3ds Max : indirdigimiz 3Ds Max programlari

Yaptığınız işin değerini bu
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Yaptığınız işin değerini bu programların bedellerini düşünerek verin işte,lisansa para vermeyen adam fiyatını da ucuz veriyor.
bütün programlarına 20.000 tl diyorsun ki emin ol geçiyor,hakkını vererek kullanıcağım dersen.Şimdi düşünün bu programları ticari işleri için kullananlar programı lisanslı almayı çabalasalar,fiyatlarda kendiliğinden yükselecek ve kimse kendinden ödün vermek zorunda kalmayacak,
100 tl ye olmaz mı diyene benim aldığım program 20000 tutuyor diyebilirsin en azından.


www.dvamimarlik.com
2012-07-02 20:52:44
  • Offline
  • Erkek
Güzel söylüyorsun da bugün
dream_designerAhmet KABAKBAŞAvatar

Güzel söylüyorsun da bugün bir işi daha kaybettim.. 2 haftada 3 iş kaçırdım yüksek fiyat söylediğim için.. inatla da yapmıyorum ucuza arkadaş.. Yapmam..
300 liraya iş yaptırmaya alışmış adamların işini yapmıyorum, haliyle de öyle aman aman kazanamıyorum. Ucuza yaparsam da kazanamayacağım belli.

Bugünkü olay; adam tutmuş, bu uygulama projesi olmayacak, sadece müşteriye göstermek için yaptırıyoruz, biraz daha ucuza yapamaz mısınız dedi.

Verdiğim cevabı birebir mailden kopyalıyorum;
"Size verdiğim fiyatlar gayet makul fiyatlardır. Ben aldığım işleri müşteriden önce kendim için yapmak isterim. Benim içime sinmeyecek bir işi de size göndermem. Bu doğrultuda, size verdiğim fiyat-kalite oranı gayet uygundur.

Ayrıca, siz bu projeyi uygulama projesi de yapsanız, deneme işi de yaptırsanız ben size aynı kalitede iş vereceğim, bütün detaylarını çizeceğim için benim açımdan değişen bir durum yok.

Eğer ucuza iş yaptırmak isterseniz de piyasada iş yapmaya çalışan öğrenciler, yeni başlamış kişiler vs mevcut. Dilerseniz onlara da yönlendirebilirim sizi.

Belki başka bir işte çalışmak dileğiyle.
İyi haftalar."

İşler böyle olunca da bu programların orijinallerini almak biraz zor yani..


21 Volts Creative
2012-07-02 21:13:31
  • Offline
  • Erkek
O konuda da haklısın,bende
gasiyanDevrim ErdalAvatar

O konuda da haklısın,bende aynı durumdayım farkı yok,çok farklı değil piyasa,ama nasıl inşaat ve mimarlik sektörlerinin büyükleri var,biri 3+1 daireye 100 bin isterken diğeri 1 milyon istiyor buda buna geliyor.o zaman şöyle bir şey yap ucuza iş yapan birini bul,iki seçenekle git,hem ucuz fiyatlı işi yolla hem kendi fiyatını işini yolla,al sana ucuz fiyat ucuz iş,al sana düzgün iş düzgün fiyat.sen nasıl 100 binli daireyi 50 bine satamazsan,bende kendi ederimin altına inemem de,

BU ARADA UCUZA İŞ YAPAN ARKADAŞLAR,BENDE İŞ ÇOK GELİN BENİM İÇİN ÇALIŞIN....


www.dvamimarlik.com
2012-07-02 22:59:29
  • Offline
  • Erkek
xsekox
xsekoxSerkan ÇelikAvatar

xsekox

Sonra bana pahalı çiziyorsun diyorlar :)

www.cizgisahne.com
2012-07-02 23:08:39
  • Offline
  • Erkek
İlahi Serkan Hocam :D
dream_designerAhmet KABAKBAŞAvatar

İlahi Serkan Hocam :D Çok güldüm akşam akşam :D
Valla hocam kazanabilsek de alsak, biz de lisanslı lisanslı kullansak ama.. Daha sizin kadar olamadık.. Çok yol var gidilecek çook :)


21 Volts Creative
2012-07-02 23:13:45
  • Offline
  • Erkek
suan benim programi satin
R3L4XMuhammed PetekAvatar

suan benim programi satin alma imkanim yok, ama ileride 3d artist olarak calismak istedigimde, mecbur alacagim. sunucda haram para kazanmk istemem, belki bana simdi bunu diyeceksiniz, "takdin sende harami kafaya ama ha".

ama öyle napim...


Edeb herseyin basidir. Ey Gönül. Allah´la beraber ol. Allahla beraber olamazsan. Onunla berbaer olanlarla ol.
2012-07-03 00:57:55
  • Offline
  • Erkek
Senin dinini Alimler mi
iletisimnetTürker ERTENAvatar

Senin dinini Alimler mi belirliyor? :))

Kitabına baksan yeterli...Vicdanın ne söylüyorsa o...


