Genel Konular : fıkra

Bir kayın validenin üç
revaniAdem MaraşAvatar

Bir kayın validenin üç damadı varmış. Birgün bunlar tatile denize gitmişler. Kayınvalide "bakayım damatlarım beni ne kadar seviyor" deyip atlamış denize ve boğulma taklidi yapmaya başlamış. "Büyük damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Büyük damatta hemen kurtarmış. Ertesi sabah büyük damadın kapısında bi reno laguna üzerinde de bir not "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Ertesi gün ortanca damadı denemiş aynı şekilde oda hayatını kurtarmış onunda kapısında bi reno safrane ve üzerinde bi not: "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Sıra küçük damadı denemeye gelmiş. Ertesi gün yine denize girmiş. "Damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Küçük damat "s.kt.r lan boğulursan boğul demiş. Kadında oracıkta boğulup ölmüş. Ertesi gün küçük damadın kapısının önünde bi ferrari üzerinde de bi not "Sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınpederin."


2014-10-05 17:54:20
  • Offline
  • Erkek
Altı kişilik avcı grubu,

Altı kişilik avcı grubu, rehber olarak tuttukları tecrübeli avcı Temel’in önderliğinde ormanda yürümektedirler. Avcıların karşısına küçük bir delik çıkmıştır.
Temel:
- Yatın uşaklar yere, tavsan deliği! Bütün avcılar yere yatmıştır. Gerçekten bir müddet sonra delikten tavsan çıkmıştır. Avcılar tavşanı hemen vururlar. Yeniden yürümeye başlarlar. Bir müddet sonra karşılarına büyükçe bir delik çıkar ve Temel derki:
- Yatın yere uşaklar, hâcen tilki deliği! Avcılar yere yatar. Biraz sonra delikten tilki çıkar. Onu da vururlar. Tekrar yola koyulurlar.. Bu defa daha karşılarına büyük bir delik çıkar. Temel :
- Yatın yere uşak ayı ini ! Yere yatarlar ve çıkan ayıyı vururlar. iyice keyiflenen avcılar yürümeye devam eder. Kısa bir zaman sonra çok büyük bir deliğin başında dururlar. Acemi avcılar hep birden Temel’e bakar. Temel:
- Uşaklar ne çıkacağını ben de bilmiyorum. Fakat yatın yere, artık ne çıkarsa bahtımıza ! . . .
Ertesi gün gazetelerde şöyle yazmaktadır:
`Altı avcı tren altında can verdi…’


2014-10-06 14:05:28
  • Offline
  • Bayan
Yeni evlenen gelinle, kaynanası

Yeni evlenen gelinle, kaynanası karşı karşıya oturmuşlar. Birbirlerini tanımak için anlatmaya başlamışlar.
Kaynana: Kızım sen daha yenisin, birbirimizin huyusunu suyunu oturup konuşalım. Böylece birbirimizi daha iyi tanırız.
Gelin : Tabiki anneceğim, konuşalım demiş.
Kaynana başlamış anlatmaya : Bak kızım, benim üç halim vardır, dikkat et. Saçıma gül takmışsam Neşeli günümdeyim demektir, her yola gelirim. Kulağımın arkasına gül takmışsam tam havamda değilim demektir. Çok ısrarcı olma. Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma, çok sinirliyim demektir.
Kaynanın lafı bitince gelin başlamış konuşmaya:
Gelin : Anne benim halim falan yoktur. Bacak bacak üstüne atarım, sigaramı yakarım. Sen gülü nereye takarsan tak, ben keyfime bakarım :)


2014-10-06 14:24:06
  • Offline
  • Bayan
Issız bir yerde tek
koccAdnanAvatar

Issız bir yerde tek başına duran bir ev varmış , bu evde ufak boylu bir kovboy ile çok güzel olan karısı yaşarmış. Bir gün boylu kuvvetli kovboy kapıyı kırarak içeri girmiş ve silahını küçük kovboya doğrultmuş ve demişki al şu tebeşiri ve yatak odasının ortasına bir 50 santimetre çapında daire çiz sonrada o dairenin üstünde hareket etmeden çizgiye dokunmadan dur. Hareket edersen yada çizgiye değersen seni kursun deposu yaparım. Küçük kovboy korkudan dediklerini aynen yapmış ve bir heykel gibi dairenin içinde durmus. Büyük kovboy güzel olan küçük kovboyun karısını yatak odasına sürükleyerek getirip defalarca küçük kovboyun gözü önünde tecavüz etmiş. Büyük kovboy zevki bitince küçük kovboya bakmış o haàla orda heykel gibi duruyormuş, aferin sana işte böyle sözümü dinlersen hayatta kalırsın deyip çekmiş gitmiş. Ardından küçük kovboy başlamış kahkahalarla gülmeye. Gülmekten karnı ağırmış ama bunu gören karısı ağlayarak ne gülüyorsun senin hiç gururun haysiyetin yokmu, benim başıma gelenler çok mu komik demiş.
Küçük kovboy gülerek demişki, ya karıcım bu büyük kovboy varya çok salak, çok aptalmış bunu bugün anladım o seninle uğraşırken ben 10 defa çizgiyi çıktım diğer odaları gezdim geldim hiç anlamadı çok salakmıs be...


