Genel Konular : Projeciz.com - Çalıntı Proje Kullanımı

Artık insanlar ucuz iş
arslan57Özkan ARSLANAvatar

Artık insanlar ucuz iş istemiyor, temiz ve sağlam iş istiyor. Kimsenin kaybedecek para ve zamanı yok. İşini hakkı ile yap paranı iste.


www.ozkanarslan.com
2013-09-25 16:21:30
  • Offline
  • Erkek
ARz talep, müşteri geldi
rotfireCemil T.Avatar

ARz talep, müşteri geldi şu şu çizilecek dedi, sende dedinki bu şu kadar süre ve sana şu şekilde çıktı alırım örneğin 750-1000 TL de paranı alırım dedin KDV içinde. Adam senin yaptığın işin önemini ve nasıl çizdiğini bilmediğinden bu para ona çok gelecektir. Anan aşağı baban yukarı o diyecek 300`e olmazmı sen dicen kurtarmaz derken 500 TL ye ya anlaşacaksın yada adam pahalı deyip başka yer arayacak.

Bizim işi sallayın geçenlerde bir süs eşyası gördüm. Küçücük tefecik içi dolu turşucuk. Ahşaptan yapılma harika biblolar. Adam 5TL ye satıyor. Tipine baksan 1 TL bile etmez dersin, ama geri planda o ahşabın kesimi, işlemesi, zımparası, boyası, verniği, süsü püsü vs. derken bir anda düşünürsün (ki düşünmek istemeyende çok) adamın bu emeğinin karşılığı bu kadar ucuz olmamalı.

İnsanların bu şekilde davranmaları, az paraya çok ve en kaliteli işi yaptırmak istemeleri belki kazançlarının düşüklüğünden belkide böyle bir kültürün oluşturulmuş ve bu tutumdan dışa çıkamayıştan kaynaklanıyor.

Ne olursa olsun işinizi ne ucuza ne pahalıya hakkı neyse ona satın. Azı sizi doyurmaz, çoğu size kalmaz.


Rotfire
2013-09-25 19:03:38
  • Offline
  • Erkek
Yapıcak bişey yok internet
modelerhasanHasan KoşmacaAvatar

Yapıcak bişey yok internet korsancılığı aldı başını gidiyor.. Paylaşım yapmaya korkar olduk!


Hasan Koşmaca
2013-10-03 00:10:19
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!