Genel Konular : Bıçağı katile teslim etmek....

vay arkadaş
ertugrul_ardicErtugrul ARDIÇ



vay arkadaş siyaset sokmadan burdanda kimse cevap veremiyor yaaa

Devrim ,saçma sapan yönlendirmelere neden girişiyorsun hürriyetin yaptığı bu yalancılığı düzenbazlığı doğrumu buluyorsun, bunun cevbını ver .Sizden kimse karşı atağa geçmenizi istemiyor.Benim hangi tarafta olduğumu ve ne düşündüğümü nerden biliyorsun da farklı yerlere gidiyorsun.

Fikrimi soracak olursanız Ben dün polisin yaptıklarını zaten doğru bulmuyorum.Herkes istediği gibi düşünebilir ve devletin bütünlüğünü bozmadıkça yürüyebilir keşke hiç müdahele etmeseydi.

ama İllaki bayrak açılacaksa türkiyenin heryerinde açılabilmeli , gidip yalnızca ulusta ,izmir de değil ,yiyorsa hakkaride de aynı şekilde açılsın ve yürünsün...Siyaset türkiyenin her tarafını kapsayacak şekilde yapılmalı Ankaradan geriye doğru değil.




2012-10-30 14:10:32
  • Offline
  • Erkek
yiyorsa sen git hakkaride
kajaxatakan şıkoğluAvatar

yiyorsa sen git hakkaride aç ertuğrul


vefasız hedef kitle
2012-10-30 14:13:35
  • Offline
  • Erkek
offf olaya polemiğe bire
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

offf olaya polemiğe bire bir insanlarız
adamlar montaj yapmış olabilir, önemli olan haber doğru mu değil mi? iç işleri bakanı sayın şahin helikopter ile ulus meydanında ellerinde Türk bayrağı olan yüzbinlere yapılan müdahaleyi izledi mi izlemedi mi?


MODO, rhino
2012-10-30 14:18:56 Edit:2012-10-30 14:21:23
  • Offline
  • Erkek
olay doğru değil mizahi
kajaxatakan şıkoğluAvatar

olay doğru değil mizahi amaçla yapılmış photoshop çalışması üstelikte yeni değil.. aklıevvel bir muhabir bunu haberleştirirken gerçekmiş imajı vermiş editörüde onaylamış bizde burda birbirimizi yiycez.


vefasız hedef kitle
2012-10-30 14:22:38
  • Offline
  • Erkek
kurt kurdu kaçırmış, bayıltmış
3ddesigner3d designer

kurt kurdu kaçırmış, bayıltmış , yanına yenmiş koyun eti bırakmış fotoğrafını çekmiş. kurt ayılınca demiş ki, BEN KOYUN YEMEM BUNLAR FOTOMONTAJ. demiş


2012-10-30 14:28:56 Edit:2012-10-30 14:29:37
  • Offline
  • Erkek
Dostum, sence bu haberlerden
ArkondeRAlper SözenAvatar

Dostum, sence bu haberlerden hangisinin gerçeği yansıttığı ispatlanmadan "hürriyetin yaptığı bu yalancılığı düzenbazlığı... " gibi yorumlar yapmak da bir tür saçma sapan yönlendirme değil mi? Sen bir tarafa inanıyor olabilirsin, bir başkası da diğer tarafa. Henüz kimin kimi karalamaya çalıştığı belli değil. Ama madem hürriyetten yalşanlama gelmediğini argüman olarak kullanıyorsun, o zaman bakandan da henüz hürriyetin haberine dair yalanlama gelmedi. 

Sonuçta medyanın tutarsızlığı, olayları çarpıtarak aktardığı bir gerçek. Bu sadece basının bir tarafında olan bir olay da değil. Aklı başında bir insanın yapacağı şey haberleri farklı kaynaklardan takip edip kendince doğru bir sonuca varmaktır. Sonuçlar yoruma açık olduğu sürece tartışmaya da açık kalacaktır elbette. Ama medyanın her taraftan kuşatıldığı bir ortamda farklı kanalları takip etmek de güçleşiyor.

Benim şahsi kanaatim, eğer hürriyet böyle bir yalan fotomontaj yapmaya cesaret edebildiyse önümüzdeki günlerde mutlaka bakan tarafından gazeteye dava açılır. Sonuçta hiçbir siyasi, kariyerinin bu şekilde lekelenmesine göz yummaz. Dava sonuçlandığında da "gerçeği" öğrenmiş oluruz.


Gerçeği nasıl tanımlarsın?
2012-10-30 14:31:17
  • Offline
  • Erkek
Atakan neyin peşindesin ,
ertugrul_ardicErtugrul ARDIÇ

Atakan neyin peşindesin , neyi ispatlamam gerekiyor gerçek buysa niye gocundun arkadaş...


2012-10-30 14:33:55
  • Offline
  • Erkek
iyide ben polemik yapmadım
gasiyanDevrim ErdalAvatar

iyide ben polemik yapmadım ki.yukarıda yazılan yazılara cevaben verdim o haber linkini,
Oradaki haberde hiciv yapılmış ama bunun gerçeği de var dedim.
arkadaşlar demiş ya hükumeti de devirmek için bunları da mı yapıyorlar komik demiş.Ben de işin göründüğü gibi komik olmadığını göstermek için paylaştım.

Tabii ki doğru olmayan hiç bir şeyi savunmuyorum.Ama yanlışında arkasından körü körüne gitmiyorum.Sadece var olan gerçek bir haberi paylaştım.
Bayrak açmaya gelince de merak etme benim yanıma kimsenin gelmesine ihtiyacım yok her yerde açarım bayrağımı,tabi kuyruk korkusu olanların bir şeyleri yapabilmek için desteğe ihtiyacı olabilir.

Ayrıca polemik yaratmak gibi bir niyetim yok,ama etrafıma baktığımda kimsede kabul etmiyor,dün yapılan olayların yanlış olduğunu,bilinçli yapıldığını.Yanlış anlaşılacak ve saçma olacak bir şey yapmadım.


www.dvamimarlik.com
2012-10-30 14:38:00
  • Offline
  • Erkek
Alper benim derdim tarafları
ertugrul_ardicErtugrul ARDIÇ

Alper benim derdim tarafları sorgulamak değil di ama gelinen nokta malesef bu oluyor.Biz malesef tr3 d de bile oturupta bir gazetenin yaptığı iş güzarlığını konuşamıyoruz. yazdıklarımın cevabını veren herkes cümllerim bir tarafını takılıp kalıyor ve ters tarafa doğru farklı hamle geliyor.

Bu arada bakanlıktan tepki geldiği zaten haberde belirtiliyor.


Sizlere tavsiyem şu ki siz siz olun burası grafik ve tasarım sitesidir diye paralelinde yapılan işlerin etik-ahlaki-teknik olarak , çalışmalarımızın dışında bir konu açmayınız işte aynen böyle siyasetin dibine kadar gidiyorsunuz.



Kalbini kırdığım insanlarda haklarını helal etsinler , gerçekten niyetim yalnızca medyanın bu işgüzarlıklarını , yapması gerekenleri konuşmaktı ama konu farklı yere gitti...

artık burada noktayı koyuyorum..


2012-10-30 14:50:28 Edit:2012-10-30 14:55:06
  • Offline
  • Erkek
bu gerçeği herkes biliyor
kajaxatakan şıkoğluAvatar

bu gerçeği herkes biliyor ertuğrul millete "yiyosa gidin" diyorsun ya. bende "yiyorsa sen git" diyorum. gocunduğum filan yok emin olabilirsin.


vefasız hedef kitle
2012-10-30 15:14:38
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!