3ds Max : Modern Villa

Modern Villa
sinanonatSinan OnatAvatar

Modern Villa

Resimdeki Villayı tasarladım Fakat daha neler ekleyebilirim dış tasarımına etrafı süslemeye veya diğer işleri sona bırakacağım.sizden tavsiye almak istemiştim.acaba neler ekleyebilirim veya kötü gösterecek yanlışlarım neler? düzenleme:Modellemeyi ise box u bridge ettikten sonra her kısmı parça parça ekleyerek yaptım.Fakat sanırım dış cephede su bolca kullanacağım düzgün görünümlü bir su veya nasıl bir bahçe tasarımı yapmalıyım ve birde elimde düzgün bir ağaç dosyası yok nereden bulabilirim ?

2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2012-07-31 18:20:30 Edit:2012-07-31 18:22:28
  • Offline
  • Erkek
bence önce bi balkon
jetonBarış ARASAvatar

bence önce bi balkon ekle.daha sonra çatı,peşine baca ve güzel bir kapı


www.facebook.com/3dbdizayn www.dbdizayn.net
2012-07-31 22:14:51
  • Offline
  • Erkek
Sn Sinan Onat,
campanellaMahmut AltuntaşAvatar

Sn Sinan Onat,

amacınız modelleme konusunda ilerlemek ise ışık, malzeme vs. karşılaştırmalarını da yapabilme kolaylığı açısından mevcut bir fotoğrafa bakarak çalışmanız daha mantıklı. Aksi taktirde tasarım aşamasında bütün vaktinizi harcar, gerçeklik, ışık, malzeme gibi konularda da hep başkalarının görüşlerine muhtaç kalırsınız.


Bir düşte yaşıyoruz. Düşleyenin olmadığı, düşün kendini düşlediği bir düş.
2012-07-31 22:18:44
  • Offline
  • Erkek
Barış Bey Sizin dediklerinizi
sinanonatSinan OnatAvatar

Barış Bey Sizin dediklerinizi deneyeceğim.Bu resim çektiğim kısmın arka tarafı yani diğer cephesi eğimli orayı balkon yapmaya çalışayım.


Mahmut Bey Fotorafa bakarak çalışıyorum hatta şu ilan a bakıyorum çok beğenmiştim bu evi bende aynısını yapabilecekmiyim diye kendimi deniyorum.Fakat belki dış cephede kullanabileceğim birkaç fikir alsam işime herzaman yaraya bilir bu yüzden böyle bir konu açtım yorumunuz için teşşekkür ederim.aslında çiflik evi olarak konulmuş ilan şurada http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ormanin-icindeki-sirca-kosk-86761880/detay


2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2012-08-01 11:10:12
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!