Genel Konular : 3d Akademi Kursu

Arkadaşlar Merhaba, Konu biteli
YaSiRYaser AteşAvatar

Arkadaşlar Merhaba,
Konu biteli epey olmuş ama sonuç olarak ne olmuş anlayamadım :) Haziran ayı içerisinden 3 mimar arkadaş 3Ds max mimari görselleştirme eğitimi almak istiyoruz. Amacımız müşteriye derdimizi en güzel şekilde anlatmak...
Bu konuda kurs veren eğitim kurumlarını araştırdım ve fiyat aldım.
3D akedemi
Bilişim eğitim
ve arkadaşımın önerdiği biladım (burda 3 kişik özel ders ayarladık fiyat çok makul)
eğitim kurumları var bunların içerisinde gidip de memnun olan var mı? Yada başka bir yeri önerecek olan? Kursun İstanbul`da olması zorunlu :)

Kursa gitmemizde ki en büyük amaç bu eğitim sürecinin disiplinli bir şekilde sürmesi sağlamak. Videolarla denedik ama olmadı vakit noktasında sıkıntılarımız oluyor. Boş vakitlerimiz başka yerlere kayıyor. Kursa gidersek para verdik mecburuz gibi bir durum oluşacak hoca denetimin de olacak vs.

Bu konuda yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Saygılarımla
Yaser Ateş


www.yaserates.com
2012-05-25 15:00:26
  • Offline
  • Erkek
Arkadaşlar yok mu bi
YaSiRYaser AteşAvatar

Arkadaşlar yok mu bi yorum yapacak :)


www.yaserates.com
2012-05-25 18:27:44
  • Offline
  • Erkek
Başlıkta adı geçen kursla
ufuk_kurtUfuk KurtAvatar

Başlıkta adı geçen kursla ben de iletişime geçtim maya kursu için. 3800 tl fiyatı olduğundan dolayı değmez diye geri adım atmıştım. Ancak bana dönüş yapıp 31 mayısa kadar kayıt yapıldığı takdirde %50 indirim yapılacağını söylediler. Açıkçası bu durum ilgimi çekti ve kayıt yaptırdım. Yani %50'lik indirim değer diye düşündüm. Dersler yarın (2 haziran) başlıyor. Bakalım doğru mu yaptık yanlış mı.smiley 35 

Hadi hayırlısı bakalım...

 

ek: kursa kayıt olmamın tek sebebi yukarıda yasirin söylediği gerekçeye benzer bi durum. evde vakit yaratamıyorum çalışmaya. bu konudaki motivasyonum düştü sanırım. :( kurs sayesinde sanırım daha motive olmuş bir şekilde çalışmalar yapabilirim. tabi ek olarak, dersi veren hoca hakkında yazılanları başka bir sitede daha okumuştum. kendisi de yanıtlamış zaten. kimin haklı olduğunu bilemeyiz. o yüzden benim gözümde herkesin 100 kredisi var. bu krediyi korumak kendilerine bağlı. e tabi bunun yanında iş sadece hocayla da bitmiyo. takdir edersiniz ki bu tip kurslarda sadece komutları, arayüzü, teknikleri, ..vs öğretirler. bunları nasıl ve nerede kullanacağımız bizim hayal gücü ve ilgimizle alakalı bence. yoksa en iyi kurstan mezun olan biri sadece menüleri komutları bilir. ama bişey üretme konusunda sınırlı kalır. bu tip insanları çevremde görüyorum. :)

neyse çok konuştuk. :D başınızı ağrıttıysam affola dostlar.


2012-06-01 15:30:53
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!