Genel Konular : ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ!

ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ!
rotfireCemil T.Avatar

ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü saygıyla ve şükranla anıyoruz.

Rotfire
2012-11-10 10:15:17 Edit:2012-11-10 10:15:56
  • Offline
  • Erkek
Sevgi,saygı,özlem ve şükranla anıyoruz.
osenverOsenverAvatar

"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!"


http://3dilimkurgu.wordpress.com/ ***
2012-11-10 12:20:44
  • Offline
  • Erkek
Ülkemizi yöneten başbakanın, 10
3ddesigner3d designer

Ülkemizi yöneten başbakanın, 10 kasım gibi önemli bir günde Anıtkabir ziyareti yapmamasının nedenini, yurt dışı ziyaretleri olarak bahane etmesine inanan ve inandırmaya çalışanlar, bu özel günü anmasınlar varsın. Çünkü biz Yüce Türk Milleti , Atatürk`ün bize emanet ettiği bu her parça toprak için , canımızı veririz. Biz 10 kasımın değerini çok iyi biliyoruz ve bilenlerle beraber bu günde ,Ulu Önder M.Kemal Atatürk` ün ölüm yılını büyük bir matem ve saygıyla anıp hatırlıyoruz. Bu özel gün Türkiye de yaşayan ve T.C devletinin kuyusunu kazıp sonunu getirmeye çalışanların ve M.Kemal Atatürk düşmanlarının bayram günü; bizlerin ise yas günüdür.

Atam seni özlüyoruz. Ve şu sıralar sana o kadar ihtiyacımız var ki anlatılamaz. Senin %1 `in kadar bir inanç,vatan sevgisi, mücadele, cesaret , merhamet, ve ahlağa sahip olan bir yöneticinin şu zamanlarda yaşanan tüm Terör sorununu çözmeye yeteceğini biliyoruz.

Her zaman izindeyiz ve izinde olacağız. Senin kurduğun bu ülkenin bayramını yasaklayıp sonrasında , engellenemeyecek sayıda olan vatan sevdalılarını görünce kendi içerisinde kavgaya tutuşup barikatları korkudan kaldıranlar, bu sefer yine toplu olarak yürümeyi yasaklıyorlar. Ancak ne acıdır ki yine büyük bir heyezanla geri adım atacak ve yaptıklarının bedelini bugün olmasa da bir gün mutlaka ödeyeceklerdir Atam.Sen yerinde rahat uyu.Bizler her zaman senin emanetine sahip çıkacağız ve çocuklarımıza da bunu yapmaları için eğitip görevimizi sonuna kadar yerine getireceğiz.

Sorunsuz,Olaysız,Mutlu,Huzurlu,Barış dolu bir 10 kasımda görüşmek dileğiyle Tüm Türk Milletini selamlarım.


2012-11-10 15:49:46 Edit:2012-11-10 15:57:53
  • Offline
  • Erkek
ata
ereen2Eren KayaAvatar

Cennet`ten bizi gördüğüne eminim. Zamanında söylediği sözler ne kadar ileri görüşlü olduğunu gösteriyor.


2012-11-10 16:33:56
  • Offline
  • Erkek
konu
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Aynı konu şu sayfada açılmıştır: aynı başlıktan devam ediniz.

http://www.tr3d.com/forum/oku/genel/bu-gun-10-kasim/

 


Game maker
2012-11-10 17:00:29
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!