Genel Konular : Kullanıcıyı derecelendirme (Öneri)

Her zamanki gibi kapatılacak
3ddesigner3d designer

Her zamanki gibi kapatılacak yada tozlu raflara kaldırılıcak zaten ilhan başka ne olmasını bekliyordun.Her zamanki durum. Burada insanlar fikir belirttiği zaman 3-5 kişi çıkıp sadece gülerek konuyu dağıtıp kızıştırmaya çalışıyor. Ve konunun dışına çıkılmış oluyor.


2012-11-19 22:55:38
  • Offline
  • Erkek
birde şöyle düşünün ergin
ETezerErgin TEZERAvatar

birde şöyle düşünün ergin bey siz biraz dini açıdan bakmışsınız ama, mesela siz bir ev yapacaksınız ve karşınıza birbirinin aynısı iki insan dikildi, birisi işinde tam anlamıyla profesyonel, bilgili birisi, diğeride sokaktan vatandaşın birisi. ama ikiside tıpatıp aynı birbirine benziyor ve ikiside size yardım etmek istiyor, uzman olan diyorki tuğlayı şöyle koy, ama sokaktan olan vatandaş diyorki hayır tuğlayı tam tersi koy. siz şimdi hangisine inanacaksınız ikiside tıpatıp aynı görünümlü, nerden bileceksiniz hangisinin doğru söylediğini. işte tam da burada adamların bilgi düzeylerini bilseniz sorun olmayacak dimi :)

Şeklinde Yazmışsınız. Gurur- Kibir olayını dini yönden de ele alabilirsiniz ama Din olmadan da yalın gözle bakabilirsiniz. Gurur a kapılmış ve Ben muhteşemim diyen birinden Hayır gelmyeceğini sanırım Tahmin edebilirsiniz. Tuğla örneğinde ise Olaya siyaset karıştırılmış deyip yeni bir polemik başlatabilirim. "Herkesin oyu bir mi?" Şeklinde... Amerikada oy vermek isteyen her vatandaş önce bir sınavdan geçer. Keşke aynı sınavın benzeri güzelim ülkemizde de olsa. Oy verenlerin yarısı Kanaatimce Bu sınavdan geçemez. :)) Ama Bu şekilde konuşan "Sarışın bir Bayan" Aysun Kayacı diyen de olabilir, Medya tarafından yerden yere vuruldu.
Evet Temel de Haklısınız, Bilenle bilmeyen Aynı olmaz, olamaz. Amma ve lakin, Bu Forum herkesin fikirlerine aynı önemi vermesi "Hoş Olan" bir forum özelliğini de taşıyor.
Bilmeyen "Bilen" de, bilmediğini forumda öğrenerek Bilen Sıfatını Kazanıyor.
Sonuç Olarak Derecelendirme Bir nebze doğru olsa da, Gurura Kapılmak için de çok inandırıcı bir yöntem özelliğini taşıyor. Sonuçta, Bilen de bazen yanılabilir, ve ancak Gurur sahibi değilse yanıldığını kabul edebilir.
Hangi Yöntemi Benimserseniz benimseyin Elimizden Geldiğince Destek olmaya hazırız.
Saygılarımla,


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-11-20 01:56:48 Edit:2012-11-20 01:59:06
  • Offline
  • Erkek
Site yöneticilerine o kadar
halkaFurkan YILMAZ

Site yöneticilerine o kadar laf geldi ses çıkmadı, konuda kapanmadı, ilginç :)


www.furkanyz.com
2012-11-20 21:46:26
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!