3ds Max : muhteşem iş ilanları

Ben geleyim
zekaizekai yüce

erin bana 20000 TL hemen iş başı... :)) Dün mail attım bu arkadaşlara ilanlarıyla ilgili hala dönen olmadı.. :))
Teknik ressam arıyorlar diyorlarki Autocad R14 Kullanmak....Bende dedim 2013 kullanıyorumda nede R14 anlamadım diye.. :))


2014-02-11 11:04:19
  • Offline
  • Erkek
Bayan istiyorsan sadece bayan
osenverOsenverAvatar

Bayan istiyorsan sadece bayan adaylar başvursun dersin.Çok çeşitten ikiye inmiş cinsiyet maddeleştirmesinde tercih nedeni cinsiyet mi çalışma engeli mi sorusunda kendi içinde bir açıklık yok.
Devamlı çalışmaya engeli olmama cinsiyetler arası bir tecih sebebiyse bu kadar madde yazmışken tutarlı olup bayana özel hayatında hamile olmama koşulunu niye maddeleştirmedin diye de sorulması özel hayatında da sigara içmemeli tercih koşulu barındıran bir ilanda akla gelmez mi.

Ayrıca askerliğini tamamlamış olmak der gibi "bayan olmak" diye madde mi yazılır "Çalışmaya engeli olmayan bayan adaylar tercih sebebidir." gibi saygılıca isteğini yazmak çok mu karışık.

İlan hakkında görüş bildirmek niye garip kaçıyor.Yorumlara katılıp katılmamak normal de ilanı savunmaktan öte gidip yorum yapanlardan rahatsız olmak nedir anlamadım.
Burada temel eleştiri her insan özgür bir bireydir.İnsan mahremiyetini müdahale edip onu metalaştıran bir ilan olmuş.Bağenen başvurur beğenmeyen eleştirir.Beğenmiyorsan başvurmayacaksan yorum yapma nedir kimden izin alacağız onu da yazın bari.


http://3dilimkurgu.wordpress.com/ ***
2014-02-11 13:14:52
  • Offline
  • Erkek
Biraz daha abartsaydın arkadaşım.
dmrmrtMurat DEMİRAvatar

Biraz daha abartsaydın arkadaşım. Bu sitede öyle komik ilanlar yayınlandı ki onları bildikten sonra bu ilan hiç komik ilan gibi gelmiyor. Bu ilanı veren şirket madde madde yazsaymış kimse bir şey demezdi. İşin eğrelti durumu karmaşık yazmasından kaynaklı. Bir ilanda bayan istiyorsan bunun illa detayını belirtmek zorunda mısın? Tabi ki değilsin. Özel hayatta sigara içmeyen birisini tercih etmek kadar doğal birşey olamaz. Bende iş sahibi olsam bunu tercih sebebi yaparım bu özel hayata karışmak değildir özel hayatın toplum hayatına yansımasıdır. Sigara içmiyorsam çalışanımında sigara "kokmasını" istemem. Burada gösterilenler görüş değil ne yazık ki alaydır. Birşeyin yorum yapılabilmesi için illa alay konusu olmasımı lazım. Yukarıdaki yorumlara bak bakalım kimse eleştirel bir yorum yapmış mı? Herkes neresinden vururum derdine düşmüş komik olmayan ilanın komik gibi göstermeye çalışılmış. Hem beğenmiyorsan yorum yapma ne demek? O zaman herkes alay Ersin davul çalıp oynayalım oh ne güzel dünya!


2014-02-11 19:44:28
  • Offline
  • Erkek
murat demir
connect10hakancanAvatar

bu ilanlar sana komik gelmiyor ya bak ben sana anlatayım
(sana madde madde yazıyom anla)

* bu adam benim sigara içmeme karışamaz
* yetkin bir dil becerisine sadece gülerim (çalışanın dilini ne amaçla kullanacağını bilemem...:)
* g satar 350 € luk çakma çizim programını kullanan adam sana bu iş karşılığında ne verir daha o konuya gelmedik
* Çalışkan, özverili, dikkatli, özenli, kültürlü ve yurtsever olmak konusunda kişilik bozukluğu yaşarsın illa bir yerde eksiğin vardır mesela ben çalışkanım ama özverili olamıyorum kültürümde kahve kültürü kabul olunuyomu..)
* aga valla sıkıldım seviyom seni kendine iyi bak


