3ds Max : ileri düzey 3dsmax hakim olma?

ileri düzey 3dsmax hakim olma?
3dsmaxi3dsmaxi

Merhaba arkadaşlar ben 3dsmax i bir süre önce tekrar denedim fakat bir varı bir öğrenime ulaşamadığım artık çözemediğiceğmi anladığım için bırakmıştım ama benim ileride olucağım mesleklerde buna dayandğı için temeli de en önce gelen 3ds max olduğu için artık bunu öğrenmek bana şart oldu.ben şuan daha 16 yaşındayım önümde üniversitede için 2 senem var tabi diyebilirsiniz neden böyle bilgiler veriyor ama ben gerçekten artık umutsuzluğa kapıdım her türlü işe yapabiliyorum ama bu 3ds max programı çok ayrı gerçekten bu programda uzamanlaşmayı gönülden istiyorum ama uğraştıkça umutsuzluğa ve heves kırıklarına yol açıyorum.Bu yüzden sizce bu programı düze yolarak kolaylıkla mimari fuar yapabilcek seviyeye gelmek için illahi kursamı gitmek gerekir bunun için dersanaler duydum gerekicekse gitmem gerekli yoksa burdan da temelini anladıktan sonra kendim gidebilirmiyim? bu 1 vey 2 senede ne kadar oyl alabilirim azimimle bunu öğrenmek istemiştim arkadaşlar birazda morelman destek için :) teşekkürler,bu uzun 3ds max hikayemi okuduğunuz için


2012-07-15 01:29:56
  • Offline
  • Erkek
Tuhaf Bir şekilde "
ETezerErgin TEZERAvatar

Tuhaf Bir şekilde " ;) " Sedat Arkadaşa katılıyorum. Buradaki Arkadaşların büyük bir kısmı Mimari ile ilgileniyor ve sanki Max in başka yetenekleri yokmuş gibi düşünebiliyorlar bazen. Bilgisayarım olduğu için Alt Kattaki yaşlı komşum bozulan Cep telefonunu Kapıya getirir ve "Ama neden Tamir edemiyorsun? Sen Bilgisayarcı değil misin?" diye sorup boynu bükük ayrılır kapıdan. Max Kullanmak, İleri düzey kullanmak Sadece Belli bir sektörde iş yapmak anlamına gelmemeli. Sedat Beyin Dediği gibi Aklına gelen veya "Müşterinin istediği" herşeyi yapabilmektir İleri Seviye Maxçi olmak.

 Bu sitede Pekçok üstad var, Muhteşem Mimari Görselleştime yapıyorlar, ama Basit bir Karakter Animasyonlu Bant reklam istense takılıp kalabiliyorlar (Bu böyle olduğundan değil sadece açıklayıcı örnek olması içindir). Bu onların Mimari Görselleştirme konusunda Uzman olduğunu Gösterir Ama İleri Seviye Maxçi olduklarını göstermez. Gene Sedat Beyin dediği gibi Aysbergin Su üstündeki görünen kısma düşen Bir kar tanesi kadar seviyeyi gösterir. 20.000 evet 20000 bini aşkın Komut ve bunların birbirleri ile beraber kullanımından meydana gelen Neredeyse sınırsız Kullanım ve bir o kadar da Teknik... Kafanızda Canlandırırsanız Oldukça Korkutucu olur.

Kıssadan Hisse : Max de İstediklerini yapabilmek için Max^in tamamını öğrenmene veya İleri Seviye MAx bilmene gerek yok. (ör: Max de varolan Yapay zeka kullanımı, Kas tanımlamaları, PArçacık Dinamiği, Rigleme, Malzeme Animasyonları, 3D Kurgu-Montaj, vs vs vs Mimari görselleştirmede pek fazla kullanılmaz mesela ;)  )

Saygılarımla,

Ergin TEZER

"Yetkili Autodesk Eğitmeni"


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-07-15 03:01:08
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!