Genel Konular : Alex de Souza

@3ddesigner Yazdıklarımda az
xxonurxOnur YaşarAvatar

@3ddesigner

Yazdıklarımda az da olsa doğruluk payı olduğuna inanıyorum .Çünkü bu işin bu kadar uzatılmasını başka türlü aklım almıyor.Eğer öyle değil de Aykut kocaman ve aziz yıldırım keyfi olarak gönderdiler ise yazıklar olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor.
Aykut kocamanın da futbolcuyken bu takımdan nasıl gönderildiğini hepimiz biliyoruz.İnşallah kendisi biraz empati yapmıştır.

edit: Alexin Fenerbahçeliliğine lafım yok..


www.yasarmimarlik.com www.facebook.com/yasarmimarlik/
2012-10-02 01:22:05 Edit:2012-10-02 01:48:39
  • Offline
  • Erkek
Evet , Keyfi +
3ddesigner3d designer

Evet , Keyfi + Çekememezlik + İstatistik Hesabı...
---------------------------------------------------

+Neden Türkçe Konuşmuyorsun ?
-Konuşursam Samet İşsiz Kalır.

Alex De Souza
-------------

Yukarıda onun nasıl birisi olduğunu görüyoruz.. fazlasıyla..


2012-10-02 01:52:16 Edit:2012-10-02 01:53:05
  • Offline
  • Erkek
Her ne Kadar FB
ETezerErgin TEZERAvatar

Her ne Kadar FB li olmasamda, Fenerbahçeye iyi bir rakip olduğundan ve Alex e de iyi bir oyuncu olduğundan saygı duyarım. Lakin, Şehitlerimizden Bahsederken, Bu konular, 3D forumunda yer almasın diye bir taraflarını yırtanlar, Şu an ki konuda sessizler. Aferin size, Teröristlerle "Evlat Canı karşılığında OY" pazarlığına devam edin siz.

Not: Bu tür konuların Forumda yer almasında karşı değilim. Alex gibi bir oyuncu da bir daha zor gelir... ;)


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-10-02 02:43:46
  • Offline
  • Erkek
Benim merak ettiğim tek
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Benim merak ettiğim tek bir şey var,niyetim polemik yaratmakta değil ama,ülke gündemi içerisinde bir konu olduğunda,burası 3d forumu burada başka şey konuşulmamalı diyen arkadaşlar,neden sessiz kalmışlar acaba,çok ilginç geldi bana,oturup 7/24 3d konuştuklarına eminim.
(Ergin Bey`le aynı şeyi yazmışım.)tek benim dikkatimi çekmemiş....
Alex konusuna gelince de bizim ülkemizde bu durum hep aynı seveni öper,öpeni severiz.Adam gibi adamdı tavrı hareketleri,yaklaşımı,bakış acısıyla,fenerbahçe taraftarı olmasam da kıskanarak sevdiğim bir fulbolcuydu..


www.dvamimarlik.com
2012-10-02 09:48:39
  • Offline
  • Erkek
kural
ereen2Eren KayaAvatar

http://www.tr3d.com/kurallar/forum/

" Futbol takımları hakkında rencide edici yazılar yasaktır "


2012-10-02 09:50:26
  • Offline
  • Erkek
29 yıldır tuttuğum takımı
serosezM.Serhat SEZGİNAvatar

29 yıldır tuttuğum takımı 01.10.2012 itibariyle bıraktım.Yaşasın Kardemir Karabük Spor..Alex!e yapılan bu hazımsızlığı affetmeyeceğim,acayip sinirliyim..


"Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez"
2012-10-02 10:45:21
  • Offline
  • Erkek
bende fenerli olsaydım bende
volkan civekvolkancivekAvatar

bende fenerli olsaydım bende bırakırdım feneri alexi severdim yazık ettiler


2012-10-02 11:35:30
  • Offline
  • Erkek
Alex De Souza`ya 3000.golü
serosezM.Serhat SEZGİNAvatar

Alex De Souza`ya 3000.golü attıgı için kulüpten verilen 300bin $ primi Mehmetçik Vakfı`na baışladığını Biliyor Muydunuz arkadaşlar,ben bilmiyordum .


"Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez"
2012-10-02 12:02:44
  • Offline
  • Erkek
Bu yaşanan kaos ortamının
Fatihy3DFatih YAKARERAvatar

Bu yaşanan kaos ortamının FENERBAHÇEye en az zarar verecek şekilde çözülmesini diliyorum ve en sağlıklısıda diğer oyuncularını göz ardı etmeyerek atlatmaları.


fatihy3d@gmail.com
2012-10-02 13:08:46
  • Offline
  • Erkek
Aziz diyorki,gideriz en iyisini
3ddesigner3d designer

Aziz diyorki,gideriz en iyisini getirtiriz sorun değil.. Sen git Paranla lüx araba ev al. İnsanlığı parayla satın alamazsın,zaten alabilmiş olsaydın sende görürdük...çünkü para sende.Adam insan gibi gitti.o kadar efendi ayrıldı ki!!..Aziz giderse öyle gidermi sizce ????