Yeni gelen bebeler,biraz saygı yahu...Bana değil,birbirimize...
2012-07-03 01:22:23
  • Offline
  • Erkek
Önce Muhammed Bey` haram
pescadorserkan toydemir_1985Avatar

Önce Muhammed Bey` haram helal biz buna karar veremeyiz. Sedat Bey,in de dediği gibi kuran`da yazmıyor. Fakat hak yemeyin diyor Kuran`ı Kerim`de dimi.
Burada bi manevi yada maddi bir şey belirtilmiyor özellikle. Demekki Hak yememenin anlamı, maddi yada manevi karşı tarafın, emeğine, hürriyetine, çevresine hiçbir şekilde zarar vermemektir. O yüzden, Autodesk. vs. yazılım firmaları yada bu site bunun üzerine olduğu için bu yönle bakıyoruz. Birde, genel açıdan baktığımızda her şekilde yasaktır. Autodesk, firması para, zaman, insan, sağlık vs. herşeyini veriyor yazılımlar yapıyor. Biz Uğraştık fiyatı da budur diyor. Eğer biz bunu crack li alırsak bir yerden parasız, yada 300-500`e bi bilgisayarcıdan. Bu hırsızlıktır. O yüzden günahtır.

Devrim Bey, size de katılıyorum. Eğer Autodesk firması, bizim saatlerce, günlerce aldığımız renderları 5 dk da alabiliyorsa ki alıyor. Bu da şunu gösterir, bilgisayar veri toplama ağının ne kadar geniş olduğunu artı, licence denetleme ve takip sistmeinin de olduğunu biliyoruz. Crack i yazılımlarda genellikle şifrelerin bir çoğu başka başka kişiler tarafından tekrar deneniyor ve hata veriyor. Sonrasında, yeni kodaları seçiyorsunuz olması için. Eski kodu girdiğinizde, karşınıza çıkan olumsuz bi cümle dimi. Bu Autodesk firmasına uyarı olarak gitmiyormu gidiyor. Peki bunun takibini istese yapamazmı 2 saatte verir cezayı. Ama sürümden kazanıyor hemde irili ufaklı şirketlerin cüzdanının kabarık olmadığını zaten o cezayı karşılayamayacığını biliyor neden uğraşsın ki tüm dünya ya açması gerekir neredeyse. Kime karışır vergide sıralmaya girmiş 200 kişi ye karışır.

Uğraşmıyor yani.


Serkan Toydemir
2012-07-03 07:53:02
  • Offline
  • Erkek
vicdanim haram oldugunu söylüyor,
R3L4XMuhammed PetekAvatar

vicdanim haram oldugunu söylüyor, tabiki kesin ve %100 haramdir diyemem, yalniz benim icimden öyle geciyor.

yasal disi yoldan programlari elde ettigimiz icin, crack kullanip porgrami süresini kirdigimiz icin, sanki haram gibi icimden geciyor, ayni nasilki, bir kuyumcunun kapisini kirip iceri girip altinlari toplamak gibi :)

bunun lisansida var 30 gün süresi olan, ve bu bedava indirilip kullanila bilir.

ben söyle düsünüyorum, millet indirip baksin denesinler programi diye yaptiklarini, bunun icin 30 gün bir süre belirlemisler, ona göre karar versinler, bu programi satin alip almak istemediklerine...

ayni zamanda, bu konuyu konusarakta istisare de yapmis oluyorus ;) bi istihare var birde istisare ;)

Saygilarimla


Edeb herseyin basidir. Ey Gönül. Allah´la beraber ol. Allahla beraber olamazsan. Onunla berbaer olanlarla ol.
2012-07-03 09:43:55
  • Offline
  • Erkek
..
soneday7Soner ÇakırAvatar

Çoğumuz, işletim sistemine kadar yasadışı kullanıyor. Bende tüm programları yasadışı kullanıyorum, ama nerden indirdin diyenlere satın al diyorum ne garip :D

Fakat, çalıştığım iş yerine ben satın alalım demiştim, onlar işler büyüsün alırız demişti, bende 20bin tlye kadar çıkıyor dediğimde, kullananların hepsi o parayı verdilermi dedi, yoo programı kırıp kullanıyolar dedim, sende öyle kullan dedi. Ben ne yapım.

Ama, bizim iş yerinde hoca var, arapçcaya kadar biliyor ona bi sorayım buraya yazarım.


https://www.facebook.com/3detasarim - 3dsmaxtr.blogspot.com www.lycinteraktif.com
2012-07-03 10:02:36 Edit:2012-07-03 10:04:34
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!