2014-02-11 20:17:20
  • Offline
  • Erkek
Beğenmiyorsan, başvurmayacaksan yorum yapma
osenverOsenverAvatar

Beğenmiyorsan, başvurmayacaksan yorum yapma diyenler bile var ben bunu belirttim.Beğenmiyorsan,başvurmayacaksan yorum yapma diyen ben değilim.Hem adamın ilanına toz kondurmuyor tamam kondurma da benim ne yazıp yazmayacağıma nasıl karışıyorsun.Yazıyı mantıklıca savunmak tamam da ilanı kendi yazmış gibi alınıp eleştirenlere musallat olmak nedir onu çözemedim.Bu kadar can hıraş savunma da bana abartı geliyor.Yorum yapan yapar,saçma karmaşık,komik bulan da isterse ironik şekilde eleştirir.


http://3dilimkurgu.wordpress.com/ ***
2014-02-11 20:20:09 Edit:2014-02-11 20:24:52
  • Offline
  • Erkek
tamam arkadaşlar tamam. siz
dmrmrtMurat DEMİRAvatar

tamam arkadaşlar tamam. siz yendiniz 3 puan sizin olsun eyvallah


2014-02-11 20:50:25
  • Offline
  • Erkek
Benim çalıştığım şirkette buna
koccAdnanAvatar

Benim çalıştığım şirkette buna benzer birsürü özellik yazmışlardı bende ürkmüştüm ilk okuduğumda ,, Oha böyle insan varmıdır acep diyerek sadece ben değil diğer başvuracak arkadaşlarda bu ne ya dengesiz bunlar diyerek birçoğu başvurmaktan vazgeçmişlerdi ama ben yinede deniyeceğim diyerek başvurdum ve sonuç işe alındım. çok sonra anladımki bu ilanların amacı 1000 kişi basvuracak olursa hangisini seçecekler işleri çok zor bir okadarda çok zaman alacak bu nedenle psikolojik olarak ilan kendi kendine eleyecek ,becerisine güvenmeyenler yada özgüveni olmayanlar zaten yaklaşamazlar , kendine güvenen ve herşeye rağmen YAPARIM diyenler kalacak onlarda bir kaç kişi zaten.. diyeceğim aldırmayın yazılanlara siz yinede başvurun.

Siz bunu böyle anlayin:
-Mimarlık bölümlerinden mezun olmak
-İngilizce iyi yazma-okuma-konuşma
-Türkçe iyi yazma-konuşma
-Sigara içmemek (sadece işyerinde)
-G-Star, AutoCAD,bilmeli
-MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint
-Sahada mimari uygulama veya denetleme bilgisine sahip olmak
-B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak
-Kadinsan biraz daha sanslisin.

bunlarda olsa iyi olur:
-Bina içinde insan hareketlerini modelleyen yazılımları kullanmış olmak
-Proje Yönetimi konusunda bilgi ve deneyime sahip olmak


Eğitim hayata hazırlanmak değildir ; Eğitim hayatın kendisidir.
2014-02-11 21:33:16 Edit:2014-02-11 21:47:22
  • Offline
  • Erkek
herşeye rağmen yapmam
connect10hakancanAvatar

en son bitirdiğim bina yılmazlar otomotiv mercedes benz (hadımköy)
teklif metraj imalat detay şantiye takibi
özgüven desen tavan yapmış ama ben herşeye rağmen yapmam!!!! cem yılmazın dediği gibi hepsinden yap ortaya yap şu kafayı değiştirin artık

little little into the midle

ben gülüp geçme hakkımı kullanıyom...


2014-02-11 22:00:51
  • Offline
  • Erkek
Bu tür ilan başlıklarında
RebellionTolga Demir

Bu tür ilan başlıklarında ilanı verenleri çekingen ya da direk savunanların bu tarz ilan verdiklerini veya vermeye niyetli olduklarından kıllanıyorum azıcık :)

İşveren algısıyla düşününce elbette çok niteliğe az-çok para vererek çalıştırma hissiyatı olabilir, bu konuda bir sıkıntım yok ama sıkıntı hala çalışan olduğu halde işveren paradigmasıyla olayları yorumlamak bence.


2014-02-12 00:59:10
  • Offline
  • Erkek
Bu forum egosu nedir
dmrmrtMurat DEMİRAvatar

Bu forum egosu nedir böyle arkadaş bir çözemedim gitti. kimse kendine laf söyletmiyor. Hepimiz süperiz ya...


2014-02-12 08:26:04
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!