Genel Konular : Uzay kuvvetleri 2911 Buluşması

PR çalışmasına baktım, son
kajaxatakan şıkoğluAvatar

PR çalışmasına baktım, son derece ciddiyetsiz ve aptalca, Angelina Jolie için "Kan içer o, öyle bir huyu var. Ama kafa hatundur" diyen bir şisofrenin ürünü... işte buyrun link; buradan sonra fragmanı izleyeyim önyargılı olmayayım dedim... sadece fragmana bakarak söyleyebilrim ki film tam bir fiyasko. youtube yasağını delemeyenler vardır diye buyrun link; buradan fragmanda görünen "son dakika" haber KJ si envato da 5 dolara satılan ve hatta torrente düşmüş en bilinen template... daha ne diyimki ben ooof of smiley 17


vefasız hedef kitle
2014-05-02 14:38:10 Edit:2014-05-02 14:39:25
  • Offline
  • Erkek
yönetmenin adının sanırım Michael
izzetizzet ALŞAN

yönetmenin adının sanırım Michael Şahin Derun olması bir türkçe birde ingilizce fragman yayınlamaları buralarda da ingilizce olan da "Michael Derun" ismini kullanması türkçe olanda ise "şahin derun" adını kullanması sanırım kafa karışıklığına sebep olmuş.şurda bir röportajı var http://www.aksam.com.tr/ekler/pazar/uzay-kuvvetlerini-gorunce-tim-burtonin-agzi-acik-kaldi/haber-233853

ancak ben ilk izlediğim de ki 1 ya da 2 yıl önceydi.Herhalde sadece fragmanda kalır gerisi gelmeyecektir diye düşünmüştüm ki yanılmışım.Tamamlamışlar.ilk 3d sinema filmi değil ancak bakalım kalite nasıl izleyince göreceğiz.


https://www.3dokulu.com Türkiye`nin 3D Eğitim Platformu
2014-05-02 14:44:17
  • Offline
  • Erkek
Fragman
TyrKeAhmet alp

Yeni fragman burdan izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=d5q5CfAjysA

ve ilk 3D Animasyon filmidir. 3D den kasıt gözlük takıp izleyeceğimiz bir animasyon filmi Uzay Kuvvetleri 2911 ve Türkiyede bir ilktir.


2014-05-02 15:12:22
  • Offline
  • Erkek
güzel açıklama Ahmet eyw.
cfttfcdursun ÜMİTAvatar

güzel açıklama Ahmet eyw.

güzel açıklama Ahmet eyw. o değilde adamların logosu beni düşündürdü.

25524
2014-05-02 15:53:16
  • Offline
  • Erkek
ben de işin tamamlanmayacağını
fallofaherocan birinciAvatar

ben de işin tamamlanmayacağını düşünüyordum ama bitirmişler helal olsun

umarım gittikçe daha iyi işler gelir ancak crysisin bölüm aralarındaki animasyonları bu fragmanlardan daha başarılı bence


2014-05-02 16:34:47
  • Offline
  • Erkek
zaten toon olmayan bir
KediEti7ümit ülkerAvatar

zaten toon olmayan bir komple animasyon filmi, oyun sinematiği`nden daha değerli değildir benim için. bu film final fantasy olsa bile.


2014-05-02 18:38:00
  • Offline
  • Erkek
Amerikayı Amerika yapan benim..2

Amerikayı Amerika yapan benim..2 oscarım var.. bana yalvardılar.. star trek i karanlıktan çıkaran benim gibi onlarca cümlesi var.hangi kafayla konuşuyor gerçekten anlamıyorum..

http://www.aksam.com.tr/ekler/pazar/uzay-kuvvetlerini-gorunce-tim-burtonin-agzi-acik-kaldi/haber-233853

inanılmaz değil mi?..

Foruma uzun süredir yazmıyordum ama.. tutamadım kendimi.. Ben kanal24 teki konuşmasını dinledim ve 1 tek doğru bulamadım..


2014-05-02 19:32:50
  • Offline
  • Erkek
ben de yeni fragmana

ben de yeni fragmana baktım ve şurdaki sohbetini dinledim biraz, diyor ki, "hiç bir devlet desteği yada sponsor desteği almadık, kendi imkanlarımızla yapmaya çalıştık"  yani 90 dk lık ayrıyetten 3d teknolojisine sahip bir realistik animasyon filmi yapılmaya çalışılmış. Kalite çok düşük gözüküyor, seslendirmeler, karakter ve yüz animasyonları vasat, senaryo klasik yavan uzay senaryolarından işin içine birde türke özgü laflar, jargonlar, espiriler, hareketler girince tiksinesim geldi, hiç yakışmamış o kokoreç sahnesi .

