3ds Max : 3Ds .Max Eğitim Seti Arıyorum

İnsanlar Yıllarını Boşuna Harcıyo...
ETezerErgin TEZERAvatar

İnsanlar Yıllarını Boşuna Harcıyo... Keşke Doktor Adayları da Aynı Şeyleri Yapsa. 2 Kitap, 2 DVD Tamamdır. Boşuna 6 Sene Tıp eğitimine harcanması.
Neyse 3D Bu, Çook daha basit. 1 Kitap bile yeter, internet de var nasıl olsa...
3-5 Ay uğraşır, Herşey Çözülür. Hemen Para Kazanmaya başlarsın. Müşteri Beğensin diye de fiyatları düşük tutarsın olur biter.

Hayırlı Olsun... Sana ve diğer Tüm arkadaşlara...


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2013-05-21 11:53:24
  • Offline
  • Erkek
Ee biryerden başlamak lazım.Herkes
izzetizzet ALŞAN

Ee biryerden başlamak lazım.Herkes kursta öğrenmedi.Kimi kendi kendine kimide eğitim setleri ile.Arkadaşlarda bunu yapıyor sanırım.Kolay para kazanılmadığını yaşayarak tecrübe edecekler.Bunun dışında yol gösterilmesine ihtiyaç duyulursa bizde yol gösteririz.


https://www.3dokulu.com Türkiye`nin 3D Eğitim Platformu
2013-05-21 12:17:15
  • Offline
  • Erkek
Her yerde olabildiğince kaynak
rotfireCemil T.Avatar

Her yerde olabildiğince kaynak var. Yazılı ve görsel tutorialler Google da aratırsan bulursun. Tr3D kendi bünyesinde de sanırım eğitim DVD leri barındırıyor. Necmi hocayla irtibata geçebilirsin. Hiçbiri benim istediğimi vermez derseniz bu işleri iyi bilen birinden ders alırsınız görerek canlı canlı uygulama yaparak bu işi daha iyi çözersiniz. Tabi maliyet buna bağlı olarak artabilir. Ama bir öğrenir pir öğrenirsiniz.
Kolay gelsin...


Rotfire
2013-05-21 12:37:50
  • Offline
  • Erkek
Digital tutorsun kaynaklari cok
Peter SalvatorePeter SalvatoreAvatar

Digital tutorsun kaynaklari cok ve anlatimida iyi bence bakmani indirmeni tavsiye ederim ilk seviyeden uzmanliga kadar mevcut

Peter


p.s
2013-05-21 18:38:35
  • Offline
  • Erkek
Hiç gerek yok internet
reshadoHayrullah TavukçuAvatar

Hiç gerek yok internet kaynak dolu biraz çalışma ile üzerinden gelirsin,abartılacak bir durum değil.tabi temeli öğrenir ve mantığı kaparsın gerisi daha çok pratik,kitap ve eğitim setlerinin vericeğide bu fazlası değil.Bu iş kolay bir iş değil hem teknik hem`de estetik bilgi gerektiriyor,teknik bilgiyi çalışarak estetik işini`de tecrübe ile halledersin,ama temel`i öğrenmek için kurslara gitmeye gerek yok yada eğitim seti almaya,internet üzerinden öğrenebilirsin...


http://www.youtube.com/user/HayrullahTavukcu
2013-05-22 00:42:16 Edit:2013-05-22 01:00:04
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!