Genel Konular : CG Nedir ?

interpool Arkadasima katiliyorum.
EvrenEvren DincgilAvatar

interpool Arkadasima katiliyorum.

CG kelimesinin anlamini bilmiyor isen ve CG isi ile ugrasmiyor isen bu forumda ne isin var? + ugrasiyor isende bogle bir soru sormak resmen dalga gecmektir.

Gercekten bos bos konu acarak kirlilik yapmissin.


2015-03-11 13:23:55
  • Offline
  • Erkek
neden herkes bu kadar
koftemustafa duyarAvatar

neden herkes bu kadar atarlı


maya+zbrush
2015-03-11 20:51:22
  • Offline
  • Erkek
Her zaman böyle kibirli insanlar vardır
kenanelmasKENAN ELMASAvatar

Ben bilmiyordum öğrendim . Ne olacak şimdi ?
52 yaşındayım ,Sırf bu forum için söylemiyorum her forumda kendi öğrenme geçmişini unutup sanki doğuştan bu bilgiler sahip gibi zannedip soruları küçümseyen UZMANLARA rasladım.
Cok kolayına gittiyse cevap verme kardeşim, biri elbet cevap verir.
Neden insanları sorularından dolayı hor görüyorsun,
Bu ne kibir .
Sayın dükkan sahibim,lütfen buranın bir forum olduğunu,her seviyede insan ların olacağını,saçmada olsa herkesin soru ve cevap arama hakkını olacağını arkadaşlara hatırlatın


2015-03-12 04:57:47
  • Offline
  • Erkek
Kenan bey en doğru
Seke

Kenan bey en doğru yerde sormuşsun.Ama ne yazıkki bu forumda böyle bir sıkıntı var.Dünyada öyle çok gereksiz insan var.o yüzden buna takılmayın.Diğerleri adına sizden özür diliyorum.Ha elbette google a yazıp öğrenmek zor değil.Muhtemelen burada daha tatmin edici bir cevap bekliyor insan.


2015-03-12 11:24:55
  • Offline
Kenan Bey, Bu
EvrenEvren DincgilAvatar

Kenan Bey,

Bu konunun basligi ve sorusu sacma degil tamamen dalga gecmek diye dusunuyorum, hee arkadas yazsa yeni uye oldugunu ve 3D isine basladigini fakat CG`nin ne demek oldugunu bilmedigini sorsa o zaman farkli dusunurdum sahsen.

Kenan Bey,

Lutfen bir zahmet konu basligini iyice anlamaya calisin
"CG Nedir bilen varmi?"

yada soglemi olmasi lagzim!

"CG`nin ne anlama geldigini aciklarmisin?"

Ne bu simdi?

Kibir yada hor gormek diye birsey yok ortada, dogru sekilde sorun sorana yada bilmeyene eminimki bu forumdaki herkez elinden geldigince yardimci olur ve cavap vermege calisir.

Umarim yanlis algilanmiyorum kimse ustune alinmasin lutfen.

Saygilar.


2015-03-12 12:30:22
  • Offline
  • Erkek
konu polemiğe dönüşsün istemem
fallofaherocan birinciAvatar

konu polemiğe dönüşsün istemem ancak olay sorunun kolay olması herkesin bilmesi değil eğer herkes google a yazarak direk öğrenebileceği bu nedir şu nedir gibi şeyleri buraya konu olarak açsaydı bu forumdan kimseye bi yarar gelmezdi ve buna tepki göstermekte en doğal hakkım.

ayrıca yazılan yazıya tepki göstermem sorun ama benim gibi tepki gösterenlerin yazılarına tepki göstermeniz sorun değilse bunda da bir sorun var ya siz de görmezden gelin ya da benim tepki göstermemi de normal karşılayın zira siz de aynısını yapıyorsunuz


2015-03-12 12:38:23
  • Offline
  • Erkek
- Cevaplandi -
EdiServerovaEdi ServerovaAvatar

