V-Ray : vray temel eğitim seti ücretsiz indir

sonunda sorunu cozdum benim
BEST-NIKONicat,AmirovAvatar

sonunda sorunu cozdum benim windows rusca onun icinmis dersin adi turkce harflerle oldugu icin acmiyormus degistirdim acdi
bu arada ders ici ntessekurler ve bu dersi baska sitedede gordu m .. burda gordum ve cok kizdim adamlar kendileri yapmis gibi yapiyorlar ben cok sinirleniyorum alinti yapmak guzeldir ama calinti degil.. siz zahmet veriyorsuz onlarda hazira konuyor


Asilliğim asletimdendir. Lakin bi söze bakarım sözmü diye bide söyleyene bakarım ADAMMI diye !!!!
2011-11-24 23:09:08
  • Offline
  • Erkek
yapsınlar önemli değil
ababaturk ababatürkAvatar

yapsınlar önemli değil kardeş.benim programın exe formatında indirip izleyen benim siteme gelecektir.içerisinde siteme giden butonlar var.sonraki dersleri isteyenler mutlaka bulacaktır beni.güzel yorumun içinde teşekkür ederim


Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın. Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma. Asla bilmeyenle tartışma.
2011-11-24 23:28:30
  • Offline
  • Erkek
emeğine sağlık üstad:) gayet
rembrandtT.M. ÇAKICIAvatar

emeğine sağlık üstad:) gayet güzel olmuş, hayrına sevaba girdin


2011-11-25 14:46:00
  • Offline
  • Erkek
rica ederim
ababaturk ababatürkAvatar

rica ederim kardeşim.güle güle kullan.umarım faydalı olur herkese.


Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın. Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma. Asla bilmeyenle tartışma.
2011-11-25 15:14:43
  • Offline
  • Erkek
erhan
titinayerhan özbay

ya ben bu linlerden ulaşamıyorum ücretli cıkıyor .
acaba benmi yanlış yoldan yapıyorum dicem yardımcı olursanız sevinirim.


2011-12-10 15:50:13
  • Offline
  • Erkek
Bir kaç eleştiride bulunsam
SweeperErkan Turgut

Bir kaç eleştiride bulunsam kızmazsın umarım...

Öncelikle önemsiz bir detay da olsa, menülerin isimlerini okurken bir telaffuz problemi var. Dediğim gibi önemsiz problem ama dikkat çekiyor. İngilizce tutoriallerdeki telaffuzları incelerseniz çok çabuk düzelecektir...

Bir diğer dikkatimi çeken husus Pencerelerle çok oynuyor olmanız. Açtığınız bir pencereyi ekranda sürekli farklı yerlere taşıyorsunuz... Bu izleyicisinin algısını dağıtmakla birlikte, o pencereyi neden buraya taşıdı, orada başka bir seçeneğe mi tıklayacak algısı yaratıyor... Çoğu zaman anlattıklarınıza değil ekranda ne yaptığınıza odaklanmaya çalışır buldum kendimi. Açılan Pencerelerin ekrandaki konumlarını çok değiştirmemenizi tavsiye ederim.

Benzer bir problem mouse hareketlerinde mevcut. Bu tarz video tutoriallerde izleyici ekranda mouse u takip eder. Siz bir butona tıkladıktan sonra mouse u başka yere çekerseniz izleyici yeni bir butona tıklanıcak algısı ile mouse u takip eder. Mouse`un durduğunu görünce bu sefer bir önceki tıkladığı menü hangisiydi onu aramaya çalışır. Kısacası Mouse hareketlerinizi daha sadeleştirmenizi öneririm. En azından tıkladığınız butondan çok az bir miktar uzaklaşırsanız dikkat dağılmaz.

Bazı butonların anlatılmadan geçilmesi elbette yerinde bir davranış. (Basic seviye bir ders için) Ancak bu butonların luzumsuz olduğu anlamına gelmez, ki anlatımlarınızda bir çok buton için hiç bir işe yaramaz diyorsunuz. Yanlış yönlendirme yapmamak adına "mimari projelerde kullanmaya gerek yoktur yada ileri düzey işlemler yapmayacaksanız gerekli değildir" diyebilirsiniz.

Paylaşmayı seven bir insansınız. Eğlenceli bir anlatım diliniz var. Bir izleyici gözüyle eleştiri yapmak istedim. Umarım yargılayıcı algılamazsınız. İyi çalışmalar


www.designizmir.com
2011-12-11 10:55:40 Edit:2011-12-11 10:56:28
  • Offline
  • Erkek
eleştiriye açığımdır daima
ababaturk ababatürkAvatar

1-teleffuz probleminin farkındayım.elimden geldiğince telaffuz etmeye çalıştım ama benim için teleffuz önemli değil menülerin işlevleri önemli idi.

2-mause hareketlerini özellikle insanların takip etmeleri için nereye tıkladığımı görmeleri için mause`da tıklandıkça bir renk çıkıyo onu takip etmeleri sıkıntı çözüyor diye düşünüyorum üstelik hangi ayarı aktif ediyorsam onu sölüyor idim.

3- gelelim bazı ayarlara o hani işe yaramaz dediğim ayarların hepsi gerçekten profesyonellerin kullandığı ayarlar ve butonlar.ben genel olarak vrayin mantığını anlatmaya çalıştım ve yeni başlayanlar için yapmış olduğun bir çalışma bu.bazı ayarlara işe yaramaz dememin sebebi yeni başlayanları bütün bu ayarlar içerisinde boğulmalarını önlemek idi.


umarım sizde yanlış anlamazsın cevabımı,amacım polemik yapmak değil neyi neden yaptığımı açıklamak idi.sizede başarılar çalışmalarınızda ve hayattınızda.eleştiri için teşekkür ederim.


Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın. Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma. Asla bilmeyenle tartışma.
2011-12-11 11:10:19
  • Offline
  • Erkek
2.3.4. setleri ne zaman alabiliriz?

Öncelikle çalışmanız için çok teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık, böyle bir paylaşımı yapmanız çok büyük incelik... Çok yardımcı oldu hazırladıklarınız. Biran önce Vray konusunu öğrenmek istiyorum. 2. 3. ve 4. setleri ne zaman eklersiniz acaba?


2012-01-06 21:27:09
  • Offline
  • Bayan
Teşekkürler kardeş..
fatherrainMehmet Babayağmur

Valla indirdim ve tamamını seyrettim. Ellerine sağlık. Kısa ve öz olmuş. devamını dört gözle bekliyorum...


2012-01-16 02:33:40
  • Offline
  • Erkek
Çok teşekkürler..
rekounorecep önalan

3d max denizine yeni daldık tam kaybolcağımız yerlerde sizin gibi abilerimiz ablalarımız deniz feneri gibi yol gösteriyorlar ve bize de örnek oluyorlar...


2012-01-16 11:36:53
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!