Genel Konular : ANIMETRIK- Haftada 250 TL!

Hayırlısı olsun Uğur kardeşim.
pitposumSerdal ErtasAvatar

Hayırlısı olsun Uğur kardeşim. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.


http://pitposum.deviantart.com/ www.serdalertas.com
2012-03-22 14:12:35
  • Offline
  • Erkek
Yanlış anlaşılmasın zaten kimsenin
tunavyeray öztürkAvatar

Yanlış anlaşılmasın zaten kimsenin emeğini küçümsemiyorum. Param olsa sonuna kadarda verir giderim ama ben ne mühendisim nede mimarım ozaman 3d öğrenmiyim bumudur. Üniversiteye gitsen bir dünya para kursa gitsen bir dünya para ozaman hiç bir şey öğrenmeyelim bu mudur? Kimseye bedavada eğitim verilsin demiyorum ama bu işin meraklısı bu işi yapabilir. Zaten programı öğrenmek bir şey o programı en iyi şekilde kullanabilmek hayal gücünle birleştirip bir şeyler ortaya koymaktır. Tabiki ucuz ücretli işler yapan kişiler oldukça sektör hep sıkıntı çeker ama bu demek değilki 15000 TL verdim ucuza iş yapmayacağım. Kişinin işe bakış açısıdır bu ehiç bir iş benden kaçmasın diyen insanlar fiyatları düşürüyor. Yapılabilcek bir şey yok bu konuda neyse uzatmaya gerek yok bir gün düşünmeden verebileceğim 15000 TL em olursa veririm artık şuan ki bir yıllık kazancım buna denk geliyor.


Başlamak bitirmenin yarısıdır
2012-03-22 17:06:25
  • Offline
  • Erkek
Herkese iyi dilekleri ve

Herkese iyi dilekleri ve düşünceli için çok teşekkürler.

Eray bey ilk katılımcılara sağladığımız %15 indirimimizden yararlanabilirsiniz. Ayrıca bir kuruma karar vermeden önce diğer kurumlardan da fiyat alıp, program içeriklerini karşılaştırmanızı öneririm. Bu sayede sizin için en doğru olanı bulacağınıza eminim.


Türkiye` nin En Milimetrik Animasyon Merkezi - www.animetrik.com
2012-03-22 22:10:37
  • Offline
  • Erkek
Diğer kurumların ne kadar
tunavyeray öztürkAvatar

Diğer kurumların ne kadar ücret istediklerini biliyorum ben kaç senden beri araştırıyorum. En sonunda yavaşta olsa evde öğrenmeye karar verdim yapacak bir şey yok yaptığınızı takdir ediyorum. Piyasada zaten öyle çok bir kursta yok maya üzerinde aslında sadece şuan eğitim veren yer olarak istanbulda bir 3dakademi var birde siz olacaksınız. Google da aratınca bir kaçtanede ne oldu çok belli olmayan kurs çıkıyor. Artık kısmet diyelim ben evde bir seviyeye kadar geldikten sonra belki ileri seviye için gelebilirim buda maliyeti düşürür. :)


Başlamak bitirmenin yarısıdır
2012-03-22 22:38:25
  • Offline
  • Erkek
Uğur arkadaşımızın teknik alt
Problem

Uğur arkadaşımızın teknik alt yapısında "Animation Mentor" alt yapısı mevcut bildiğim kadarı ile, sırf bu nedenle bile alelade kurslardan bir kaç adım önde olacağını tahmin ediyorum, kafanızda Maya ve Animasyon var ise en iyi seçenek olacaktır.


2012-03-26 22:49:45
  • Offline
@ Ozan Ertugrul
Mrkaya

@ Ozan Ertugrul

Ozan bey , tabii ki bir eğitim alınacaksa şuanki sektörde tercih edilecek kişi uğur ulvi yetişkin beydir.Dediğiniz gibi teknik altyapısı `Animation Mentor` Altyapısı mevcuttur.Hazırladıkları içerik ve saatle eğitimimizin eksik ve faydasız olacağına dahir bir düşüncemiz yok. Aksine belki piyasada en iyi eğitim veren biryer olacaktır.

Lakin , fiyat konusunda `Animation Mentor` un fiyat düzeyine gelmiş desek yeridir.Tabii ki , biz fiyatlandırmaya vs.karışamayız , verdikleri eğitim kalitesiyle ve altyapısı ile eşdeğer olabilir.Verdiğin para yazık olmaz karşılığını alabilirsin tabiki.