Eğitim hayata hazırlanmak değildir ; Eğitim hayatın kendisidir.
2014-10-06 17:35:20
  • Offline
  • Erkek

smiley 15


2014-10-07 01:51:56
  • Offline
Bir kasabanın kilisesinde papaz

Bir kasabanın kilisesinde papaz vaaz vermektedir. Konu kasaba nufusunun azlığına gelir ve papaz halkı çocuk yapmak için
"Eşiyle cinsel ilişkide bulunan her kimse bir tabur düşman askeri öldürmüş kadar sevap kazanır" der.
Vaazdan sonra evine dönen çiftlerden birinde kadın kocasına yaklaşır ve
"Hadi kocacım bir tabur asker öldürelim" der. Kocası kabul eder ve birlikte olurlar. Aradan yarım saat geçer, kadın yeniden gelir,
"Hadi kocacım bir tabur düşman askeri daha öldürelim" der. Adam yine kabul eder ve yeniden birleşirler. Aradan bir saat geçer, kadın yeniden gelir
"Hadi kocacım bir tabur daha öldürelim" der, adam oflaya puflaya kabul eder ve yeniden birlikte olurlar. Bunun üzerinden bir saat geçer kadın yine ister adam bir nevi çaresiz yine "hadi" der, bu sırada çıkarttıkları seslerden rahatsız olan oğulları gelir odaya:
"Ya çok gürültü yapıyorsunuz uyuyamıyorum"
Babası yakınır:
"Ne yapayım oğlum, düşman askerleri ananin orasına karargah kurmuş, öldür öldür bitmiyor.


2014-10-07 02:02:23
  • Offline
İki aile varmış ve
my_hitlerY.YILMAZ

İki aile varmış ve her iki ailenin de birer kız çocuğu varmış. Birgün misafirlikte sohbete başlamışlar;
-Eee sizin kızdan ne haber?..
-Valla işte ne olsun, biliyorsunuz işe girdi geçen sene. Başını kaşıyacak vakti
yok. İlk başlarda geceleri fazla mesai yapıyordu. Sonra hafta sonlari da
çalışmaya başladı. Patronu çok sevmiş her işi ona veriyormuş. Derken Ankara
seyahatleri başladı. Bizimki çanta sekreter gibi patron nereye o oraya.
Sonra Paris seyahatleri filan en sonunda bu iş böyle olmayacak dediler, patronu
ev tuttu. Deli gibi çalışıyor evladım. Ee! , peki sizinki ne alemde?
-Valla bizimki o..spu oldu ama ben sizin kadar güzel anlatamıyorum..


2014-10-07 19:33:15
  • Offline
  • Erkek
Bir makine mühendisi, bir
pengraficberker karaAvatar

Bir makine mühendisi, bir eLektrik mühendisi ve bir de biLgisayar mühendisi binmisLer bir arabaya gidiyoLar. YoLun yarIsIna geLdikLerinde araba bozuLuyor ve makine mühendisi; - "ben haLLederim" deyip yatIyor arabanIn aLtIna, bi kaç yere çekiç vuruyo, vida sIkIyo faLan, biniyorLar arabaya, haLa bozuk. Bu sefer eLektrik mühendisi hemen atLIyo, - "Bana bIrakIn" diye... KabLoLarI kontroL ediyo, eLektrik aksamIna bakIyo, biniyoLar arabaya ama tIk yok gene. Makina ve eLektrik mühendisi biLgisayar mühendisine dönüyorLar. sIranIn kendisine geLdigini anLayan biLgisayar mühendisi: - "eee.. şey... arabadan çIkIp bi daha girsek?"


2014-10-08 11:41:22 Edit:2014-10-08 11:42:12
  • Offline
  • Erkek
Temel Dursun`a arabasının öyküsünü
pengraficberker karaAvatar

Temel Dursun`a arabasının öyküsünü anlatıyordu: `Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı. Bir süre gittikten sonra kadın arabayı kuytu bir köşeye çekti. Mini eteğini iyice yukarı çekip, dudaklarini ıslattı ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasini aldim. Dursun : İyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi.


2014-10-08 11:48:58 Edit:2014-10-08 11:49:28
  • Offline
  • Erkek
Minik oglan bahçede oynarken,
atasoyAta SOYAvatar

smiley 2Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.

Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".smiley 2


2014-10-08 19:00:29
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!