 

tamam, yakından detaylı bakınca böyle berbat bir görüntü var ortada ama uzağa gidip de resmin tümüne bakınca güzel bir gelişme, en azında nasıl yapılıp yapılmaması gerektiğini öğreniriz, hangi insanlar ilgi duymuş yaş aralığı, sinema eleştirmenlerinin yorumları bunlar hep bize getirisi olacak şeyler, hatalar görülür eğer ilerde bizde böyle bir işe kalkışacaksak

 

birde şu var, bu ülke avrupa ile asya arasında kalmış ticaretten başka bir işten pek anlamayan insanlar ülkesi, iki kıta arasında mal taşıyarak yada tarım ürünleri satarak para kazanmış yüzyıllarca. eldeki insan potansiyeli belli yani, üst düzey yaratıcılık beklenemez, çünkü ihtiyaç yok. üzerinden zaten petrol hattı gaz hattı geçiyor asyadan avrupaya, onların parası yetiyor bize, boğazlardan ticaret gemileri geçiyor onların vergileri yetiyor, zengin doğa kaynaklarına sahip onları satınca yetiyor parası, 4 mevsim var her ürün yetişiyor karnımızda doyuyor kim uğraşır sana kaliteli animasyon yapmaya. sıcak kuşağa da yakınız dünya üzerinde onun da biraz mayışıklığı var, var da var. burda bir-iki sebep yok, binlerce sebep var onların bazıları da düzelmiyeceğine göre böyle gelmiş göyle gider kıyamete kadar. insanın boğazının beyin gibi davranmasını bekleyemezsiniz, ağızdan alır mideye yollar, başka da bişey yapmaz.


2014-05-02 19:51:33
  • Offline
  • Erkek
yüz yıllarca bütün milletlerin
cfttfcdursun ÜMİTAvatar

yüz yıllarca bütün milletlerin geçim kaynağı tarım ticaret ve hayvancılık olmadımı zaten Türkiyeyle ne alakası var konunun. Animasyon daha doğrusu 3D animasyonun kaç yıllık bi mazisi var. biz sadece biraz geride kaldık o kadar.

ama gerek trtçocok un teşvikleriyle gerekse internet nimetinin yaygınlaşması hasebiyle bizde bi noktalara geldik. ve gördüğüm kadarıyla bu pozitif ivme her geçen gün artıyor. pepee , kel oğlanın maceraları vs. artık kendi çizgi dizimizi yapabilyoruz...

ilhan-m , bütün bu gelişmeleri kısa bi zaman içinde kat etmiş ülke için biraz karamsar değil misin ?

"Allah ın sadık kulu", "Ayas", yeni vizyona girecek olan "iksir" ve bahsettiğimiz o kadar çizgi dizi , gibi Türk yapımı animasyon eserler 5 yada 10 sene içinde çıkmadımı. bu zamandan önce kaç tane eserimiz vardı.


25524
2014-05-02 20:31:21
  • Offline
  • Erkek
hayır batıdaki sektör yeni

hayır batıdaki sektör yeni gibi gözüküyor ama onların köklü geçmişi var. animasyon filmlerinden önce cartoon çizgifilmler(taş devri,mickey mouse,temel reis,arı maya...) vardı, onlardan önce çizgi romanlar vardı(batman,spiderman, marvel dc comics romanları), onlardan önce masallar hikayeler,romanlar vardı(la fonten, peter pan, çizmeli kedi,gülüver,yüzüklerin efendisi), onlardan da önce hurafe efsane söylentileri vardı belkide(koca ayak,trol,ejderha,devler), şimdiki animasyon filmlerine bunları yansıtıyorlar, ortada köklü senaryolar karakterler var, peki bizde ne var, kel oğlan, nasreddin hoca, tarkan, falan... işte bu açıdan bakarsan biz belkide 1000 yıl gerideyiz senin dediğin gibi 10-15 yıl değil. Bu yüzden ben bu ülkeden eğlence sektöründe hiçbirşey ama hiçbirşey beklemiyorum. ticarete devam, "kopyala-türkçeleştir-yapıştır" a devam. ama zaten dünya küreselleşiyor, sınırlar kalkıyor, tek bir dünya milleti, tek bir kültür ve dil konuşmaya gittiğimiz için bu ulusçu çırpınışlar önemsizleşiyor, küreselleşme hepimizi yutuyor farkında olmasak bile.


2014-05-02 22:11:48 Edit:2014-05-02 22:23:53
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!