Genel Konular : fıkra

cizgi123 ruzgar maydonoz bence
kocareisDursun EMEKSİZAvatar

cizgi123

ruzgar

maydonoz

bence en büyük komiklik dijital görsel tasarım sanatı adına açılmış sitede alakaya maydonoz olmaktır

 

Bak şimdi buna daha çok güldüm ha,herhalde akşama kadarda gülerim.smiley 2smiley 9


Her insanın yüreğinde,idam ettiği birisi vardır.
2014-09-28 08:58:43
  • Offline
  • Erkek
Adamın biri yeni ulaştığı
by_TuncayTuncay ÜNSALAvatar

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
-Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.


2014-09-28 10:43:57
  • Offline
  • Erkek
Kayseri`de yol çalışması yapılıyomuş.
by_TuncayTuncay ÜNSALAvatar

Kayseri`de yol çalışması yapılıyomuş. Köylüler eşeğin birini salıp geçtiği yerden yolu geçiriyolarmış. O sırada oradan geçmekte olan Amerikalı bir mühendis görmüş bunları.
Merak etmiş; gitmiş yanlarına.
-Merhaba dayı ne yapıyosunuz böyle? demiş.
Köylü
-Yol yapıyoz diye cevap vermiş.
-"E bu eşek ne" diye devam etmiş mühendis.
Köylü genel prosedürü şöyle bir anlatmış. Eşeğin yolun nerden geçeceğine karar verdiğini söylemiş.
Bizim Amerikalı mühendis yerlere yatmış gülmekten, öyle şey mi olur diye.
Alaycı bir tonla:
- "Eee demiş, eşek bulamıyınca napıyonuz?"
Köylü:
- "O zaman Amerika`dan mühendis getirtiyoz.


2014-09-28 10:46:29
  • Offline
  • Erkek
Adamın biri arkadaşıyla yemek
SinanodakkSinan ODAK

Adamın biri arkadaşıyla yemek yerken "Kolumun ağrısından ölüyorum" diye dert yandı.Arkadaşı da "Ilerde köşedeki marketin önüne yeni bir bilgisayarli cihaz koydular.Üç dolara bir jeton alıyorsun , yanında getirdiğin idrar örnegini açılan kapaktan içeri veriyorsun, on saniye sonra neticeyi ve tedavi için yapman gerekenleri ögreniyorsun"demiş. Adam hemen idrarını bilgisayara vermiş.10 saniye sonra yazılı olarak cevap gelmiş: "Kolunuzda bir cins eklem agrisi olan Teniselbo oluşmuş. Sıcak tutun, ağır işlerden kaçının, iki haftada düzelecek" Adam, muzurca bu akıllı cihazi nasıl aldatalabileceğini düşünmüş.Bir miktar çesme suyuna köpeginden alınmış bir kılı koymuş, üstüne karısının ve kızının idrar örneklerini eklemiş. cihaza atmış. 10 saniye sonra yazılı yanıt gelmiş: 1. Çesme suyunuz çok kireçli. Bir filtre cihazi almayı düşünün. 2. Köpeğinizde kene var.Eczaneden özel bir şampuan alıp köpeğinizi yıkayın. 3. Kızınız kokain bağımlısı.Bir psikiyatri kliniğine yatırın. 4. Karınız hamile. İkizler sizden degil. İyi bir avukat bulun. 5. Kendinizi bu yolla tatmin etmeyi bırakmazsanız kolunuz iyileşmez


2014-09-28 16:20:52
  • Offline
  • Erkek
Sarışının biri ilkokula başlamış
zeytinnnedim GÖKAvatar

Sarışının biri ilkokula başlamış ve ilk günün sonunda koşarak annesine gitmiş:
-Anneciğim bugün Türkçe dersinde alfabeyi "k" harfine kadar ezberledim, diğerleri ezberleyemedi.Sarışın olmamdan kaynaklanıyor değil mi anneciğim?
demiş.
Annesi de:
-evet kızım aferin sana
demiş.
İkinci günün sonunda sarışın, gene koşarak annesine gitmiş ve:
-anneciğim bugün de matematik dersinde 10 kadar ezber yaptım diğerleri ezberleyemedi bu, sarışın olmamdan kaynaklanıyor değil mi anneciğim? demiş.
Annesi de:
-evet kızım aferin sana
demiş.
Üçüncü gün sonunda sarışın gene koşarak annesine gitmiş ve:
-anneciğim bugün de beden eğitimi dersi vardı, dikkat ettim de diğer kızların göğüsleri küçüktü. Benimkiler ise kocaman, bu sarışın olmamdan kaynaklanıyor değil mi anneciğim?
demiş.
Annesi de:
-hayır kızım, onlar 7 sen 21 yaşında olduğun için öyle
demiş...


nedim_gk@hotmail.com
2014-09-29 02:40:26
  • Offline
  • Erkek
Dünya din adamları konseyi
koccAdnanAvatar

