Açık Mutfak ve Salon

Açık Mutfak ve Salon Açık Mutfak ve Salon - Data Eksik

dundarba (Data Eksik) program: 3ds Max,V-ray,Photoshop Süre: 4 3 yorum yapıldı 3/10 (7 kişi beğendi)

Açık Mutfak ve Salon 1Açık Mutfak ve Salon 2Açık Mutfak ve Salon 3Açık Mutfak ve Salon 4

Salonla bir arada dizayn edilmiş açık planlı mutfaklar, özellikle bugünün koşullarında sıkça karşımıza çıkan modern bir konsepti oluşturuyorlar. Günümüzde oldukça yaygın olan açık plan eğilimi, modern evlerde sosyal yaşam alanlarını olabildiğince akıcı hale getirmek ve mümkün olan en işlevsel kullanım alışkanlıklarını oluşturarak yapı ve dekoru yalınlaştırmak amacıyla ortaya çıkmıştır diyebiliriz. Eski tip geleneksel mimari yapıya sahip olan mutfaklar, mutfakta çok daha fazla vakit geçirilebilen, zamanın bu kadar hızlı akmadığı dönemler için ideal bir modeldi. Gelgelelim çağdaş hayat koşullarında hem işte hem de evde tüm insanlar artık çok daha hızlı yaşıyorlar, zaman bizim için çok daha değerli ve bu yüzden ev dizaynlarında da pratiklik her şeyin önüne geçiyor. Tabii şehirlerdeki konut sayısının artması ile birlikte konutların metrekare olarak alanlarının küçülmesi de daha küçük alanlara daha çok işlevli ve daha pratik odaları sığdırmamız gerekliliğini beraberinde getiriyor. Hal böyle olunca da Amerikan mutfak olarak da adlandırılan açık mutfak planları giderek yaygınlaştı ve bugün neredeyse şehirlerdeki evlerin büyük çoğunluğunda bu konsept tasarımlar yer alıyor.

Açık Mutfak ve Salon için Yorumlar

açıklama

Açıklama renderdan,render açıklamadan güzel olmuş eline sağlık.


Bir ülkede akıl ve sanattan çok servete değer verilirse bilinmelidir ki, orada keseler şişmiş, kafalar boşalmıştır. Friedrich Nietczshe
2018-12-06 18:37:08
  • Offline
  • Erkek
Gerçekten çok yalın ve
tgbaTuğba Öztürk Kurutçu

Gerçekten çok yalın ve renk uyumları şahane. Tebrik ederim.


2018-12-07 18:48:41
  • Offline
  • Bayan
Herşey çok güzel fakat
wisemanxxxMustafa BeytekinAvatar

Herşey çok güzel fakat pencerelere konulmuş olan vray plane ışıklar var sanırım. Bunlar dışarıya oranla çok fazla ışık verdiği için yapay kalmış. Dışarısı içeriye göre daha karanlık kalmış ve bu da algıyı bozuyor bana göre. Tavsiyem dışarıyı biraz patlatmaktan korkmaman. Gerçek fotoğraflarla kıyaslarsan böyle bir ortamda dış ortamın ne kadar parlak olduğunu görebilirsin. Kaldı ki sahnende iç ortamdaki aydınlatmaların hiçbiri de açık değil.
Kolay gelsin.


www.vds3d.com
2018-12-18 13:08:31
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

dundarba Diğer Çalışmaları