3ds Max : 3Ds Max`ta Fizik Dersi Anlatımı

@3ddesigner Öncelikle ben
wowninjaaGökhan KaragözAvatar

@3ddesigner

Öncelikle ben 3Ds Max programını sırf hobi olsun diye öğrenmedim veyahut bir ders için bir başkalarına hava atmak, yüksek not almak hiç değil. İnşallah günün birinde küçük yaştan beri mimar olmayı hedefliyorum, hedefime ulaşmaya çabalıyorum. Şu zamanlarda bir ajansta da 3Ds Max programı bilgimle sadece modelleme konusunda çalışıyorum. İleriki zamanlarda mimarlık eğitimimi alırken eş zamanlı olarak ajansta görev alacağım ve hak verirsiniz ki interaktif tarzı bu eğitimler gayette önem taşıyor işim için. Bunu yalnızca ödev olarak algılamayın, ve ben sizden yalnızca animasyon konusunda yardım talep etmiştim, eğer etmek istemiyorsanız karakterim hususunda iğneleyici yorumlar yapmanıza lüzum yok. Saygılar.. iyi akşamlar


2012-10-03 21:12:54
  • Offline
  • Erkek
Nedense arkadaşın öğrenmek istediği
SpecularÇağıl GöymenAvatar

Nedense arkadaşın öğrenmek istediği şey sürekli küçük düşürelek suratına vurulmuş tabiri caizse.Bunu farklı konularda da gördüm onun için söylüyorum.

İlk mesajından da anlayabileceğiniz gibi animasyon konusunda bir bilgisi yok aynı mantık zannetmiş onun için saçma bir örnek vermiş.Bunu 3d sektörüne bağlamak biraz abes bir davranış kusura bakmayın.

Sorunuza gelirsek.Basınç konusu için Max`de ortamı modelleyip basit Key Frame animasyon tekniği sayesinde oluşturabilirsiniz(Basınç tüpleri, yüzeyler, piston vs vs).Sunumunuzu animasyon olarak hazırlayın hatta yazıları bile 3d yazabilirsiniz.Animasyon ilerledikçe açıklamalarınızın biri kaybolur diğeri gelir.

Bakmanız gereken anahtar kelimeler:Key Frame Animasyon, Auto Key, Make Object İnvisible..

Bunlarla ilgili mantığı kavrarsanız animasyonu rahatça oluşturabilirsiniz.


http://cagil.cgarena.com/ http://www.turbosquid.com/Search/Artists/CagilGoymen
2012-10-03 22:03:33
  • Offline
  • Erkek
Anlayışınız için çok teşekkür
wowninjaaGökhan KaragözAvatar

Anlayışınız için çok teşekkür ederim, sırf bu forumda bir çok kişide böyle bir zihniyet var diye konu açıp düşünce belirtmekten, yardım istemekten çekindiğim oluyor bazen..

İlginiz için teşekkür ederim tekrardan, çalışmalara başlıyorum. İyi akşamlar


2012-10-03 22:08:18
  • Offline
  • Erkek
wowninjaa; O halde
3ddesigner3d designer

wowninjaa;

O halde projeni kafanda bitir,şu nasıl olur nasıl yapabilirim şeklinde teknik soru soru cevaplayalım.

Bir açtığın konuya bak,ondan sonrada çıkıyorsun anlamayanlara veya anlam getiremeyenlere sitem ediyorsun.power pointten sıkıldığın için ödevde 3d kullanacağını belirtiyorsun. sonrasında da ben 3d yi hobi için değil ders için değil diye açıklama yapıyorsun.Çelişkili konuşma.Forumdaki bu zihniyet işi bilenler.Sen Lise 3 e gidiyorsun daha burda bize zihniyet falan filan diyorsun.Güzelce konunu aç , burada herkes senin gibi ders için oyun oynamıyor. Milyon dolarlık projelere imza atan abilerin var. O yüzden böyle konuşmalar yapma bence.Tamam abi de geç kardeş.Bu yüksek hırsın ve kibirin senin için hiç iyi değil.sende o nu gördüğüm için kızdım zaten. haklı çıktıgımıda zaten son yorumunda gördüm..Selametle..


2012-10-03 23:43:09
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!