Genel Konular : Web sitem için yardım

Web sitem için yardım
mstdrgn

merhabalar.projem için bir okulun web sitesini hazırlıyorum.Sitede her veliye bir kullanıcı adı ve bir şifre verip bu şifre ile çocuğunun ders notlarını devamsızlık durumunu vs. yani çocuğuyla ilgili özel bilgileri görebilecek.Siteyi dreamweaver ile hazırlıyorum ve asp tabanlı.veri tabanı olarakta acces i kullanıyorum.Sitenin hemen hemen bütün aşamaları bitti en son bu aşamada tıkandım.dreamweaver ile bu sayfayı nasıl yapabilirim bilen var mı.yardımcı olur musunuz.şimdiden teşekkürler.


2011-10-14 15:21:44
  • Offline
eokul
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Bahsettiğin biraz kapsamlı bir sistem , hangi aşamada tıkandığınızı daha net yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Bu arada milli eğitimde bu sistem birkaç yıldır kullanılıyor, eğer yaptığınız buysa E-okul isimli bir sistem zaten mevcut. üniversitede ise veli kavramı pek kullanılmaz.


Game maker
2011-10-15 12:43:15
  • Offline
  • Erkek
öğrencilerin okul numaralarına göre
mstdrgn

öğrencilerin okul numaralarına göre şifre belirleyecem.her numaradan sadece birtane bulunduğu için bir sorun olmaz.isme göre verseydim aynı isimler çakışabilirdi.veli şifreyi girdiğinde veri tabanın dan o öğrenci ile alakalı bilgiler gelecek.bilmiyorum yeterince açık anlatabildm mi.ama dreamweaver ile yapmam lazım çünkü asp kodlama bilmiyorum malasef.normalda veri tabanından bilgi çekmeyi biliyorum recordset lerle ama her ayrı şifre için ayrı bir bilgiyi nasıl çekerim bilmiyorum.normalde veri tabanında her öğrenciye bir tablo yapsam olur.ama aynı tablo içine bütün öğrencilerin bilgilerini yazmak istiyorum.ve veli şifreyi girdiğinde sadece kendi çocuğunun bilgileri gelecek aynı tablodan.inşallah yeterince açık olmuştur.


2011-10-15 17:53:51
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!