Genel Konular : galeri puannaması

Bunun üzerine bir animasyon
SpecularÇağıl GöymenAvatar

Bunun üzerine bir animasyon daha gelir herhaldesmiley 2

http://www.tr3d.com/galeri/proje/bps/


http://cagil.cgarena.com/ http://www.turbosquid.com/Search/Artists/CagilGoymen
2012-05-02 22:49:22
  • Offline
  • Erkek
Necmi Hocama kelimesi kelimesine
Problem

Necmi Hocama kelimesi kelimesine katılmakla birlikte, artık mimari çalışmalar çok unique seviyede değil ise , hele ticari ise kimsenin ilgisini çekmiyor, hele ki günümüzde bu kadar kaynak bolluğunda yeni bu işe başlayan biri bile göze hoş gelebilecek çalışmalar yapabiliyor, malum mmari iş piyasasında neredeyse herşeyi kaynak ya da hazır bulabiliyorsun, bu nedenle Necmi Hocanın dediği gibi hayal gücünü zorlamanın vakti geldi de geçiyor, bu arada şunun da altını çizmek lazım, halen son bir, iki yıldır mimari iş piyasasında çok sağlam ve ucuz işler yapan çinli firmalar baş göstermeye başladı, mükemmel mimari animasyonları çok uygun fiyata yapıyorlar, bu nedenle zaten zamanı gelince mimari iş yapanları oldukça zorlayıcı sebepler ortaya çıkacak ya da başka mecralar aramak zorunda kalacaklar.


2012-05-03 02:49:35
  • Offline
ben çalışmanızı inanın yeni
rembrandtT.M. ÇAKICIAvatar

ben çalışmanızı inanın yeni gördüm... yani o da yeni eklenen çalışmalar içinde değil; anasayfadaki 3dforumlar topic sıralamasında denk geldim bu konunuza.. çalışmanızı da görmüş oldum.. bazen galeriye üst üste gönderilen işler olunca iyi çalışmalar gözden kaçabiliyor arka sırala düşünce.
eklediğim 2d çalışmalarının epey beğeni ve yorum aldığını gördüm.. tamam işlerimin beğenilmesi ve yorumlar beni memnun ediyor. fakat insanlar bunu beğensin diye yapmadım o çalışmaları.. hele maddi bir amaçla hiç yapmadım.
tamam çalışmalarıma epey emek harcadım sizin gibi bu doğru.
necmi hocamında, ozan abiminde belirttiği gibi tüm dünyada ve türkiyede de 3dforumlarda büyük kısmı maddi amaçlı yapılmış mimari iş kirliliği/yoğunluğu var. ve bu kadar iş işinde sıyrılıp göz almak kolay değil.. iyi işler gözden kaçabiliyor. belki benim çalışmalarımın ilgi görmesinin sebebi okadar 3dkarmaşası içinde emek harcanmış 2d işler çıkarmış olmamdı.çalışmalarımın beğenilmesinin bana tek kazandırdığı şey var. o da bana fikir danışıp yardım isteyen herkese bıkmadan yardım ettim özel mesajlarla cevap yazdım.. yaptığım işlerden ne piyasada nede bu sitede maddi bi kazanç elde etmedimde.. beğenmese kimse, sorunda değil benim için.

o yüzden fazla umursama bence.. birileri seni alkışlasada, alkışlamasada sen ve senin çalışmalarını görenler veya müşterilerin iş verenlerin senin kapasiteni bilir.. ölçütün buradaki galeri olması şart değil.. çalışmanı tebrik ediyorum.. başarılar dilerim...


2012-05-03 04:17:43
  • Offline
  • Erkek
Erkan, Bence bosuna nefesını
ozel_34Şahin İMAMOGLUAvatar

Erkan,
Bence bosuna nefesını tuketıyosun dostum..Necı haklı lakın şöylede bır durum söz konusu daha bu ıse yenı baslayan 2 box`ı ust uste koyup bına yapan o kadar cok ınsan varkı yapsınlar yapmasınlar demıyorum lakın cın olmadan adam carpmaya da kalkısmasın kımse.Adam bu ıse baslıyalı 2-3 ay olmus neyın ne oldugunu bılmeden senın yada bır baskasının hakıkaten emek harcadıgı ve standartların cok uzerınde yapılmıs bır calısmayada abuk sabuk yorumlar yapıp kısılerın canını sıkabılıyor dıkkat edersen zaten eskısı gıbı ragbet yok artık..Ben burda benım calısmamı kotuleyıp sahneyı ısteyen ınsanlar bıle gördum ben senı az cok tanırım gerek yok abı can sıkıp konu acmaya burası TÜRKİYE.Tr3d ye uzun zamandır girer bakarım gerek olmadıkca yorum yazmam.Cunku yenı kullanıcılar sayesınde sevıye iyice dustu..Örnek verıyorum www.sinefx.com da boyle bır durum yok varsada yok denecek kadar az.Yani buraya girme konusunda da bir zorlama yok..İlla bı yerlere yollıcaksan yabancı forumlara yolla inankı burdakınden cok fazla ragbet gorursun..Sürçü lisan ettiysem affola..
Herkese iyi çalışmalar..


www.sahinimamoglu.com
2012-05-03 09:10:18
  • Offline
  • Erkek
bence beğeniden ziyade
KingSefer SarıAvatar

bence beğeniden ziyade yorum önemlidir.

alacağımız yorumlarda gerek kendimizi geliştirme gerek eksiklikleri görebilme

gerisi teferruat

yaptığınız işin kalitesi iyi ise beğeni sayısı çokta bağlamaz.


www.renderistanbul.net
2012-05-07 11:15:38
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!