3ds Max : çizme hevesimi kaybettim

Programlama tek ilaç....
CoDiEEngin EROLAvatar

biraz C takıl ozaman azcık onu kurcala Baktın C ağır geliyor dal VisualStudio ya ne çıkarsa artık orada. oradan bi şey var directX kütüphanesi yazıyor üzerinde aaa ne güzel bişey miş bu deyip al hemen içeri bi çay falan ikram et Google var yaz oraya directX küp çizmek diye çıkanları kurcala biraz ctrl+C ctrl+V küp çizmek ne kadar da kolaymış değil mi. sonrada gözüne bi ışık çaksın "dur ben bunu kendi başıma fare kullanarak yapayım" dersin "kendi başı ma yazayım dersin" hatta "sitelere örnek kod olarak koyarım Ohh Codeproject de yayınlarınır allta commentler ( yabancı site ya) falan allahhhh" işte bu noktadan isyan bayrağını açıp yeterrrr diye barığman arasında ki süre 2 saat daha fazla vermiyorum :))) ya bunun kolayı var max diye bişey var ve ben onu terk ettim diyorsun. canım benim ilk göz ağrım ben ettim sen etme diyorsun kendini yeniden bitmiş tamamlanmış canlı capcanlı programında baş başa buluyorsun. sonra ulaka ukala bu gölgeyi buraya mı düşürsem yoksa ışığı buradan mı patlasam diye düşünüyorsun :)))

denemiş tastiklenmiş bir yoldur... :)))

dipnot : "olum geri gelecem o küpü çizecemm!!!!"


https://www.facebook.com/grnt3d | www.grnt3d.com | http://codie1982.deviantart.com/ | http://nmo.cgsociety.org/
2012-08-07 17:41:00
  • Offline
  • Erkek
http://pitposum.deviantart.com/ http://ertugy.deviantart.com/ http://xsekox.deviantart.com/ http://marekdenko.net/
alpgonzalestevfik serezAvatar

http://pitposum.deviantart.com/

http://ertugy.deviantart.com/

http://xsekox.deviantart.com/

http://marekdenko.net/

 

bunlara bi gözat azimli bir insansan gaza gelirsin değilsen Allah kerim :)


TEVFİK SEREZ ÇİZ İZLE ÖĞREN ÇALIŞ
2012-08-07 18:50:07
  • Offline
  • Erkek
birçok yorum yapılmış .durumunuz
yunusemredayiyunus emre dayıAvatar

birçok yorum yapılmış .durumunuz aynı benım gıbı bazen basıma gelıyor fakat yenıyorum. muzıkle aranız nasıl? Eğer iyiyse çizime başlarken arka planda sizi harekete geçirecek müzikler dinleyin . sinema fılmi izleyin özellikle bol efektli olanlarından . benı en cok heyecanlandıran fılmler. tron ,ıron man, avengers green lantern v.b. filmler. bu tarz fılmerı ızleyın bırseyler cızmeye başlarken bu fılmlerdekı gorsel efekt dolu sahnelerı aklınıza getırın . muzık sart. ben genelde yabancı muzık dınlerım. ve www.shadowville.com sitesınde sadece muzık ler var (beatler). onlarda yardımcı olabılır.

bır tane yorum okudum bu işi bırak eger hevesın yoksa falan yazılmış . içindeki 3d ateşini anlayabiliyorum belkide kafanda hayal gücünün verdi fırtınalar kopuyor. hepsini yapabilirsin . ha birde vray ogrenmeye başla arkadasın bır tanesı yazmıs sadece caydanlık cızımıne bırcok yorum var dıye. haklılar render sonucun eger gercekcılık içeriyorsa seni tetikler. siteye yukledıgın çalışmalar render konusunda yetersiz. senı 3d den sogutmaya neden olabılır. vray de ıyı degılken bana oluyordu . iyi çalışmalar.diyelim :)


https://www.behance.net/yunusemredayi3d
2012-08-08 16:17:06
  • Offline
  • Erkek
Cezbedici videolar
semerkandAbdulkadir ÖZKARLIKLIAvatar

Youtube yi aç cezbedici videolar izle. Animasyon hakkında pluginler hakkında videolar izle gerçekten büyük bir haz veriyor ve yapacağım duygusuyla başlayıp kapılıp gidiyorsun. Bir ara bende bu işi çok sevdiğim halde soğudum sanki yorucu geliyordu. Fakat yakın bir zamanda önceden izlemiş olduğum pantural ın videosunu tekrar izledim. Öyle bir haz verdi kapıldım gidiyorum.


2012-08-08 17:46:20
  • Offline
  • Erkek
evet pantural yardımcı olabılır
yunusemredayiyunus emre dayıAvatar

evet pantural yardımcı olabılır


https://www.behance.net/yunusemredayi3d
2012-08-08 17:53:17
  • Offline
  • Erkek
``Avatar kadar kaliteli animasyon
3ddesigner3d designer

``Avatar kadar kaliteli animasyon yapmaya çalıştım= Bütün yöntemleri de öğrendim=Ufak denemelerle istediğim sonucu alabiliyorum= Avatar kadar kaliteli iş çıkarabilir miyim=Neden çıkarmayayım herşeyim hazır``

SedData1,çok fazla video izliyorsun sanırım.Çünkü birşeyi bilmekle yapmak arasındaki farkı anlamak için birşeyi yapmaya çalışmak gerekir.Nasıl yapıldığını öğrenmek yetmez.Kısaca sana şunu diyeyim.Sen avatar kalitesini kısa örneklerle yakalayabildiğini iddaa ediyorsun.Yani sana imkan verilse tesis verilse yaparım demek istiyosun.Kardeş daha bir tane bile bir showreel çıkarmadan böyle cümleler kurma. Pantural yaptığı işi aylarca render aldı.Ve çokta uğraşssada ortaya bişey çıkardı.Şimdi o adam kalkıp diyorki ben tek başıma yüzüklerin efendisini yaparım diyor.Ben ve çoğu kişide buna inanıyor yapar diyoruz.Ama sen kalkmıssın avatar diyorsun ve kısa denemelerle de olayı çözdüm sadece uğraşamıyorum diyosun.Kusura bakmada buna sadece kadir inanır.


2012-08-08 23:57:44
  • Offline
  • Erkek
SedData1;ayrıca bugün çizmeye çalıştığın
3ddesigner3d designer

SedData1;ayrıca bugün çizmeye çalıştığın modellerin heryeri açık olmasaydı sadece cloth ile elbiselerini yapıyor olurdun.Yani birileri soyundu bizde onları görerek çizmeye çalıştık.Sen şimdi kalkıpta sanat için soyunana laf etme.Hem sanat için soyunana laf edip hemde soyunana bakıp çizim yapmaya çalışırsan yanlış yapmış olursun.üniversitelerde desen derslerinde insanlar canlı modelden nü çalışma yaparlar.bu kızlar kötü yola düştükleri için soyunmazlar,sadece sanat için soyunarak para kazanırlar. o yüzden bence yazarken biraz düşünmeni tavsiye ederim.


2012-08-09 00:01:44
  • Offline
  • Erkek
_Ra yı gülerken görmek
agorafobiaKemalYetkinAvatar

_Ra yı gülerken görmek ne güzel.. Mutlu olduğunu görmek.. BU arada Hevesini kaybeden arkadaşım bence sen özlemelisin..Sana Özlem iyi gelecektir.Saygılarımla..

PS: Sedat sen soyunmayı hiç deneme bile kardeşim..Neyin kafası bu anlamış değilim..


2012-08-09 06:34:29 Edit:2012-08-09 06:35:38
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!