Ama uğur bey bizim yorum yapmamıza izin veriyorsa , ve yorum özgürlük hakkımız var ise . Benim yorumum : Eğitim iyi olabilir , ama fiyat (Türkiye şartlarına göre) fazla.

Saygılar


2012-03-26 23:15:28
  • Offline
Barış bey tabiki fikirlerinize

Barış bey tabiki fikirlerinize saygı duyuyoruz.

Sadece bir konuyu düzeltmeme izin verin. Fiyatlarımız Animation Mentorun düzeyine gelmiş diyorsunuz sadece referans vererek bu yanılgınızı düzeltmek isterim.

http://www.animationmentor.com/programs/character-animation-program/tuition-term-start-dates/

Animation Mentorun 18 aylık peşin fiyatı 18.978 usd = 33.907 TL, 18 aylık taksitli fiyatı 19.478 usd = 34.801 TL. Bu taksitli tuatarı 18 aya bölersek aylık Animation Mentorun bedeli 1933 TL.

Yani bizim aylık fiyatımızın 2 katına denk geliyor! Dediğiniz gibi fiyatlarımız Animation Mentorun düzeyine yaklaşmaktan çok yarısına yakın bir orana denk geldiğini buradaki gibi hesaplarsanız ortaya çıkıyor.

Diğer paket programlarımızda olduğu gibi her programda fiyat uygunluğu sağlamaya çalıştık. Tabiki fikirler beğeniler değişebilir. Sadece reel rakkamlar üzerinden değerlendirme yapılırsa herşey ortaya çıkacağını belirtmek istedim.

Saygılarımla


Türkiye` nin En Milimetrik Animasyon Merkezi - www.animetrik.com
2012-03-27 10:34:43
  • Offline
  • Erkek
Maya ve Karakter animasyonuna
ozel_34Şahin İMAMOGLUAvatar

Maya ve Karakter animasyonuna gönül vermiş biri olsaydım kesinlikle uğur beyin kursuna katılırdım...Piyasadaki bir çok kurstan çok daha faydalı olacagından hiç suphem yok..

Umarım hersey dilediğiniz gibi olur..


www.sahinimamoglu.com
2012-03-27 11:00:18
  • Offline
  • Erkek
@ Animetrik Uğur
Mrkaya

@ Animetrik

Uğur bey fiyatlandırma konusunda neredeyse denk gelmiş derken , hemen hemen animation mentorun istediği fiyat düzeyine gelecek demek istemiştim.Ama yalnış aksettirdiğim için ben özür dilerim. :)

Eğitim konusuna gelince , sizi ve yaptığınız işlerin takipçisi ve hayranı olarak sizi çok taktir eden biriyim.Ve elimde imkanımda olsa sizden ve ekibinizden eğitim alacak kişilerde belkide 1.sırada olurdum.

Tekrarlamakta fayda var , eğitim konusunda sizden hiç şüphemiz yok enazından benim şahsi adıma şüphem yok.

Umarım yolunuz açık olur , gönlünüze göre bir yol çizersiniz.

İyi çalışmalar , kolay gelsin.

Saygılar.


2012-03-27 20:04:41
  • Offline
Bundan dört yıl önce
Problem

Bundan dört yıl önce Animation Mentor`a yıllık 17 bin dolar ödediğini söyleyen bir arkadaşım , okulu bitirir bitirmez kısa süre sonra iyi bir maaş ile İngiltere de ünlü bir stüdyo da çalışmaya başladı.Sanıyorum işinden de memnundur, mesele bu değil, zaten Animetrik `in fiyatı belirli bir seviyede tutmasının sebebi de yoldan gelen herkes bu kursa devam etmesin , belirli bir istek , tecrübe, ve hedef olsun düşüncesi ile olabilir, nitekim, bu gün dışarıda alacağınız bir güzel sanatlara hazırlık Resim dersinin saati ortalama 80 TL üzerinden haftada 3 saat olsa aynı fiyata denk geliyor, ve üstelik size direkt olarak sektöre ortasından girecek seviyede bir eğitim veriyor. bence fiyat gayet makul hatta uygun.
Bu siteden de takip edebilirsiniz ki , daha masa modellemeyi yeni öğrenen biri hemen tasarımcı olup stand tasarlama işine girmiyor mu, veya iki küpü üst üste koyan mimari proje çizilir diye ilan vermiyor mu?
Türkiye de bu parayı hangi kursa verirseniz verin tahminimce size bu fiyata bu eğitimi veremeyecektir.
Ben Animetrik girişimini sonuna kadar destekliyorum.


2012-03-30 01:20:27
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!