Genel Konular : Bir çalışmaya " BERBAT " diyebilmek...

Türker bey berbat kabaca
cfttfcdursun ÜMİTAvatar

Türker bey berbat kabaca bi ifade işte niye ısrar ediyosunuz .. .bakın o kadar insan bunun kaba bi ifade olduğunu söylüyor size


25524
2012-09-15 18:31:39
  • Offline
  • Erkek
Berbak demek
formadal

Berbat yerine geçeçek anlı manayı taşıyan başka bir kelime yoktur.
Berbat kaba bir kelime değildir.
Teknenin kıç tarafı daki kıç ne ise berbat ta odur kaba değildir.


2012-09-15 18:57:24
  • Offline
Yazdıklarımı okuduktan sonra "Berbat"
iletisimnetTürker ERTENAvatar

Yazdıklarımı okuduktan sonra "Berbat" kelimesinin kaba olup olmadığına karar verebilirsiniz.O kadar insan dediğiniz klşilerinden kurtulamamış kişiler.Hala çalışmaya berbat dediğimi sanıyorlar.Israrla vurguluyorum,görmüyorlar...
Zaten benim hiç bir şey haddime değil kardeşim..
Süper çalışma,dillere destan.Kusursuz mükemmel...


Yeni gelen bebeler,biraz saygı yahu...Bana değil,birbirimize...
2012-09-15 18:58:09
  • Offline
  • Erkek
bakın Türker bey sizden
cfttfcdursun ÜMİTAvatar

bakın Türker bey sizden kimse yorum olarak şahane , süper vb. övgüler yapmanızı istemiyor olayı niye yanlış yöne çekiyosunuz ,yine olumsuz gördüğünüz yönleri eleştirin ancak kibar olun ...


25524
2012-09-15 19:17:19
  • Offline
  • Erkek
Bende Türker beye katılıyorum,
halkaFurkan YILMAZ

Bende Türker beye katılıyorum, herşeyi anlatmış, açıklamış. Daha altında birşeyler aramaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten çalışmalarına yorum istemeyenler bunu basit bir tik ile halledeiyorlar.


www.furkanyz.com
2012-09-15 19:51:30
  • Offline
  • Erkek
kimsenin gözünün yaşına bakmam
msaricayemre karadagg

kimsenin gözünün yaşına bakmam sedatı çagırırım :)


Süphesiz Sen Sen Değilsin
2012-09-15 20:06:35
  • Offline
  • Erkek
Türker Bey`e katılmıyorum.Benim topolojiyi
osenverOsenverAvatar

Türker Bey`e katılmıyorum.Benim topolojiyi önemsemediğimi nerden çıkarmış.Arkadaş modeli yürütmeden düz beyaz kaplama ile heykel olarak kullanacak belki; animasyon yapıp karakteri yürüteceğini varsayarak not verip cezalandıracak hoca gibi davranıp bir de üstüne berbat demek neyin gereksinimi oluyor.

Berbatı kullanmadan animasyona uygun değil ama genel olarak güzel olmuş dersin arkadaş ilgileniyorsa sorar nasıl olacak diye.Yok olmaz öyle öğretim ben kafadan giydireyim de daha çabuk öğrensin mantığının neresini savunuyorsunuz.

Ben verdiğiniz bilgi yanlış mı dedim hayır.Yöntem yanlışınızı meşrulaştırmanıza karşı çıktım.Ha böyle deyince topoljiyi bırak, yağcılığa bak tayfasına eleman olduk ama bunlar mesnetsiz genelleme ile konudan sıvışma yöntemleri.

Necmi Beyin yorumu,konunun özetidir.Ama yöntem diye bir dert olmadığı için demogoji ve genellemeler ile uzatıp duruyorsunuz.
Kimse topoloji önemsiz ya da sadece öv ve yağcılık yap demedi ki.
Animasyona uygunluk yönünden beğenilmediyse berbat diye yazmak zorunlu mu,yardımcı olmanın yöntemi berbattan mı geçiyor,millet başına hoca mı seçti ki laf söyleyince bir de çemkiriyorlar diyorsunuz.

Birşeyler biliniyorsa uygunca ihtiyaca göre yerme,tespit ya da tebrik yönünden yazılır ama bunun da halka açık eğitim ve paylaşım sitesinde bir yolu yöntemi vardır.Ben ayar bilmem yazarım alabildiğince diyorsanız karşınızdakine de çemkirme hakkı vermiş olup cevabınızı alırsınız ve daha da bundan şikayet etmek ancak yöntem öğrenmede kişi hanesinde bir ders faydası sağlar belki.

