Genel Konular : Türkiye`de 3d is imkanlari

Kısacası Çok derinci de
Paranistserkan toydemirAvatar

Kısacası Çok derinci de diyebilirsiniz bana ama,

Sonucta bizim ülkemizde her sektör nerdeyse bir ülke tarafından kontrol altında, o ülkelerin kritik zamanlarda verdiği karar ve yaptırımlar neticesinde

Sanayii olsun
Medya olsun

Birilerinin elinde ne kadar büyütmek isterlerse o kadar büytüp sonra küçültürler. O dönemin stratejisi ne ise ona göre yön verilir, bizim ülkemizin Necmi hoca`nın dediği gibi değer verilmiyor diye konusyoruz ama ben buna verdirilmiyor diyebilirim.


2014-11-18 09:40:10
  • Offline
  • Erkek
Necmi Bey`e %1000 katiliyorum.
EvrenEvren DincgilAvatar

Necmi Bey`e %1000 katiliyorum.

Hakikaten cok dogru ve guzel yorumladi Turkiyedeki sektoru :)

"(sana bir sır vereceğim) pek takip etmiyorum. Aşk kısmı fena bayıyor.."

Yarildim valla Necmi bey :D


2014-11-18 12:55:15
  • Offline
  • Erkek
birde ben
selamm25

Avatar
İsmail kardeşim valla bana kalsa Almanya`dan Türkiye`ye hiç dönme hiç değilse insana insan gibi davranan bir ülkedesin, orada "azınlıklara" sağladıkları imkanları burada vatandaşlarına sağlamayan hatta haklarını ellerinden almaya kalkan (gerçi bir kulağımızın arkası kaldı ama neyse) çalışanları köle olarak gören bir zihniyete ne diye gelesin, gel yılda bir iki ay tatilini yap.

bir örnek sen insanlardan görüş almaya çalışırsın biri çıkar kavehane ağzıyla cevap verir, kendisi 1 resim yüklememişken portfolyona laf söyler, saygı sıfır burada yaşamak zor.


MODO, rhino, zbrush. panasonic gf5
arkadaşlar bizleri bu duruma (bir bayat ekmeğe çalışma )getiren kişiler avrupada ortacağdan beri palazlandılar ve şimdi afrika asyanın birkac yeri vee türkiye şimdi sıra nerede tabiki avrupada artık onlarda köle olmalı(o şahıslar adına denmiştir kendi diimden değil) ve düğmeye basıldığı için önlem olarak birleştiler onları besleyen bürokratlarda işi gecte olsa kavradılar ama bakalım çırpınışları değecekmi olay derinlerde aslında biraz burnun koku alıyosa düşünmeden bile anlaşılıyor .













2014-11-29 22:53:23 Edit:2014-11-29 22:56:40
  • Offline
tesekkür ederim rahim albayrak.

tesekkür ederim rahim albayrak.

evt haklisin yani bazi insanlarimizin kültür seviyesi, kahvehane`de bütün gün okey oynayan insanlardan daha da düsük.

Türkiye`ye kalifiye insanlari toplayacagina, sahip cikacagina daha da cok itiyorlar. Elin yabancisi sahib cikiyor , kendi insanimiz zorluk cikariyor, sonra da aman ülkemiz kalkinamiyor, Amerika bunu yapiyor, Japonlar sunu yapiyor, Türkiye neyapmis ki simdiya kadar diyorlar.


2014-11-30 11:47:41
  • Offline
  • Erkek
benim mesajı aynen kopyalamış
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

benim mesajı imzama kadar kopyalamış bana aşağıdaki yazı ile cevap vermiş ismail

"arkadaşlar bizleri bu duruma (bir bayat ekmeğe çalışma )getiren kişiler avrupada ortacağdan beri palazlandılar ve şimdi afrika asyanın birkac yeri vee türkiye şimdi sıra nerede tabiki avrupada artık onlarda köle olmalı(o şahıslar adına denmiştir kendi diimden değil) ve düğmeye basıldığı için önlem olarak birleştiler onları besleyen bürokratlarda işi gecte olsa kavradılar ama bakalım çırpınışları değecekmi olay derinlerde aslında biraz burnun koku alıyosa düşünmeden bile anlaşılıyor ."


MODO, rhino
2014-12-01 11:28:16 Edit:2014-12-01 11:30:38
  • Offline
  • Erkek
hayret birsey yaaaw ,

hayret birsey yaaaw , Erkan Usta bunu niye yapiyorlar ???


2014-12-01 11:48:26
  • Offline
  • Erkek
teşekkürler bende bu işe
realramthaSerdar Keskin

teşekkürler bende bu işe yönelmeyi istiyordum zaten


2014-12-01 15:35:32
  • Offline
  • Erkek
ismail bey
selamm25

konunun yeri değil biliyorum ve özür diliyorum herkesden ama gelinen noktada bu malesef seninle alakalı değil bizimle alakalıydı tekrardan özür dilerim sizlerden


2014-12-01 23:39:43
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!