Genel Konular : fıkra

Nezaket dersi veren öğretmen;
mardin_liArif MARDİNAvatar

Nezaket dersi veren öğretmen; "Çok lüks bir restoranda mükemmel bir kız arkadaşla yemekteyken, çişinizin gelmesi durumunda ne dersiniz" diye erkek öğrencilere sormaya başlar. Erkek öğrencilerde sırayla cevap verirler.

İlk öğrenci direk dürüst bir şekilde "Çişim geldi, bi tuvalete gidiyorum" der. Ögretmen şaşırır, "Çok ayıp" der ve ikinci ögrenciye yönelir.

İkinci öğrenci bakar ne desem diye, sonra der ki; " Benim bi tuvalete gitmem lazim.". Öğretmen daha memnun olur ama yeterli gelmemiştir.

Sıra üçüncü öğrenciye geldiğinde öğrenci sırasından kalkar, gözlerini kısar, karizmatik bakışlarla "Bebeğim, benim eski bi arkadaşımla tokalaşmam gerekiyor, hemen donerim. Hem yemekten sonra seni de tanıştıracağım." der..


2014-10-15 19:31:27
  • Offline
  • Erkek
Toplu fıkralar
OtsukarciAhmet Küçükkaya

https://www.facebook.com/video.php?v=560506840742256&fref=nf


ŞU FAKİRE BİR SADAKA BOOLEAN SCRİPT VEREN OLMAZMI ACABA
2014-10-15 23:27:34
  • Offline
  • Erkek
Çorumlu 1960 larda ilk
OtsukarciAhmet Küçükkaya

Çorumlu 1960 larda ilk almancılardan yıllarca çalışmış yememiş içmemiş markları biriktirmiş bir gün memleket aklına gelmiş bi izine gidiyim demiş almış bi mersedes olmadı havam olmaz deyip para zoruyla bi helga ayarlamış altında mersedes yanında helga geze geze gelmişler Çoruma (Mevsim yaz yazın Çorumlu ameleler bir yatak yorgan sırtına bağlar gurbete ameleliğe giderler ya) sırtında yatak yorgan amele adayları koşturuyorlar garaja doğru helga şaşırmış Çorumluya Bunlar ne yapıyor diye sormuş(utanmış Çorumlu ne desin)bunlar bizim Çorumun Paraşütcü takımı atlamaya gidiyorlarrrr.


ŞU FAKİRE BİR SADAKA BOOLEAN SCRİPT VEREN OLMAZMI ACABA
2014-10-16 00:47:52 Edit:2014-10-16 04:07:15
  • Offline
  • Erkek
Cemaat camide namaz kılar
OtsukarciAhmet Küçükkaya

Cemaat camide namaz kılar namaz sonrası herkes kendine göre dua ederya bir ihtiyar başlar duaya Allahım gözlerimin feri az çoğalsın,tutmayan dizlerime derman,şu titremelere bir sonver,vucutunun bütün uzuvlarını saymaya başlamış Yanındaki bektaşı yeter lan Allahı çok meşgul etmr seni tamir edene kadar 100 tane yeni yaratırrr.


ŞU FAKİRE BİR SADAKA BOOLEAN SCRİPT VEREN OLMAZMI ACABA
2014-10-16 01:02:53
  • Offline
  • Erkek
Üç adam ölür ve
guney-grafikYılmaz YILMAZAvatar

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce`u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes`i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos`u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce`unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay`la dolaşıyordu..."


2014-10-16 12:41:51
  • Offline
  • Erkek
Hazır cennetten baslamısken..
koccAdnanAvatar

Hazır cennetten baslamısken..

Iki samimi arkadaş biri dindar digeri inançsız araba kazasında ikiside ölür ve dindar cennete gider dinsiz`de cehenneme. Aradan bir zaman geçer dindar olan cennette yalnız kaldıgı için meleklerden bir rıcada bulunur , arkadaşımı özledim görebilirmiyim der. Melekler hay hay tabiki görebilirsin bizi takip et cehennemin kapısına götürürler. Kapıda bekleyen zebaniye arkadaşını görmek istedigini söyler ve hemen zebani kapıları açar ve karşısında arkadaşı 40 huri güzellerle elinde şarapla sefası yerinde mutlu vakit geçirmekte oldugunu görür ve buna sinirlenen dindar bu nebiçim cehennem ya, bu adaletsizlik der ve hemen arkadaşının yanına yaklaşır OH OH durumun iyi mutlusun sanırım der. Arkadaşı bir büyük OFFF OFFF çeker durumu bilmiyorsun arkadaş der... Anlamadım her istedigin olmuş ne of`u bu. Arkadaşı der ki " Elimdeki şişenin dibi delik bu güzellerinde deliği yok OF OFFFF....


