Genel Konular : Bizim 3D Dergimiz

Necmi hocam, iyi hoş
soneday7Soner ÇakırAvatar

Necmi hocam, iyi hoş diyorsunuz ama, o 3 ayrı toplantıdan haberim olmadı, sadece fetih filmi için bi etkinlik katılımı yaptım, sizede mesaj atmıştım telefon numarası ile ilgili ama dönüş olmadı. Bide piknik etkinliği vardı, o konuda sonradan ortadna kayboldu. Sitede nerdeyse 7 aydır full aktifim, fakat pek karşılaşmıyorum böyle şeyler ile. Demekki tam duyuru yapılamıyormuş, şuüst reklam kısının altına biyere ufaktan duyuru bölümü yapılsa ve bu tür şeyler orada herkezin görebilmesi sağlansa fena olmazmı.Şahsen facede öyle bir duyuruyada rastlamadım, şimdide baktım şubat ayına kadar indim herhangi bir duyuru yok.


https://www.facebook.com/3detasarim - 3dsmaxtr.blogspot.com www.lycinteraktif.com
2012-09-01 14:32:11
  • Offline
  • Erkek
Bir Baskı Yapılmasına İllaha
sinanonatSinan OnatAvatar

Bir Baskı Yapılmasına İllaha Gerek Yok.İnternet Üzerindende Yayınlanabilir.İsterseniz İnternet üzerinden satış ile dergi gönderme yolunu seçerseniz 50 kişi zor zar geçer.Fakat internet üzerinden yayınlanan bir dergi Çok daha az masraf ve yüksek okuyucu kitlesine sahip olabilir.

Tabi Baskı yapılıp Satılırsa İleride Çok büyük bir dergi olabilir diyecektim.Fakat 3d alanda Bir yerden sonra kaynak bulamayacağınız Çok açık bence.Ha 3d dergisi yapacağım diye içine bilgisayar oyunlarını bilimsel haberleri....vb ekleyip karman çorman 3d bilginin az olduğu bir dergide yapılabilir.


2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2012-09-01 15:50:49
  • Offline
  • Erkek
necmi bey haklısınız aslında
maviprensOğuzhan Demirkol

necmi bey haklısınız aslında ama benim demek istediğim şey mesela oyunlar nasıl yapılıyor , filmler nasıl yapılır, ve sinema efekleri nasıl yapılır faşan filan bunları okurlara göstermekti tabiki sizde haklısınız belirli bir bütçe olmadan bu işler olmaz, bu düşüncem sadece tr3d ye katkı amaclıydı vede merak edenlere nasıl yapıldığıydı(3d işlerinin) evet 3d merak edenleri saymadım ama insanlar merak edşyor dşye düşünmüştüm neyse iyede teşşekkür ederim


2012-09-01 23:46:29
  • Offline
  • Erkek
Gönüllü yazarlar olsa yada
koccAdnanAvatar

Gönüllü yazarlar olsa yada reportaj yapanlar olsa zaten bu forumda durmadan ordan burdan bilgi toplayip burda konu açarak günlük dergi halini alacak kadar olur, yani burasi dahada bir senlenir ama görüyorsunuz kimse bilgileri haberleri gönüllü olarak yazmiyor ,, yok degil var birkaç kisi o da öyle dergi yapilabilnecek kadar degil.
Dergi PDF olarak olmaz yani olur ama bu sektörde tutunamaz nedenmi insanlar yada 3D meraklilari internete girince zaten istedigi bilgiye ulasir ordan burdan bilgi edinir bu yüzden adam zaten bilgiyi almis birde PDF`denmi yine okuyacak...
Dergi kagida basilmalidir ve ele alinir kaliteli kagit üzerinden okunur ama bu sektörde degil mesela bilgisayarla alakasi olmayan bilgiler örnegin National Geograrphic , onlardaki bilgiler her yerde bulunmaz yada internet üzrinde detayli degildir. Üstelik onlarin yazdigi bilgiler genelde bilgisayarla alakali olmadigindan okuyucunun bilgisayari olmasada olur.

Bu devirde nerdeyse gazeteler bile okuyucu sayisini kaybederken ve onlarda internet canavarina çözüm ararken burda o dergi nasil tutunsun demi...
(Kendimden biliyorum gazeteler dergiler benim için bitti simdi günlük haber ipad`le online ve ücretsiz...)


Eğitim hayata hazırlanmak değildir ; Eğitim hayatın kendisidir.
2012-09-02 03:49:52
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!