Genel Konular : Bir Hikayem Var

nuri 2003 den beridir

nuri 2003 den beridir amatör olarak 3d nin içindeyim, 2 kez ücretli iş yaptım, 5-6 kez de üni projelerinde 3d işime yaradı. o dediğin olayı bende yaşadım "işi şimdi yap bi bakalım parayı sonra veririz olayı". yani ucundan kıyısından azbuçuk biliyorum türkiyedeki durumu, ama bu forumu senelerdir takip ediyorum ve yazılanları da takip ediyorum o yüzden en az senin kadar biliyorum durumu yani, senden az birşey bildiğim yoktur eminim, zaten yazdıkların da bunu destekliyor. konuya 6-7 kere yazı yazmışsın hepsinde de burdaki herkesin bildiği şeyleri yazmışsın, birde geliyorsun anlayın artık diye parçalıyorsun kendini. hiç gerek yok bunlara ya

konuyu farklı şeyler, birbirimizi motive edici şeyler konuşalım diye açtım sen de faydalı bişeyler söylede çıta bir kademe daha yükselsin.

sektör hakkında bukadar bilgin olduğuna göre epey tecrübelisindir, rica etsem sende şu bilgileri paylaşabilirmisin; nezaman bu işe başladın, hangi projelerde çalıştın, şuandaki mesleğin nedir. Bu meslekte yeteri kadar olgunluğa kavuşmamış gibi yorum yapıyorsun o yüzden sordum, karşılıklı bilelim kimlerle muhatap oluyoruz diye.


2014-09-11 17:45:22
  • Offline
  • Erkek
En büyük sorun hepimizin
setavu-------Avatar

En büyük sorun hepimizin sorunlu olması " Vurdu ve gol oldu"

Konuyu bulandırmakta kimse elimize su dökemez

Necmi hocam sırf bulandırma üzerine öztr3d adında site açabilirmiyim acaba

:)




2014-09-11 18:04:57
  • Offline
  • Erkek
öztr
drekonNecmi DemirkeserAvatar

smiley 35yıllardır aradığım fikri buldum.

hayatın anlamı "öztr3d.com". teşekkürler setavu smiley 29


Game maker
2014-09-11 18:18:36
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!