Genel Konular : Türkiye`de 3D nin Geleceği ?

Tuna Han; haklısın
3ddesigner3d designer

Tuna Han;

haklısın ..Arka Sokaklarda bir bölümü izledikten sonra. Yuh deyip kapadım bir daha açmadım.

Önce bir katil küçük kızı otel odasına çıkarır.otelin resepsiyoncusu bunu farkedip polisi arar.gelen polis sadece bizim minübüslü arka sokak ekibidir.Başkada kimse yoktur :D Sonra bayan polise sen burada bekle adam tehlikeli diyen diğer ekipler kapının dışında bayan polisi tek basına bırakır.(güvende olmasını istedikleri için)bu arada bayan polis hamiledir ve karnı şiştir :D merdivenlerden tüm ekip cümbürcemaat yukarı doğru hızla koşarken, yukarıdan merdiven holünden bunları gören katil, bir kata saklanıp polisler üst kata cıkınca, aşağı doğru koşmaya baslar.sonra katil kapıda bayan hamile polisle karsılasır :D yani en güvenli dedikleri yerde :DD sonra küçük bir arbede olur ve bayan polis telsizini düşürür.sokakta tek başına bu katili kovalamaya başlar.katili bulamayan polisler kaçtığını anlarlar. ve dışarı çıktıklarında bir bakıyorlar kapıda güvende olsun diye tek başına bıraktıkları bayan polis yok olmuş :D nihayetinde onlarda sokaklara dağılırlar. ve bayan polis bir inşaattda katili kıstırır. dur teslim ol. diye bağırır. katil cebinden bıçak çıkarır. hadi vur deyip üzerine yürür. hamile bayan poliste elindeki silahla geri geri gider ve merdivenlerden yuvarlanarak çocuğunu düşürür. bu arada tam yerde kıvranırkende katili mermi yağmuruna tutarak öldürür :D fazla söze gerek yok :D


2012-10-01 15:03:56 Edit:2012-10-01 15:14:34
  • Offline
  • Erkek
http://www.maslak1453.com/?from=google&gclid=CMOL663l37ICFcfKtAodJ0MABQ bugüne kadar gördüğüm
TalikaOkan EyüpAvatar

http://www.maslak1453.com/?from=google&gclid=CMOL663l37ICFcfKtAodJ0MABQ bugüne kadar gördüğüm en müthiş mimari animasyon itirazı olan :D Demekki bu yetiyormuş biz niye kasıyoruz ki ağaoğlundan daha mı iyi biliceksiniz!!! Müşteri o, onun müşterileride resim geçişlerinden tatmin oluyor alan memnunn satan memnunn ...


- Hiç...
2012-10-01 15:16:53
  • Offline
  • Erkek
cimcity oyunu gibi olmuş
3ddesigner3d designer

cimcity oyunu gibi olmuş :D adam şehir kurmuş aga. o projenin %85 ini uygulayamazsın.Genel olrak fikir vermiş.alan memnun satan memnun evet :D bizde bunu diyoruz güzel örnek işte. müşteri anlıyo abi onu yeter. kısa sürede hepsi satar onun. ama bitince ona benzemeyecek renk tonu filan hakkında fikir veriyor. bide binaların formu hakkında biraz bilgi veriyo yeter :D


2012-10-01 15:26:25 Edit:2012-10-01 15:28:36
  • Offline
  • Erkek
şimdi suç milyar dolarakıtılan
3ddesigner3d designer

şimdi suç milyar dolar akıtılan projeyi 3 günde yaptırandamı yapandamı ? ya da bu sunum beni tatmin etmedi diye haykırmayan müşteride mi ? hiç birinde suç yok demekki müşteri anlıyor,çizen bu şekilde çizdiriveriyor,çizdirtende bu şekilde yeter ok diyor. sorun yok. güzel örnekti teşekkürler.konu başlığının cevabınada destek sağlıyor.


