V-Ray : Sizce daha nasil gercekcilik olabilir ?

Sizce daha nasil gercekcilik olabilir ?

Selam dostlarim sadece deneme amacli bir render aldim .Ama bilmiyorum bana hala cok gercekci gelmiyor aldigim render neleri degistirebilirim nasil daha guzel olur ?

Gercek bir resmi modelledim ..
http://postimage.org/image/6921zndx9/ bu orjinal resim buradaki sadece bir binayi modelledim birde nehri .. Binadaki pencere boyutlarini birebir ayni degil goz karari birseyler yaptim .
http://postimage.org/image/wr07gt0lt/
http://postimage.org/image/m807rmxxt/
Bana acikcasi nehirdeki su efekti gercekci duruyorda ..Bina uzerindeki kapla cok yapaylik hissi veriyor bunu nasil duzeltebilirim.Bir bmp var ve onun uzerinde bump var..


2012-09-26 11:28:31
  • Offline
  • Erkek
Biraz daha çalışman lazım.
dragutTarkan ASLANAvatar

Biraz daha çalışman lazım.
Kaplama, ışık, modelleme.
Biraz da fazla deneme ve tutorial izle.
VE sakın umutsuzluğa kapılma..
Her şey güzel olacak...


http://3de-Studio.com 0 505 939 93 09 https://www.behance.net/TarkanAslan
2012-09-26 11:32:47
  • Offline
  • Erkek
birebir ayni yapamazsin,benzete bilirsin,soyleki
SmegoM.MustafaAvatar

birebir ayni yapamazsin,benzete bilirsin,soyleki diffuse rengi bitmap olarark ayni bina resmini sec cropping/placement ,view Image binaya atiyacagin rengi kareye al.sonra bitmap olarak photoshop-da kendi bitmapinida hazirliya bilirsin,noise de atiya bilirsin,modellemede sana kalmis,ha unutmadan diffuse resmini atadiktan sonra uvw map-la da obje uzerine attgini bitmapi duzenle.kolay gelsin.


2012-09-26 11:45:59
  • Offline
  • Erkek
sa
fastblackman

vrayde yapmışsınız vrayde yapılmış bir çalışmaya göre çok acemice olmuş kısaca anlatayım modellemende ayrıntıya daha çok girmelisin sahne modellemeye açık bir sahne kaplama sıkıntın var bina resminin difuse rengini wiev imageyi kullanıp rengin oraya zoom yapıp apply yaparak halledebilirsin binanın aynı kaplamasını almış olursun kısaca photoshop yapmana gerek yok hayırlı çalışmalr.


2012-09-26 12:50:53
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!