Genel Konular : resim hırsızları

Watermark olayını kimse temizlemiyo
3ddesigner3d designer

Watermark olayını kimse temizlemiyo ki. Adam öyle gösteriyo üstünde yazıyla :D sordukalrı zamanda bunlar bizim iş ortağıyla yaptık ondan öyle diyorlar. yani onu temizlemek yerine sağlam yalanları var. iki üc cümleyle çayla geçiyor o kısımlar.:)


2014-04-17 15:15:24
  • Offline
  • Erkek
3ddesigner ın dediği de

3ddesigner ın dediği de doğru. kurtlar sofrası resmen burası, adam nasıl üretirim diye çalıştırmıyor beyin kıvrımlarını nasıl hile hurda yaparım diye çalıştırıyor o beyin kıvrımlarını, hay ben o adamın beyin kıvrımlarına..... sinirlendim yine


2014-04-17 18:38:33
  • Offline
  • Erkek
http://www.myfreecopyright.com/ bilgisayarımdan çizilmiş
HALOXOrcun Halil KayaAvatar

http://www.myfreecopyright.com/

bilgisayarımdan çizilmiş olan her ic mimari tasarım ve fuar tasarımlarını buraya kaydedip bir köşesine logomu ve üzerine kendi copyright ımı yerleştirdikten sonra mail ile gönderim yapıyorum. siteye yaptıgınız calısmayı yüklediginizde tarih ile imzalanıyor calısmalarınız. sonucta tasarım hırsızına karşı kendinizi anca tarih ile savunabilirsiniz.

saatlerce, günlerce, haftalarca .. ugrastıgınız şeylere 5 dakika daha ugrasın. çalındıgını gördügünüz ciziminizi kimin yada hangi firmanın caldıgını, kullandıgını biliyorsanız. sorgusuz sualsiz gidin mahkemeye başvurun. yok benim tasarımımı caldınız diye arayıp aglamayın. bi avukata gidin anlatın durumu. avukat arasın firmayı. ödeyecegi cezayı kanunen belirtsin. suratına tükürülmeye bile değmeyecek adamlarla muhattap bile olmayın. bu tasarım hırsızlarının varolmasının sebebi bi yandan bizleriz.

bizlerin bu calınma olaylarına hiç birşey yapmadıgımızı. yapamayacagımızı zanneden ve kendini bu tarz şerefsizliklerle akıllı gibi gören insanları mahkemeyle göz dagı verin.


https://www.behance.net/OrcunHalilKaya
2014-04-18 00:42:04
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!