Genel Konular : Türkiye`de 3D nin Geleceği ?

Coşku Turhan, görsel efekt

Coşku Turhan, görsel efekt uzmanı, videonun son kısımlarında ufak tavsiyeler de var, hep şikayet hep şikayet edip şuraya bir gram katkısı olmayanlara gelsin bu video -> http://www.youtube.com/watch?v=LKO-OPvamJw


2012-10-03 20:07:27
  • Offline
  • Erkek
Türkiye nin 3d geleceği
3ddesigner3d designer

Türkiye nin 3d geleceği başlıklı konuyu açıp üzerine fikir bekleyip,sonrasında ``hep şikayet hep şikayet edip şuraya bir gram katkısı olmayanlara gelsin bu video`` şeklinde sitem ve öfke dolu konuşma yapmanıza anlam veremedim.

Burada kimse Türklerin dünyaca ünlü film şirketlerinde çalışamadığını,Türklerin güzel şeyler yapamadığını söylemedi.Evet eksikler var ancak bak çocuk kendisi bile demiş,buralarda şunları şunları öğrendik,bize texture öğrettiler,ışık öğrettiler çalıştıgımız yerlerde sinamaya nasıl oturtulur onu gösterdiler demiş.şimdi sana soruyorum bizlere kim ne öğretiyor ? biz anca nete girip araştıralım. hele ingilizcesi zayıf olanlar ne yapsın ? çocugun şansı yaver gitmiş yükselmiş.onu himen gibi gösteripte türkiyenin 3d geleceği konusuna açıklık getirilmiyor.Çocuk girişimde bulunmus dikkat ettiysen basvurdum diyor..yani arz talebe denk gelmiş.cocuga sahip cıkmıslar.cevap burda işte.konu başından beri bas bas ben bağırıyom bunu ama , başka şekilde değerlendirmeler alıyoruz. ilginç. neyse video için teşekkürler aydınlandık bir arkadaş daha yurt dısına gitmiş işte hayırlısı olsun..


2012-10-03 20:26:44
  • Offline
  • Erkek
3d designer sen

3d designer

sen bu konuyu aşırı sahiplendin, sürekli şu şöyledir bu böyledir, bu değiştirilemez gibi kendinden çok emin cümleler kuruyorsun, ve sürekli ne yapsam da bir tartışma başlatsam havasındasın sanki, ufacık bir yazıya tonlarca cevap yazıyosun ve şu yazdığım ``hep şikayet hep şikayet edip şuraya bir gram katkısı olmayanlara gelsin bu video`` kısmını da direk üzerine alındın nedense. Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyorsun sen neler yapıyosan başkalarının da öyle yaptığını sanıyorsun, bilgisayar başında saatlerini harcayıp, kafanda tonlarca senaryolar üretip onlara göre davranıyosun gibi geliyo, çık biraz gez farklı dünyalar keşfet, söylediklerime sakın gücenme, bunları yazarken içimde art niyetle yazmıyorum, bir forumdaş yakınlığı ile yazıyorum. ve sen şimdi mutlaka buna tonlarca cevap yazacaksın ama şimdiden söyleyeyim benden cevap bekleme kesinlikle yazmıycam. çünkü herzaman olduğu gibi kişisel tartışmalara kaymasın istedim konu ama yine de kaydı malesef


2012-10-03 21:04:38 Edit:2012-10-03 21:06:49
  • Offline
  • Erkek
ilhan-m; Evet alakasızca
3ddesigner3d designer

ilhan-m;

Evet alakasızca yazdığın şeylere insanların destek vermesini bekliyorsun ama bu desteği alamayınca saldırıya geçiyorsun güzel :)

Burada her yazıya uzun yazmıyorum,profilime girip bakabilirsin.Ayrıca hiç olmazsa mantıklı konuşuyorum,seni çok sinirlendirebildiğime göre,gerçektende senin haksız ve doğru olmayan tespitlerine karşı doğru ve haklı yorumlar yapabiliyorum demektir.

Ayrıca ister cevap ver ister cevap verme.İstersende bu yazıyı hiç okuma.Okuyan okur seninle ilgili yorumu yapar zaten.

Bu arada senin söylediklerin beni gücendiremez,çünkü o kadar üst mertebede değilsin.Rahat ol sen kardeş.İşine gücüne bak. Açtığın her konudada varım,silebiliyorsan sil yorumlarımı , eğerki böyle bir yaptırım gücün varsa yap. yoksa izle ve seyret. çok rahatsız olmanı anlıyorum ama ne yapacaksın hayat böyle..

Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır kardeş..


2012-10-03 23:25:33 Edit:2012-10-03 23:26:28
  • Offline
  • Erkek
Yahu kormayın açıksözlü olun
cizgi123ruzgar

Bu toplumun çoğunluğu gerizekalıdır.beyinsiz sürüsünden ne bekleyebilirsinki.bu ülke daha tamamiyle ilk okul mezunu bile değil. toplumumuzda 25 yaş üstü her birey akedemi okuyan biri olmalı yada en azından lise.çok zor.ülkemizin eğitim sistemi afrika ülkelerindeki sistemle aynı uslupta.gün geçtikçe kitap evleri kapanıyor.öğrenme hevesi yok denicek kadar az olan bir toplumuz.sonuç olarak türkiye boş adamlar ülkesi.makarnacılar ülkesi.


2012-10-30 13:38:18
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!