Dünya din adamları konseyi bir araya gelmiş ve dinlerle ilgili konuda tartışmışlar bitince tüm din adamları kendi ülkelerine gitmek için uçağa binmişler.
Uçak havalanmış ve yarım saat uçtuktan sonra kaptan pilot uçağın arzalandığını ve düşeceklerini bildirmiş. Belki işe yarar diyerek herkesin kendi dini ile dua etmesini istemiş. Bunun üzerine din adamları sadece dua ile olmaz sen biraz alçaktan uç biz kapıdan atlayalım demişler pilot olur demiş alçalmış kapıları açmış, birinci bir hintli din adamı tanrılarından birinin adını ve duasını okuyarak kendini atmış uçaktan ama maalesef olduğu gibi yere çakılmış ölmuş. Hepsi demişki bak gördünmü o din gerçek değildi kurtulamadı. Hemen peşinden bir afrikalı zenci kendi duasını tanrısını söyleyerek atlamış ve yine o da paramparça olmus.Yine hepsi demişki bu da yalanmış. Ve bu böyle devam etmiş ve çoğu kurtulamamış. Son üçü kalmış. 3`ünden biri hırıstıyan demişki bakın benimki gerçek görün nasıl kurtulduğumu ve o da tabiki parçalanarak ölmüş. Müslüman olan yanındaki yahudinin yüzüne böyle bir bakmış ve bunu seslice söyleyerek atlamış "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden âbdühü ve Resulühu". Yahudi gözlerine inanamamış müslüman sandaliyeden atlarcasına yere iki ayak üstüne gelmiş ve yürümüş gitmiş. Yahudi başlamış kara kara düşünmeye bu adam ne demişti hatırlamaya çalışmış ve çok zamanı olmadığından benzer birşey diyerek "Eşşekten köşeye köşeden eşşege ya allah" ve maalesef işe yaramamış.


Eğitim hayata hazırlanmak değildir ; Eğitim hayatın kendisidir.
2014-09-29 02:40:44
  • Offline
  • Erkek
Padişah seferden döndüğünde çok
koccAdnanAvatar

Padişah seferden döndüğünde çok yorgun olduğu için hemen yatmış ama dışarda sarayın etrafında seyyar satıcıları çok ses yaptıkları için uyuyamamış buna sinirlenen padişah askerlerine yeni görev vermiş. Sesi çok çıkan satıcıları tutuklayın ve ceza olarak sattıgı üründen 3 tane poposuna tıkayın demiş. Askerler hemen bir leblebi satan satıcıyı yakalayıp poposuna 3 tane leblebi tıkamışlar ama adam acısından aglayacak yerine kahkahalar atıyormuş. Sinirlenen askerler 10 tane daha tıkamışlar ama adam haala gülüyormus, yetmemiş 20 tıkamışlar yine gülmüş. Askerler anlayamadıkları için adama sormuslar seni anlayamadık neden gülüyorsun. Adam : "Asker abicim ben kendime degil şu arkada yakaladığınız karpuzcuya gülüyorum" demiş.


Eğitim hayata hazırlanmak değildir ; Eğitim hayatın kendisidir.
2014-09-29 04:58:14
  • Offline
  • Erkek
Soru, İstanbul Üniversitesi İşletme

Soru, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinin İşletme Matematiği kitabından gerçek bir alıntıdır. Hiç dokunulmadan ve yorumsuz şekliyle verilmiştir:

Kitap Adı: İşletme Matematiği
Yazar: Prof. Dr. Müh. Yılmaz Tulunay

Sayfa: 173
Soru :Amerika`ya lisansüstü çalışmalar yapmak üzere giden Mehmet, iki kız arkadaş edinmiştir. Bunlar Mary ve Nancy`dir. Mehmet`e göre;
a-) Mary olgun bir kızdır ve klasiklerden zevk almaktadır. Böyle bir yerde onunla 3 saat birlikte olmak 12 dolara mal olmaktadır. Diğer taraftan Nancy daha çok popüler eğlenceleri yeğlemektedir. Onunla böyle bir yerde 3 saat birlikte olmanın maliyeti de 8 dolardır.
b-) Mehmet`in bütçesi gönül işlerine ancak ayda 48 dolar ayırmasına olanak vermektedir.
Ayrıca, derslerinin ve çalışma koşullarının ağır oluşundan dolayı, kız arkadaslarına en fazla ayda 18 saatlik süre ve 40.000 kalorilik enerji ayırabilmektedir.
c-) Mary ile her buluşmasında 5.000 kalori enerji harcayan Mehmet, Nancy için bunun iki katını harcamaktadır. Eğer Mehmet`in Mary ile buluşmaktan beklediği mutluluğu 6 birim ve Nancy ile buluşmaktan beklediği mutluluğun da 5 birim olduğunu biliyorsak, mutluluğunu maksimize etmek isteyen Mehmet`in sosyal yaşamını nasıl planlaması gerekecektir? Grafik ve cebirsel yoldan bulunuz.