Öncellikle bu kelimenin genel anlami Google'dan incelledim. burdaki arkadaşlarin bana daha fazla kelimenin açmasini bekledim fakat. zaten fazla bir manaya gelmedini farketim herkezden özür dilerim. gerçekten bukadar sinirli Kibirli Davrancağinizi Bilseydim. Açmazdim. Tamam. Konu Açma Konusunda Daha Yeniyim Nasil Bir Başlık Bulcağim Konusunda Kafam Karışıktı. Burdaki Arkadaşlarin Çoğu Profesyonell VE Çok Araştırmaci Belki Yenibirşeyler Söylerler Diye Düşündüm. Google Yazip Araştirdiğimda "CG" Bilgisayar Grafikleri anlamını zaten biliyordum. Wikipedia heryerde araştırmasını yaptim fakat yenibirşeyler söylerler umuduyla açtım cevaplar araştırmalarımla tamamen ayniydi. keşke açmasaydim diyorum. ama gerçekten burdaki büyük abilerimin bukadar sinirli değil anlayişli insanlar olduğunu düşünüyordum farkederseniz. çoğu forumdada saçma olsa sorulmuş zaten cevapini bildiğim bir soruydu zaten detaylica anlatiğin dediğim oydu yani en detayli şekilde sadece detayli anlatin deseydim saçma bir soru olucakti bende tamamen kelimenin bütün anlamini sordum gerçekten birdaha konu açmayacağim. ve gerçekten bukadar tepki alicağimi düşünmedim altarafi soru cünkü tamam hepinizden özür diliyorum 10 Mesaj Olduğundan dolayi konuyu kapatamadiğim umarim yöneticilerden biri kapatir. Sizler Daha Mutlu Olursunuz Tekrar Teşekkür Ederim. Özür Dilerim.


2015-03-12 12:44:07 Edit:2015-03-12 12:46:00
  • Offline
  • Erkek
bukadar sitem yapmak yerine.
DermanXDerman IsikAvatar

bukadar sitem yapmak yerine arkadaşlar arkadaşlarimza örnek olmamiz gerekir bence bukadar büyütmenizi anlamiyorum bukadar kendinizi üstün tutmanizida biz yardim etmek için burdayiz kavga etmek için değil burda arkadaşin tek hatasi var konuyu yanlış şekilde belirtmesi fakat buda onun daha forumda az deneyimi olduğunun sonuçunu çıkartiriz biz sadece onu bilgilendirerek doğru yolu gösteririz edi kardeşim sende kafana takma çok bildiğini zanip hiçbirşey bilmeyenler var sen konunu aç kafana takma forumda anca 3 4 tane kendini herkezden farkli gören kişi karşı çıkıcaktir. sen başliği ve konuyu doğru şekilde kullanicilara yansit onlar sana cevap verir boş boşuna canını sıkma ben 3d nedir diye konu açan görmüştüm onunda böyle dalga geçen 2 3 arkadaş vardi konuyu kapati ardindan. ordada dedim burda her türlü soru sorulabilir xyz nedir diye soru soruluyorsa cevap vermek istiyorsak cevaplariz ama konuyu açan sen niye böyle konu açtin diye üstüne gidemeyiz bu saygisizliktan başka birşey değildir ve forumu kirletiyorsunuz diyorsunuz siz katkidami bulundunuzki kirletiyorsunuz diyorsunuz ozaman her acemi profesyonel kirletiyor forumu cünkü başi boş sorular hani eğlence için konu açan gördüm bu arkadaş 3d hakkinda soru soruncami sizin canınızı sıkıyor anlamiyorum arkadaşlar hepimiz olgun insanlariz kendimizi anlamiyorsak karşimizdakini anlamaliyiz fakat bunu göremeyen arkadaşlar var neyse arkadaşlar yorum yapmak istemiyordum fakat arkadaşlar bukadar sitem etiğinizi görünce dayanamadim biz acemininde deneyimlininde yanindayiz burda eğer konunun doğru olmadiğini düşünüyorsan ozaman yorum yapma kardeşim. mutlaka bizim gibi cevaplayan birileri çıkar. fakat sitem edip arkadaşlarimizin üzerine gelmek yok ozaman biz burda arkadaşlarimizi savunuruz herkeze kolay gelsin


2015-03-12 13:19:41 Edit:2015-03-12 13:43:49
  • Offline
  • Erkek
bu sorulara seo acısından bakın
kenanelmasKENAN ELMASAvatar

Bu sorulara birde SEO acısından bakın
Google cg nedir diye aratın 1.sayfa 9 sırada bu sayfanın indexlendiğni göreceksiniz.
Bir web sitesi içinde muazzam bir sey, bu siteyi bilmeyenler için bir tanışma fırsatı,yeni üye firsatı ,burası bir ticari site değil ama yeni üyelerin olması kalabalık bir aile haline gelmek kötüde değil.
genelde alakalı olduğum forumlara üye olmadan sorulara verilen cevaplara bakarım ve o bende iyi-kötü bir intiba uyandırır.Bu tip olumsuz cevaplarda beni uzaklaştırı.bu yaklaşım site acısındanda iyi değildir.
Basit olarak şöyle düşünün hiç bir sey bilmiyorum
CG ne olduğunu merak ettim,google aratım, 1 sayfanın 9 sırasında tr3d sitesine girdim ,siz o cevapları görüpte sitenin tamamını merak edermisiniz
ve üye olurmusunuz.


2015-03-14 04:59:34
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!