Türkiye de spor denilince ilk akla gelen şey,Futbol oluyor. Belki bu olumsuz sonuçtan ötürü artık insanlar binlerce $ para basıp trübünleri devamlı doldurmak yerine,o paralarla evlerine ailelerine yardımda bulunurlar! Ve Tenis,Golf,Yüzme gibi sporlarla da ilgilenip izlerler belki.Çünkü görüldüğü üzere Futbol Türkiye de her ne kadar en çok rağbet gören spor olsa da bir o kadar da en adaletsiz en çok dalaveranın döndüğü spordur.Bunu görmeyi başarabilenler belkide artık devamlı üstlerine üniforma geçirip deliler gibi arabalarıyla kornalar çalarak silahlar sıkarak yollarda dolaşmaktan vazgeçerler.
Benzin parasını,Benzine Yapılan zamdan şikayet eden karnını zor doyuran kişilerin , zar zor para bularak bütün parasını benzine basıp şehir turuyla magandalık yapmaya çalıştığını da biliyoruz görüyoruz. Amaç ne ? Koca bir sıfır. Bugüne kadar konvoylara katılıp,bağırıp çağıranların eline ne geçti ? Ego tatmini geçti . Gerisi hep zarar hep ziyan.. Git deniz kenarına tek başına haykır. Bir futbol takımının başkanı bu kadar rahat gideriz alırız en iyisini bizde para bol tarzındaki konuşmasının nedeni nedir ? İşte o kişiler bunun suçlusu.. . O tribünler dolmasa kimden para kazanılacak ? 40 bin kişi alan tribünün kişi başı 750 TL ile 7.500 TL arasında bilet fiyatları olduğunu düşünürsek hesap ortada.Başka hangi meslek grubu bir futbolcu kadar para kazanabiliyor? Hiç bir meslek!!Bu kadar büyük paralar dönmese futbolcularada bu kadar para verilemezdi !.. Bugün bütün kanallar spor eleştirmenleri ve yorumlarıyla dolu.Peki bu yorumcular bedavamı yorum yapıyor?Hayrına mı ?...Hangi ülkede bu kadar spor yorumcusu var ?sonrada çıkıyoruz 3d nin geleceğini konuşuyoruz.tartışıyoruz.
Ben hiç stada gitmedim.Ama derler ki, ; Çok güzel bir duygu o atmosferi yaşamak, hissetmek. EEE tamam yaşadın. Bir kere denedin bişey mi dedik ? Durmadan gidiyor sun ? Amacın ne ? Para kazanmıyor sun para kaybediyor sun, o da yetmiyor küfür ediyor sun öfkeni kusuyorsun sahaya ..üzerine arabalardan beline kadar çıkıp bas bas bağırıyorsun.peki eline ne geçiyor ? bugüne kadar eline ne geçti ? cevap yok. Rahatladın mutlu oldun. Tamam mutlu olmaya devam et...
Birisi çıkar Aziz gideceksin diye bağırır.Birisi çıkar Aziz seni seviyoruz der.Birisi çıkar yönetim komple değişsin der. Birisi çıkar alex gitsede fener herşeyimiz der.birisi çıkar alex gitti fener bitti der.Herkes bişey der ama boruyu aziz öttürür.Bunu kimse göremiyor. Aziz diyorki ileride büyük projelerimiz var türkiyede hiç yapılmadı. Feneri dahada büyütecez. Önce insanlığı geliştir sonra fenerini büyüt ! ...Alexi gönderip yenisini alırız sorun yok diyerek mal alıp satıyomus gibi konusarak zaten kaliteni ortaya koydun. !..

Tek isteğim ileride diğer spor dallarıyla da uğraşan ve ilgilenen efendi bir gençliğin olmasıdır.

Bu arada ETezer,gasiyan sizlere katılıyorum.O yeri geldiği zaman sessiz kalan yeri geldiği zamanda bas bas haykırıp kendisini haklı çıkarmaya çalışanlar susuyorlar çünkü onlara göre gündem göreceli. Kendi siyasi ideolojik fikirlerine ters düşen birşey olduğunda burası 3d forumu bence konusmayalım derler. Kendi fikirlerine yatarsa yorum yaparlar. Yani yerine göre. Amaç herkesin yorum yapabilmesi özgürce konuşabilmesi değil. Amaç kendi siyasi görüşlerinin onaylanması. Tabi birde bütün yorumları takip edip , yüksek kibirlerinden 2 cümle yazmayanları da esgeçmemek gerekir .Kendi arkadaş çevresinde konuşulmadık şey bırakmayan , ama burada herkesi aşağılık görüp kibirlenip hiç bir konuya tekbir yazı yazmayanlar da dikkat çekmiyor değil..

Selametle :)


2012-10-02 14:27:12 Edit:2012-10-02 14:34:39
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!