşırı güç kullanmasına halk tepkili.

Daha önce de dediğim gibi aslında polis memurunun suçu yok emir alıyor kimden emniyet müdüründen, onunda suçu yok emir alıyor kimden Validen, oda bakanından başbakanından.

Haa bu silsile arasında bir kırılma noktası olamazmıydı? Olabilirdi, en alt birimden en üst birimine kadar bir kişi çıkar bu böyle olurmu bu şekilde orantısız güç kullanılırmı , millet bize ne der milleti bırak bu vicdan bu günah bizim omuzumuzda büyük bir yük olmazmı. Bunu diyecek ESASLI Birini bekledim ama nafile.

Asla herhangi bir parti taraftarıda değilim. Hayatım boyunca doğru yaşadım doğru topraga girmek istiyorum. Yanlış bildiğim birşeye doğru demeyeceğim. Bugün haberde Sayın Büyüğümün;
"Biz aslında yaptığımız işi doğru anlatamadık, hata yaptık geçmişi unutalım" dedi.

Unutalım da Sayın Büyüğüm, kafası yarılan genç kız ne olacak, dayak yiyenler kafası yarılanlar, beyin kanaması geçirip FELÇ olanlar ne olacak. Unutulalım kolay ise geriye bu canları hem fizyolojik hemde psikolojik açıdan geriye getirebilecekmisin?

İllaki arada provakatörler de yok değil her zaman oldu olacakta onlara kanmamak lazım ama ne olursa olsun güvenlik güçlerinin hala inanmak istemiyorum Düşmanına saldırır gibi kendi insanına saldırması AKIL ALACAK birşey değil arkadaşlar.

Artık yetkililerin silkelenmesi ve yaptıkları şeyleri iyi değerlendirmesi ve bir daha böyle hatalar yanlışlar yapmamasını ümit ediyorum.

ELBET bir gün herşey yine güzel olacak, umarım o günleri görürüm.
SAYGILARIMLA...


Rotfire
2013-06-01 23:17:04
  • Offline
  • Erkek
Bunyamın bey 10 mesajtır
SpecularÇağıl GöymenAvatar

Bunyamın bey 10 mesajtır okuyorum hala problemin özüne inemediğinizi görüyorum.Olay park değil artık.Oraya gidenlerin asıl amacı diktatör gibi davranan bir adamı protesto etmek.Halkın en ufak bir fikrine müsade etmeden şiddet gösteren adamı protesto etmek.

Bu kadar kör ve bağnazsınız başka birşey demiyorum.Çark dönsün yeter..


http://cagil.cgarena.com/ http://www.turbosquid.com/Search/Artists/CagilGoymen
2013-06-01 23:32:57 Edit:2013-06-01 23:37:59
  • Offline
  • Erkek
Tekrarlıyorum olayın park meselesinden
SpecularÇağıl GöymenAvatar

Tekrarlıyorum olayın park meselesinden çıktığını.Bunu insanlara insan gibi açıklamak var.En kötü referanduma gidilir park yapılıp yapılmamasına karar verilir.Belki orada nostaljinin devam etmesini isteyen var belki de 31 Mart olayını anımsamamak isteyenler bunu bilemeyiz.

Ama oradakilere bunu anlatmadan şiddete başvurmak sizce doğru birşey mi?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=206467772835284&set=a.144082389073823.33395.144072602408135&type=1&theater

Olaylardan önce oradaki durum böyleydi.Şuanki durumu bizzat hükümetin kendisi başlattı.Hükümet yanlısı grup dışında kimsenin ne ideolojik ne marjinal ne de başka bir durumu yok.Gezi parkı halkın özgürlüğünün simgesi.Halk bunu korumaya çalışıyor.

Tabi ki bundan çıkar sağlamak için haber sıkan gruplar da var.Ama bunları her iki taraf da biliyor.


http://cagil.cgarena.com/ http://www.turbosquid.com/Search/Artists/CagilGoymen
2013-06-02 00:08:56 Edit:2013-06-02 00:10:12
  • Offline
  • Erkek
Engin beye katılıyorum bir
SpecularÇağıl GöymenAvatar

Engin beye katılıyorum bir ölçüde olaylar cidden gereğinden fazla aştı.Bir an evvel yatıştırıcı açıklamalar yapılması gerekiyor.


http://cagil.cgarena.com/ http://www.turbosquid.com/Search/Artists/CagilGoymen
2013-06-02 01:12:10
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!