Genel Konular : Özel ders verilir ilanları hakkında...

gel abi gel bende
kenokenanAvatar

gel abi gel bende saati 20 tl yanında çay kola fıstık firmamızın ikramıdır.


2012-10-24 09:29:49
  • Offline
  • Erkek
kenan bey
selamm25

kenan bey teklifin cazip adapazarına geliş gidiş masraflarını karsılarsan unility dersi almak isterim sizden fatura kısmı sakaydı diyerek hakaret etmek istemiyorum size ama zaman sorununu asarsam sizle diyaloga gecmek isterim ricamı kırmazsınız sanırım


2012-10-24 22:39:19 Edit:2012-10-24 22:40:49
  • Offline
yol masrafını neden
kenokenanAvatar

yol masrafını neden ben karşılıyorum acaba? sen hiç servis masraflarını karşılayan okul yada kurs gördünmü?


2012-10-24 23:39:53
  • Offline
  • Erkek
kenan bey o tarafı espriydi
selamm25

kenan bey o tarafı espriydi benle dalga gecmedigini varsayarak acıklama yapmak istedim ve ders verebilcek konumda oldugunu belirtmek için yazıyı yazmıştım saati 20 tl gel vatandas gel diyince ders verme niyetin yok gibi hissetmistim yanlış anlasılma var sanırım


2012-10-25 03:06:54
  • Offline
Her kim ola ki,
ETezerErgin TEZERAvatar

Her kim ola ki, Ders verirken Para kazanmayı bırak, Para kaybetmeyi bile göze alıyorsa, Çin de dahi olsa peşine düşün ;)


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-10-26 01:37:56
  • Offline
  • Erkek
Ergin TEZER
sahinbeyŞahin GeldeçAvatar

Hocamın bu çümlesi bana Rahmetli Matematik hocam ETHEM ERDİL beyefendiyi hatırlattı.Ne fazilet Yarabbim ne fazilet Kitap bitmediği yıl eksik kalan konuları yaz tatilinde ücretsiz derslerle anlatırdı.Muhakkak gelin çocuklar burdaki bir kaç eksik seneye size sorun olur derdi.
ŞİMDİ VARMI OLA böyle hocalar


YILBAŞINDA YÜKLÜ İKRAMİYE KAZANANLAR BANA BİR SERVER MAKİNE ALMAZLARMI OLA
2012-10-28 21:47:56 Edit:2012-10-28 21:48:33
  • Offline
  • Erkek
Çakma eğitmenler

Benimde bir ilanım var ve portfolyömde yok bu sitede. Milletin bakış açısı geniş olduğu için de tek çizim yapmadan yıllardır geçimimi bu şekilde sağlıyorum. Üstelik o kadar beceriksizim ki şu ana kadar sadece kurslarda eğitmen olarak çalışabildim. Hani bir firmada sağlam bir işim vardı da ek iş olarak çorbama ek derslerle falan bakamadım. İşim hep bu oldu. Şu ana kadar beş yüzün üzerindeki öğrencilerimle eğitim sonrasında bağlantımı koparmamaya çalıştım ve eğitim sonrasında da elimden geldiğince onlara destek oldum. Böyle bilgisiz birisi eğitmenlik yapabiliyorsa biz hayli hayli çözeriz bu programları deyip çoğu iyi derecede öğrendi, bazılarıysa şu anda kurslarda eğitmenlik yapıyor. Şu ansa bir Avusturya yazılım firmasının çevre planlamacılığı için geliştirdiği ürününe cephe modellemesi yapmaktayım. Bu kadar şey yazılmış çizilmiş ama keşke mesleğini benimki gibi seçmiş insanların sorunlarına da değinilseydi. Çoğu sigortasız ve zor şartlarda çalışıyor. Tek suçları da bu işe gönül vermeleri. Ben sabırlı olduğum için şanslıydım, eğitim piyasasında ilk beşte bulunan firmalarda ya çalıştım ya iş teklifi aldım ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, yaptığım bazı işleri bir firmanın sitesinde izinsiz kullanıldığını gördüğüm gün paylaşma işini bıraktım. Eğer merak eden varsa portfolyömü iş teklifiyle gelebilir ya da karşılıklı görüşürüz bir çayımı içer ne sorusu varsa cevaplarım.


2012-11-02 21:43:38
  • Offline
  • Erkek
Konunun bir miktar eski
murataralmurataralAvatar

Konunun bir miktar eski olduğunun farkındayım. Çok şey yazılmış konuşulmuş. Konuyu güncelleme sebebim hiçbir şeyin değişmemiş olduğunu görmekten kaynaklı.

Tr3d uzun yıllardır yeni başlayanlara klavuz olan bir sitedir. Fakat yeni başlayan arkadaşları etkileme amaçlı evermotion sahnelerinin açısını değiştirerek render alıp, üzerine hiçbirşey ekleme zahmetinde bile bulunamayan insanların kurs veriyorum demesi dolandırıcılıktan başka hiçbirşey olamaz.

iş arıyorum bölümüne, "3dsmax özel ders" veriyorum diye konu açan biri..

http://www.tr3d.com/ilanlar/ilan/36k/
bkz: evermotion vol.1/sahne.7

Elbette Freelancem.com sitesinde birçok şey daha iyi olacaktır. Ama yıllarca yeni başlayanlara ışık tuttuğunu düşündüğüm bu sitede eğer bundan yararlanmaya çalışan ark niyetli insanlar biriktiyse gerçekten çok üzücü bir durum.


2012-12-19 09:57:16
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!