Genel Konular : Koltuk Önerisi ?

Koltuk Önerisi ?
sinanonatSinan OnatAvatar

Ben Kendime iyi bir koltuk almak istiyorum.sizdende tavsiye isteyecektim.birde neden koltuk tavsiyesi istiyorsanız Diyorsanız sebeblerini maddeler halinde Yazıyım.

1-Yataklarda olduğu gibi oturduğunuz yerde iyi olmalı
1a-Eğer iyi olmazsa sizi yorar özellikle boyununuzu ve size bu yorgunluk hissi verir. ve çalışma yaparken odalanma problemi yaşaya bilirsiniz.

2-Geriye Yatma Olmalı
2a- eğer olmaz ise siz geriye yaslanıp esnemek istediğinizde kendinizi yerde bulacağınız gibi kafanızı bir yere çarpa bilirsiniz.

3-Isınmamalı (Özellikle deri çabuk ısınır diye biliyorum)
3a-Eğer ısınırsa koltuk sizi eringeç yapar.

4-Sırt desteği iyi olmalı.




Şimdi gene diyeceksiniz Rahat olmayan koltukdada yaparım.derseniz bilgisayar başında uzun zamanlar geçiriyorsunuz tabi bende geçiriyorum bu süre içinde kötü koltuk Vucudunuza vereceği zararlar iyi bir koltuğun zararından fazladır Buda size avataj olmuyor.
şimdi biraz konuyu toparlıyayım Ve soruma geleyim bana önere bileceğinizi bir koltuk varmı???Eğer varsa aşırı rahatlıkda mayıştırır insanı öyle kuş tüyü koltuk filan istemiyorum Koltuk derken aslında sandalye demeliydim yanlış söyledim kusura bakmayın.bütçem ise 250 tl.


2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2011-12-04 20:12:36
  • Offline
  • Erkek
benim kullandığım

http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-400-executive-ultra-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt400&categoryId=273672&SKU=OFISVLT400-S

ben bunu kullanıyorum. tavsiye ederim.


2011-12-05 08:39:24
  • Offline
  • Erkek
bi yapı-mobilya markete gidilir
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

bi yapı-mobilya markete gidilir orada ofis malzemesi bölümüne uğranılır envai çeşit koltuk vardır onlara oturulur kendisine uygun ergonomide olan model seçilir

örneğin ben berjer tabir edilen koltukta rahat ediyom bilgisayar başında


MODO, rhino
2011-12-05 11:34:26
  • Offline
  • Erkek
Rendermanx@ Baktım koltuk
sinanonatSinan OnatAvatar

Rendermanx@

Baktım koltuk harika gözüküyor özellikleride İyimiş sipariş edeceğim sanırım onu.

Erkan Bey@

berjer koltuğuna baktım sabit diyorsunuz aslında Sabit olsa daha iyi olur gibi geliyor bana Yane oynamadığından daha rahat olabilir.onlarıda araştıracağım.


2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2011-12-05 13:33:45
  • Offline
  • Erkek
sinanonat
sahinbeyŞahin GeldeçAvatar

Belki kafa buluyor diyeceksin ama emin ol öyle değil.Ben ne çözümler aradım olmadı bir tesadüftür kendi yaptığım ahşap Popoya göre eğimli hamam oturağıyla çözdüm işi 30cm yüksekliği var oturdummu masa tablası tam göbek ortası ile meme uçları ortsında kalıyor.Dirsek dayama şansım var.Çok rahatım.14-15 satte bile rahatsızlık vermiyor.


YILBAŞINDA YÜKLÜ İKRAMİYE KAZANANLAR BANA BİR SERVER MAKİNE ALMAZLARMI OLA
2011-12-05 21:17:05
  • Offline
  • Erkek
Adore vlt 400 modelini
ulasdenizulaş deniz

Adore vlt 400 modelini aldım. oldukça rahat bir koltuk. Fakat suni deri yapısı yaz sıcğında nasıl bir ortaM yaratır henüz kestiremiyorum. ayrıca evdeki kediler için de iyi bir tırmalama aracı gibi duruyor. ama koltuktan kalkmak istemiyorsunuz. Adore nin diğer birkaç koltuğunu da denemiştim hepsi rahat gelmişti. ve tüm bilgisayar başında dirsek çürütenlerin, rahat çalışma koşulları yaratmaları adına ısrarla tavsiye ederim.


2012-02-13 17:08:05
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!