Genel Konular : Bıçağı katile teslim etmek....

Haklı durumdayken haksız duruma
Tuna_Tunahan AvsallıAvatar

Haklı durumdayken haksız duruma düşüyorlar.Tamam ortada büyük bir sorun mevcuttu.Fotomontaj yaparak iyi birşey yaptıklarını zannediyor olabilirler.Böyle habercilik bence yapılmamalı.Böyle bir haber yapmaları gazetenin diğer haberlerininde sorgulanmasına neden olur.


2012-10-31 12:46:34
  • Offline
  • Erkek
Ek olarak haber7 nin
Tuna_Tunahan AvsallıAvatar

Ek olarak haber7 nin haberlri ne kadar güvenilir oda tartışmaya açık bir konu.Kısacası sürekli çarpıtılan olaylar,yanlış aktarılan bilgiler yüzünden doğru düzgün haberleri okuyamıyoruz.En basit örneği sayılar.1 haber 5 farklı sitede 5 farklı şekilde anlatılmış oluyor.Bir gaztede 2 ölü var derken diğerinde 4 bir diğerinde 3 gibi değerler oluyor.


2012-10-31 12:55:19
  • Offline
  • Erkek
Tuna tamda başlığı açmamdaki
ertugrul_ardicErtugrul ARDIÇ

Tuna tamda başlığı açmamdaki soruların cevabını verdin , esas üzerinde düşünmemiz gereken budur ,gazetelerin ve medyanın güvenilirliği...


2012-10-31 13:14:40
  • Offline
  • Erkek
arkadaşlar ben bir medya
kajaxatakan şıkoğluAvatar

arkadaşlar ben bir medya çalışanıyım. medya aslaa güvenilir değildir. haber merkezleri muhabirden gelen haberi değil. ajanslardan ortak bir veri bankasına düşen haberleri alıyorlar. dolayısıyla ajans neyi verirse gerçek diye bunu kulanıyorlar. bütün kanallarda aynı haberlerin hatta yanı görüntülerin olmasının sebebi bu. editorler halkın nabzını tutuyorlar sosyal medya üzerinden ve nabza göre şerbet veriyorlar. ana sayfaları raiting alsın diye bazen bu örnekteki gibi abukluklara başvurabiliyorlar. tek dertleri var. reklam! para! gerçek kesinlikle gösterilenden bambaşka. stüdyoya giren konukların program sunucularına sorması gereken soruları verdiğine defalarca şahit oldum. ve tabi sormaması gereken sorularıda. tahrik etmek hedef göstermek alaşağı etmek veya tam tersi yüceltmek yalakalık yapmak bizim medyamızın tek refleksidir. gerçeği göstermek değil.


vefasız hedef kitle
2012-10-31 13:29:13
  • Offline
  • Erkek
bu arada gerçek haberleri
kajaxatakan şıkoğluAvatar

bu arada gerçek haberleri olayların gerçek yüzünü merak eden arkadaşlar, bunun en iyi yolu dürüstlüğüne inandığınız sahada olan muhabirleri habercileri twitter dan takip edin. çünkü orası nisbeten daha özgür bir ortam.


vefasız hedef kitle
2012-10-31 13:36:57
  • Offline
  • Erkek
Esasında ben köşe yazarlarını
ertugrul_ardicErtugrul ARDIÇ

Esasında ben köşe yazarlarını gereksiz buluyorum , kendi düşündüklerini yazıp milyonlarca tl. kazanmalarını aklım almıyor.O zaman bende konuşabiliyor yazabiliyor ve yorumluyabiliyorum banada para versinler :)))

Yazarlar belli bir zümrenin , belli bir ideolojinin savunucusudurlar , yalnızca kendi fikirlerini söylerse kıymeti olmaz ,doğal olarak bir kesimin şakşakçılığını yapmış oluyorlar ve tarafsız değiller...Demek oluyor ki biz onları tarafsız değiller gibi bir suçlama da bulunamayız.O yüzdende hiç biri olmasın daha iyi...


2012-10-31 13:37:11
  • Offline
  • Erkek
Hürriyet gazetesini günahım kadar
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Hürriyet gazetesini günahım kadar sevmem, o ayrı...

Amma ve lakin "KOLAJ" kelimesinin neresini anlamadınız bende buna takıldım!!!

Heleki Haber7 gibi her allahın günü sayfalarca yakan düzmece haber yaparak "padişahım çok yaşa" diye bağıran bir yayın organına dayandırarak!!!

Heee evet KOLAJ CUMHURİYETçisiyiz... Ne oldu... Kimin neden zoruna gitti...

Bırakın bu işleri.

Takke düşüp kel gözükeli çok oluyor gençler....

Biraz kafanızı çalıştırın, tek taraflı okumayın şu hayatı...

Sizin gibi olmayan ve sizin gibi düşünmeyen %50 halkı düşünün...

Delirtmeyin insanı...


www.leventoget.com
2012-10-31 13:38:50
  • Offline
  • Erkek
Taraf !
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Her alanda fantizm sakıncalıdır. biraz akıllı olun. Fanatik olmayı sadece futbol sahasında bırakın.

smiley 24

Burada siyasetçi kokusu almak istemiyorum. lağım kokusundan beter. smiley 50

İki günde bir siyasi içerikli konu açmayın. Bundan sonraki siyasi konuları kimseye sormadan silmeye başlıyorum. hangi tarafından yazarsanız farketmez.

Hadi gidin başka yerde oynayın.


Game maker
2012-11-01 09:46:57
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!