Genel Konular : Sizce İlerde Programlar Türkçe Olurmu?

Allahtan blender ücretsiz.
blenderbizErsin KıymazAvatar

Allahtan blender ücretsiz.smiley 2


1 Kilo Demir Ağırdır
2012-10-18 19:21:37
  • Offline
  • Erkek
Ahmey Özkantar Kardeş, Gel
ETezerErgin TEZERAvatar

Ahmet Özkantar Kardeş, Gel buraya. Fiyat konusundaki düşüncenden dolayı Alnından öpücem seni...


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-10-18 23:49:59 Edit:2012-10-19 00:52:44
  • Offline
  • Erkek
Ergin Tezer bey guzel
burocknrollburak beyturAvatar

Ergin Tezer bey guzel siralamis ornekleri. Insanlarin yillarca emek verip kafa patlattigi, bir cok kisiye para kazandiracak olan bu programlar tabikide belli bir fiyat duzeyinde olmaliki bir degeri olsun. Bencede cep harcligi icin yapilan calismalar bu isin piyasasini oldurmekte ve degerinide dusurmektedir. freelancer.com sitesinde portfolyosu bile olmayan hintli pakistanli bilmem nereli adamlarin saatine 2 dolar, ic dis cepheye 30 dolar, animasyona 150 dolar tekliflerini gordukce iyice uyuz oluyorum.


Montreal - Canada www.cgframe.com
2012-10-19 06:56:54
  • Offline
  • Erkek
metalhuck666 arkadasim birincisi; Turkiye`nin
burocknrollburak beyturAvatar

metalhuck666 arkadasim birincisi; Turkiye`nin suanki nufusu 75 milyon civaridir. Dunyada ise 220 milyon insan Turkce konusuyor. Bu azimsanacak bir rakam degil.

Ikinci olarak ben yurt disindayim ve iki ayri firmada affiliate network ve facebook oyun dili cevirisi islerinde calistim. Benim gibi isi sadece ceviri ve kalite kontrol olan Polonyali Ispanyol Portekiz Arap ve daha bircok dilden insan vardi. Yani kendi dilimin onemsenip profesyonel derecede ilgilenilmesi benim cok hosuma gitti. Bu demektirki bizim ulkemiz buyuk bir pazar ve bunu iyi kullanirsak kendi dilimizde daha iyi hizmetler alabiliriz.

Ingilizce dunya dilidir herkes biliyor konusuyor deniyor ama insanlar artik sadece Ingilizce bilmeninde bi faydasi olmadigini anladi ve baska dilleride ogrenmeye yoneldiler. Uluslar arasi firmalar pazar olan ulkelerin dillerinde hizmet vermenin oneminide coktan kavradi ama bizim insanimiz hala Ingilizce konusamiyoruz diye yadirgiyor. Turkler gittigi ulkenin dilini ogreniyor peki Turkiye`ye gelen yabancilar neden Turkce ogrenme gereksinimi duymuyor? Cunku biz biraz bati hayrani oldugumuz icin umursamiyoruz ve dilimizinde yozlasmasina aldiris etmiyoruz. Beni en cok sinir eden sey ise, Turkce karsiligi oldugu halde medyada ingilizce kelimeler kullanilmasi. Bence bu yabanci dil bilmek yada insanlara yeni bir sey ogretmek degil, resmen aptalliktir.

Son olarak; illa Turkce 3d yazilimlari olsun diye diretmiyorum ama neden Turkce Maya, 3ds Max, Vray, Zbrush (yada kendimize ait bir yazilim) olmasin ve okullarda genc yastaki kardeslerimiz kendi dillerinde dahada iyi anlayarak ogrenmesin? ilerde kendi yazilimlarini gelistirip bizleri 3d dunyasinda soz sahibi yapmasinlar?


Montreal - Canada www.cgframe.com
2012-10-19 07:25:53
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!