3ds Max : çevre için agaç yapımı(bilgisayarı kasmayacak şekilde)

3dykpaint e bakın işinizi
izzetizzet ALŞAN

3dykpaint e bakın işinizi kolaylaştıracaktır.


https://www.3dokulu.com Türkiye`nin 3D Eğitim Platformu
2013-05-18 20:12:48
  • Offline
  • Erkek
Bakış Açısı,
thecreepO.güvenAvatar

Dostum merhaba,
Gördüğüm kadarıyla sorun yok ortada . Aslında istediğin sonucu almışsın ama sadece Malzeme yuvalarından baktığın için öyle görünüyor. Sahnende ki bir plane nesnesine atarsan bu iş olacaktır.


2013-05-20 11:10:27
  • Offline
  • Erkek
izzet hocam 3dyk paint`i
gorunmeyen_issizburak çiçenAvatar

izzet hocam 3dyk paint`i

izzet hocam 3dyk paint`i sizin sitenizde görmüştüm. oradan videoları falanda izledim. 3dyk paint 2.0 versiyonunu indirdim. max`i yönetici olarak çalıştırdım. hata vermeden 3dyk paint açıldı ancak içerisindeki kütüphane yok . kütüphane dosyasını, program files->autodesk->3ds max design 2013->stdplugs->3dykpaint2->3dyklibrary klasörünün içerisine attım. yine de olmadı onu da yapamadım. yardımlarınız için çok çok teşekkürler. kusura bakmayın sorun bende dediğim gibi yaklaşık 3 haftadan beri aralıklarla yaptığım çalışmayı bir türlü sonlandıramadım özellikle hafta sonu çok çalıştım ancak yapamadım sinirlendim ve ara verdim. şimdi tekrar başlicam inşaallah bu sefer yapabilirim. resim son halini yükledim. buradan sonra neler yapacağım açıkcası bende bilmiyorum. hdri yerleştirme ve çevre düzenlemesi ile ilgili AYRINTILI dersi hangi sitede bulabilirim?

burakcicenba
2013-05-20 14:00:36
  • Offline
  • Erkek
Teşekküler...
gorunmeyen_issizburak çiçenAvatar

bugün başka bir bilgisayarda denedim. başarılı bir şekilde yaptım. sorun benim bilgisayardaki max`de galiba. aynı işlemi benim bilgisayrımda yapıyorum cam gibi oluyor ancak diğer bilgisayarda yaptığımda başarılı oluyor. Arkadaşlar tüm yapıcı yorumlarınıza Can-ı Gönülden Teşekkürler


burakcicenba
2013-05-21 01:20:08
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!