Şimdi anlamıyorsunuz ben zaten açıklama yazdım deniliyor ama onlar animasyon yönünden berbatı kullanmanın mazereti olmuş ki arkadaş sadece benzetme hevesiyle bir iş yaptığını ve yolun başında olduğunu söylemiş.Yapılan yorumda arkadaşın bilmediği belli animasyon detayına, doğru bilgilerle girerken arkadaşın bunları bilerek yaptığını nerden çıkarıp berbatlı hizalı yorum yazma gereği çıkıyor.Bu mantıkla berbat kelimesi az kalıyor.Retopoloji bilmiyor diye ana avrat düz gidilse daha da bir yardımcı olunurdu ama onu savunmak berbat iyidir demek kadar basit olmazdı herhalde.




http://3dilimkurgu.wordpress.com/ ***
2012-09-15 20:58:18 Edit:2012-09-15 23:10:57
  • Offline
  • Erkek
@osenver benim anlatmak
tt10

@osenver

benim anlatmak istediklerimi çok iyi yansıtmışsınız? teşekkürler zaten ben en başından beri ve galeriye koyduğum çalışmaların açıklamalarında (organik) bahsetmeye çalıştığım nokta bu idi Organikte YENİYİM ve denemelerim diye, buraya koyma amacımda belli eleştiri alıp doğru yolda geliştirmek
ne yazık ki bu şahsiyet (diyorum çünkü samimiyetsiz buluyorum)
ısrarla takındığı tavıra devam edip beni sanki eleştiriye tahammülü olmayan birisi gibi aksettirmesi beni çok sinirlendirdi

ve kendisine yakışan şekilde sonradan çalışmalarıma

yok bu mükemmel yok şahane gibi saçma sapan şeyler yazıp duruyor
zaten galeride başkalarına yazdığın yorumlardan da belli ne derece de bir yere SAHİP OLDUĞUN

kendini GENARALİST olarak tanımlamışsın ama ne yazıkki SÖZDE kalmış
başka birşey de yazmayacağım çünkü istemeden de olsa bu saçma konuya cevaplar vermiş oldum

bu tarz insanlara hayatım boyunca hiç TAHAMMÜLÜM olmamıştır ve olmayacaktır
siteden de üye iptalimi rica ettim

bu şahsiyetten çekindiğimden veya yıldığımdan değil bu tür saçma bir polemiğin içinde olduğum için



bu şahsiyete diyeceğim tek söz var MÜKEMMELE ULAŞMAK ÜZERESİN ama biraz daha saçmala.......................


2012-09-15 21:51:59
  • Offline
Türker Bey, Her ne
ETezerErgin TEZERAvatar

Türker Bey, Her ne kadar Farklı anlaşılan bir kelime kullandıysa Amacının Hakaret olmadığını belirtiyor.. Neden uzatıyorsunuz ki ? Öpüşüp barışın işte..
Not: Öğüşmeseniz de olur ;)


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-09-15 22:26:38
  • Offline
  • Erkek
WIP
drekonNecmi DemirkeserAvatar

WIP(Henüz yapım aşamasında) kategorisine yollanan bir resme kötü olmuş demenin hiçbir mantığı yok. Adı üstünde "henüz bitmedi" diye belirtilmiş.

Diğer önemli noktalar:

1- Galeride kişisel tartışmalara kesinlikle izin vermiyoruz.

2- Bir resmin çalıntı olduğunu düşünüyorsanız bunun hesabını sormak size düşmüyor. Yönetime söylersiniz gereken yapılır, çalıntı ise resim sahibinin üyeliği silinir.

Kuralları okumadan ahkam kesenler ve resim üzerine konuşmak yerine karşılıklı atışmaya başlayanlar lütfen önce kuralları okusun. Sonra neden siteye giremiyorum, durup dururken ne cezası aldım demeyin. Tüm yorumları tek tek okumaya yetişemediğimiz için uyarı üzerine öncelikle tartışmalara bakıyoruz. Kimseye de terbiye vermeyi düşünmüyoruz, bu ortamın kuralı budur, işine gelmeyen için yüzlerce türkçe 3D sitesi var, başka bir foruma girip istediği gibi ayzı yazar. Yada kendine hazır forum açıp "3Dnin Efendisi" adı ile insanlara hizmet vermeye başlar..

http://www.tr3d.com/kurallar/galeri/

 


Game maker
2012-09-16 09:45:11
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!