Genel Konular : Eurovision 2012

Eurovision 2012
Fatihy3DFatih YAKARERAvatar

Can Bonomo ile Eurovision 2012 de aldığımız 7.lik hakkında neler düşünüyoruz ?
Benim şahsi fikrim;Güzel bir performans oldugu fakat hakettiğimiz puanların gelmediğinden ve son 5-6 yıldaki en iyi en iyi şarkımız.


fatihy3d@gmail.com
2012-05-27 01:33:19 Edit:2012-05-27 01:37:43
  • Offline
  • Erkek
Kusura bakmayin ama ben
koccAdnanAvatar

Kusura bakmayin ama ben bizimkilerini hiç begenmedim , bizden çok daha iyileri vardi. Böyle bir sarkiya 7 incilik çok bile... Bir kere ingilizce bozuk , tarz olarak sanki yahudi melodisi gibi (burda yahudiler bu tarz müzigi çok dinlerler ondan biliyorum) bize uymayan bir melodi bence.

Birde su puanlamalar haàla dogru olmuyor örnegin Ruslar ukranyaya , yunan kibrisa , portekis ispanyaya , sirplar hirvata veya komsu ülkeye , örnegin Hollanda Belçika Almanya hep bize 12 veriyo neden? tabiki orda olan Türkler mesajla Türkiyeye puanlari yükleyince aliyoruz 12 halbuki oranin vatandasi Türkleri fazla sevmez ben biliyorum içlerindeyim. Birde Azerbeycan bize biz Azarbeycana oh ne güzel gerçek hakkeden ne olacak.... Neyeseki isveç hakkettigini kazandi gerçekten orjinal bir sarkiydi.

Lütfen gerçekci olalim tamam hepimiz Türküz ve Türkiyeyi desteklemeliyiz bu dogru ama abartmamak lazim hak edene vermeliyiz kalbiniz aslinda bundan yana dediginiz zaman onu desteklemelisiniz.

Yukardaki nedenlerden dolayi eskisi gibi aha yendik , yeneceyiz merakla oturup bakmiyorum sadece gözlemcilik o kadar.


Eğitim hayata hazırlanmak değildir ; Eğitim hayatın kendisidir.
2012-05-27 03:06:48
  • Offline
  • Erkek
İlk dinlediğimden beri içim
ETezerErgin TEZERAvatar

İlk dinlediğimden beri içim ısınmadı...7. Olmak bile büyük bir şans. Can Bonomo kimdi bu arada ? TRT seçmeden (!) önce tanıyan var mı ?
Saygılarımla,


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-05-27 03:30:16
  • Offline
  • Erkek
İsveç`in hak ettiği bir
TalikaOkan EyüpAvatar

İsveç`in hak ettiği bir başarıydı kesinlikle ama rus ninelerin ilk üçe girmesi sırpların sırpça şarkı söyleyip ilk üçe girmesi saçmalıktı. Arnavutluğun da performansı bence Yunanistan ve Kıbrısa göre çok kötüydü ama ilk 5`e girdiler. Sağlık olsun eurovision da bürokrasi işliyor :D


- Hiç...
2012-05-27 11:58:52
  • Offline
  • Erkek
sevgili Koc, müzik
Peter SalvatorePeter SalvatoreAvatar

sevgili Koc,

müzik yahudı gibi demişin ama zaten bu arkadasımız yahudı herhalde yıne kendıne ozgu yapacaktır muzigi diye düşünüyorum


p.s
2012-05-27 21:21:35
  • Offline
  • Erkek
Peter a katılıyorum. Yahudi
ETezerErgin TEZERAvatar

Peter a katılıyorum. Yahudi veya Hıristiyan Vatandaşlarımız olduğunu Lütfen Unutmayalım.


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-05-27 22:25:47
  • Offline
  • Erkek
bütün ülkeler kendi arasında
BenjaminLinuSerdem linus

bütün ülkeler kendi arasında toplanıp acaba en kötü şarkıyı nasıl yaparız diye planlamış gibiydi bu sene. bu perspektiften bakacak olursak,bence jüri üyeleri bilerek rusları ikinci yaptı. Çünkü bence bir mesaj verdiler. Gerçekten bunlar kadar olamadanız ve bizlerde bu nineleri sizin önünüze geçirdik mesajı verdiler.Yerinde ve gerçekçi mesajdı bence.Tek tek tüm perfomansları dinledim ve hepsi oldukça kötü geldi. Birinci olan en iyisiydi ama mükemmel değildi. Haketti.Bizim aşrkıya gelecek olursak müzik ritim vs. girişte sazlar cok iyiydi sonra ilkokuldaki müzik dersleri aklıma geldi.Sonrada müzik git gide fenalaştı.7.lik çok çok fazla o müziğe. Yorumlayana lafım yok . Müzik kötü ötesi kötüydü bencede :)


...
2012-05-27 23:21:25
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!