Eğitim hayata hazırlanmak değildir ; Eğitim hayatın kendisidir.
2014-10-16 14:28:21
  • Offline
  • Erkek
Tarihte ilk kez Doğuda
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

Tarihte ilk kez Doğuda bir yere (sen nereyi istersen) ayna gitmiş

Adamın biri aynayı görüp eline almış.
Daha önce hiç kendisini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.
Adam: `Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış`!
Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.
Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.
Aynaya bakmış bir kadın! `ALLAH belaağı vireee, bu garı da kim?
Bi boka da benzese` diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş.
Kadın:- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatii.`
Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşüncelidüşünceli:
`Yav bu garıdan çok gavata benziir`!


FIKRAYI BİR SİTEDE GÖRDÜM OLDUĞU GİBİ COPY PASTEDİR.


MODO, rhino
2014-10-16 17:00:28
  • Offline
  • Erkek
çekirge
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Ergen Çekirgenin biri bir 3D sitesine girmiş, daha hiç yorum yapmadan "Fıkra" yazan konuya dalmış bird ene görsün tüm fıkraları seviyeli insanlar yazıyor, Hemen koşup bulduğu ne kadar seviyesiz pislik varsa siteye yollamış. Sonra ertesi gün siteye girip "acaba millet ne kadar güldü muhahaaa" diyerek etrafına bakmış ki, ne görsün,

Ne mesajı kalmış ne de üyeliği.

smiley 16


Game maker
2014-10-16 18:42:06
  • Offline
  • Erkek
Bir imam haham ve
zeytinnnedim GÖKAvatar

Bir imam haham ve papaz ibadet yerlerine toplanan paraların ne kadarını ibadet yerlerine ayırdıklarını ve ne kadarınının kendilerinde kaldıklarını konuşuyorlarmış.
PAPAZ-Ben ortaya düz bir çizgi çiziyorum paraları atıyorum yukarıya sağ tarafa düşenler kiliseye sol tarafa düşenlerde bana kalıyor.
HAHAM-Benbir daire çiziyorum atıyorum paraları dairenin içine düşenler havraya dışındakilerde bana kalıyor.
İMAM-Ben atıyorum parayı yukarıya ALLAHIM canının istediği kadar al diyorum yere düşenler bana kalıyor.:)


nedim_gk@hotmail.com
2014-10-16 19:02:39
  • Offline
  • Erkek
Temel birgün Afrikaya safari
zeytinnnedim GÖKAvatar

Temel birgün Afrikaya safari yapmaya gitmiş ekipten nasıl olduysa ayrılmış ve yamyamlar Temeli yakalamışlar.
Hemen bir bir kazan yakıp Temelide içine atmışlar.yavaş yavaş pişerken hemen şefin adamı gelmiş ve Temeli şefin huzuruna çıkarmış.
ŞEF-senin karının adı Fadimemidir.beni telefonla aradı bir haftaya dönmezsen köyde dursun diye biri varmış onunla evlenecekmiş.Bu yüzden sana acıdım ve sana bir şans vermeye karar verdim.
-bak dışarıda 3 tane çadır var.1,sinde bir kasa viski var onu içeceksin 2,sinde bir aslan var dişi ağrıyor onun dişini çekeceksin 3,çadırda ise bakire bir kız var ödülün o.sonra eve gideceksin.Tamammı.
Temel hemen kabul etmiş ve 1.çadıra girmiş 1 kasa viskiyi içmiş 2, çadıra girmiş aman allahım bağırmalar çağırmalar gürlemeler,Temel üstü başı yırtık bir vaziyette sormuş..
-dişi çekilecek bakirenin çadırı nerede uşağum ?


nedim_gk@hotmail.com
2014-10-16 19:28:44 Edit:2014-10-16 19:33:46
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!