BIR ÖGRENCININ CEVABI:

Sayın Hocam, Bu Mehmet şerefsizi buradan Amerika`ya lisans üstü çalışma yapmaya gitti de herifin s...nin derdi bize mi düştü? Biz burada tahsili bırakıp karıya, kıza dalsak bizi de böyle ballandıra ballandıra kitaplara yazar mısın? Neyse geçelim sorduğunuz sorunun cevabına;
a-) Bi kere bu Mehmet ibnesinde iki hatuna ayrı ayrı zaman harcayacak g.. de, para da yok, sıkarrrr. Ayrıca dünya piyasalarında saati 100 dolardan açılıp minimum 50 dolara kadar düşen tarifeler göz önüne alındığında, 3 saati 12 dolarlık ya da 3 saati 8 dolarlık karılardan hayır gelmez. Muhtemelen Mary 68, Nancy 79 yaşındadır ve ikisinin de bu güne kadar yattıklarının haddi hesabı yoktur. Bu durumda Mehmet`in hem vakit darlığı, hem kadınların hali, hem de para yokluğu sebepleriyle bu iki ******yla grup sexi yapması gerekir.
b) Mehmet`in bütçesi (bu gönül işi tabirini ben anlamadım)sevişmek için ayda 48 dolara yetiyorsa zaten bu o.....çocugunun masturbasyon yapması daha uygun olur. Böylelikle iki ay para biriktirip bu çuvalların yerine doğru dürüst bir karıya zıplar ve ayırdığı 40.000 kaloriyi hakkıyla harcar. Ama siz bu cevabı kabul etmeyeceğiniz için şöyle cevap verelim; Mehmet`in bütçesi 48 dolara yettiği için ancak grup sex yapılacağından pazarlıkla miktar iskontosu alınır ve bütçe rahatlatılır.Böylelikle ayda ayırdığı saati 3 saate bölersek 6 kez yapmış olur ve her sevişmede 40.000/6= 6700 (yaklaşık) kalori harcar. Bu hayvan bir seferde kesintisiz 3 saat zıplayabiliyorsa zaten Amerika`da kalması ve buralara dönmemesi hepimiz için hayırlı olur.
c-) Mehmet Mary ile her buluşmasında 5.000 kalori harcıyorsa yukarıdaki hesaba göre Nancy`ye sadece 6.700 - 5.000 = 1.700 kalori kalır ki bu da Nancy gibi falafoş bir motoru sadece gıdıklar. Bu durumda birinden 6, diğerinden 5 birim zevk alan Mehmet`in mutluluğunu maksimize etmesi için kendisini de birilerine d..dürmesi gerekir.
Sonuç olarak bu işe alışan Mehmet`in bundan sonraki sosyal yaşantısını kaşarlı bir ibne olarak planlaması gerekir. Bu sayede ayda 48 dolar tasarruf sağladığı gibi üste para da kazanarak bütçeyi de düzeltir. Saygılarımı arz ederim.

MeHMeT


2014-09-29 10:53:05
  • Offline
Temel nişanlisi Fadime ile
by_toprakToprak TOPRAKAvatar

Temel nişanlisi Fadime ile fındık tarlalarını geziyormuş. "Bak Fadime"
demiş, "butun bu tarlalar benim. ama bir tanecik findik koparırsan, seni
oraya yatırırım ona gore."

Bunu duyan Fadime` nin gözleri parlamış, hemen
koşup bir tane findik kopartmış.

Temel sözünün eri ya, fadimeyi fındık ağacının altına yatırmış.

Bu cezadan memnun kalan Fadime, üstünü başını
toparlayıp, ayağa kalkar kalkmaz bir fındık daha kopartmış.

Temel bir kez daha .... Bir findik daha.....
Temel 5. findiktan sonra perişan ayağa kalkmış, bitkin bir halde Fadimeye dönüp; "bak Fadime " demiş eliyle tarlaları gostererek,
"burdan sonrasi Fiskobirliğin"


2014-09-29 23:03:32
  • Offline
  • Erkek
Osmanlı döneminde Arabistanda erkekler
SinanodakkSinan ODAK

Osmanlı döneminde Arabistanda erkekler uzun bir entari giyer, içlerine de don giymezlermiş. Rüzgarda falan her yerleri gözükürmüş. Bunu duyan Osmanlı padişahı Arabistana elçi gönderir bu olayı kaldırmak için. Bir gün sokakta yine donsuz entari giymiş adam yakalarlar ve mahkemeye çıkartırlar. Hakim sorar.
-adın ne?
-abdulhamit
-babanın ismi?
-abdülaziz
-evli misin
5 karım var
-1.ciden 15 çocuk 2.ciden 20 3.den 12 4.den16 5.den 17..........der Hakimin kararı
-Abdülaziz oğlu Abdülmecitin don giymeye vakti olmadığından beraatine........


2014-09-30 15:33:59
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!