Genel Konular : Oyun Projesi`ne Grafiker Aranıyor

Oyun Projesi`ne Grafiker Aranıyor
maniackerissbarış durkut

Herkese Merhaba,

Yaklaşık 1 senedir oyun programlama üzerine araştırmalar yapıyor ve bu konuyla şimdilik amatör olarak ilgileniyorum. Artık belli bir seviyeye ulaştığımı düşünüyorum. Bu güne kadar kendimi geliştirmek için ufak çaplı projeler yaptım ve birçoğu oyun niteliği taşımayan sadece teknik açıdan bir değere sahip şeylerdi. Artık ortaya ciddi bir şeyler (tabi ki amatörce) çıkarmak istiyorum. Ben oyun yapımının yazılım kısmıyla ilgilendiğim için ekibime 2D-3D grafik işinden anlayan ve hobi olarak bu konuda kendini geliştiren arkadaş/lar arıyorum. Yapacağım oyun türünden aşağıda biraz bahsedeceğim. Böylece tam olarak nasıl birisi aradığım daha açık olacak diye umuyorum.

Küçüklüğünüzde veya hala atari salonlarındaki dövüş oyunlarından oynamışsınız veya oynuyorsunuzdur elbet. İşte ben de bu oyunların tam olarak aynısını yapacağım. Hem de tam olarak Türk kültürü kokan bir dövüş oyunu olacak. Yani karakterler, mekanlar Türkiye’den olacak. Böylece oyun, oyuncular için(En azından Türk oyuncular) daha zevk verici hale gelecek.  

 

Yukarıdaki resimleri de incelerseniz en önemli gereksinimler 3D Karakter Modellemeleri ve hepsine özgü hareketler. Bunun yanında 2D olarak Health ve Exp Barlar, arkaplan çalışmaları gibi ihtiyaçlar da mevcut. Bunların yanında yapacağımız çalışmalarda oyun üzerine sürekli düşünüp değişik fikirler ortaya atmak için iletişim halinde olmamız ve uyumlu birisi olmanız benim için çok önemlidir. Sonuçta ortak yapacağımız bir çalışmada her ne kadar ben ekip lideri gibi gözüksem de ortaya çıkacak ürün tüm ekibin ortak kararlarıyla şekillenecek.

Son olarak İzmir’de ikamet ediyorum. Benimle bu projede çalışmak isteyen arkadaşlarımla İzmir içinde olduğu sürece daha rahat iletişim kurmak için yüzyüze görüşebilirim.

Yazıyı buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim ve umarım ben aradığım kişiyi bulurum, siz de zevkli çalışmalar çıkarabilecek bir projeye dahil olursunuz.

Mail Adresim : bdurkut@hotmail.com (Barış)


2011-12-11 22:11:03 Edit:2011-12-11 22:17:34
  • Offline
  • Erkek
ilanlar
drekonNecmi DemirkeserAvatar

ilan bölümünü kullanınız: http://www.tr3d.com/ilanlar/

 


Game maker
2011-12-11 22:31:07 Edit:2011-12-11 22:31:24
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!