2012-10-01 15:30:16 Edit:2012-10-01 15:31:19
  • Offline
  • Erkek
Projeyi yapan kişi hakkını
Tuna_Tunahan AvsallıAvatar

Projeyi yapan kişi hakkını istiyor.Büyük projeler için 10-100 bin arası para isteniyor.Peki istemesi hakkımı elbette hakkı orada bir alın teri var sonuçta.Peki müşteri ne düşünüyor.İşin bütün kısmını bilgisayarın yaptığınıi, sadece oturup iki karalama ile hiç emek harcamadan yaptığımızı düşnüyorlar.Sonra neden gelişmiyor deniyor.


2012-10-01 20:28:11
  • Offline
  • Erkek
Hedef 3dsmax 2023..  
soneday7Soner ÇakırAvatar

Hedef 3dsmax 2023..                    

Durmak yok, rendera devam.              

Takmayın kafaınza böyle şeyleri. Zaman gösterecektir herşeyi, ;) ülkemizin onca derdi bitti, 3D ye sıra geldi dimi. Önce toprağımıza adam gibi basmaya bakalm, düşünelim. Boşverin, modelleyin, kazanın teknolojiyi takip edin, aç kalmazsınız.


https://www.facebook.com/3detasarim - 3dsmaxtr.blogspot.com www.lycinteraktif.com
2012-10-02 10:49:36
  • Offline
  • Erkek
Ben hala Ice age
sahintutusŞahin TtutuşAvatar

Ben hala Ice age gibi bir filmin Türkiye`de yapılabileceğine inanmıyorum. Alt yapımız yok çünkü Blue Sky yada Pixar gibi bir firmamız yok. Teknik bakımdan yetersiz olduğumuzu düşünmüyorum, Karayip korsanlarına azımsanmayacak katkısı olan bir Türk var şu anda ismini hatırlayamıyorum. Sevimli arabalar filminde başrol arabasının arkasından çıkan dumanın Scriptini yazan da bir Türk var. Eminim daha bir çok başarılarımızda var benim haberim yok. Sayfalarca arz talep meselesinden bahsedilmiş ben buna katılmıyorum işte, televizyon izlerken ben vurdulu kırdılı film izlemem diyenlerden filan bahsediliyor. olaya şöyle bakalım bugün sinemada izlenme rekorları kıran filmlere: Gora,Recep İvedik gibi filmler. Türkiye`nin nüfusu genç giden çoğunlukta genç 3D yapımı bir Türk filmini düzgün bir kalitede sunarsanız. bence talepte var.
Şu ana kadar yapılmamış olması sadece ve sadece maliyetlerden kaynaklanıyor oluşu bence. Tahminime göre 3D bir film epey zahmetli,maliyetli ve hata kabul etmez. Bu tarz filmleri geleneksel yapımcılarla yapmak çok zor. destek vermezler. Bu yüzden büyük bir animasyon şirketi olmadan bu iş çok zor. Bide şu var Türkiye`de yapılan ilk deneme nedense hep kötülenir. Hem milliyetçiyizdir toz kondurmayız hemde ilk yapılan işlere ``özenti seni animasyon filmler tutuluyor ya sende yapmışsın ama olmamış sen beceremezsin sen Türksün`` gibi söylemler olur. Ama umudum var biz deöyle özenti filan olmayan gayet kendine özgü vede gayet kaliteli işler yapacağız.


2012-10-03 02:45:50
  • Offline
  • Erkek
3D için şirket kursan,
ETezerErgin TEZERAvatar

3D için şirket kursan, ilk 2 sene zararda olacaksın. He asıl sorun burada başlıyor. "Zararda da olsa GELİR Vergisini vericek" Kanun Maddesi. ;)


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-10-03 08:55:24
  • Offline
  • Erkek
Ayrıca "Türkiye, Seninle Gurur
ETezerErgin TEZERAvatar

Ayrıca "Türkiye, Seninle Gurur duyuyor" :(((


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-10-03 16:07:09
  • Offline
  • Erkek
yeni yasa geliyor askerlik
msaricayemre karadagg

yeni yasa geliyor askerlik yerine dağa çıkcaz


Süphesiz Sen Sen Değilsin
2012-10-03 18:05:37
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!