Bathroom

 Bathroom Bathroom - MİMAR Mustafa YURDAER

mustafa-yurdaer (MİMAR Mustafa YURDAER) program: 3dsmax-Photoshop Süre: Render kare başı 3 dk sürdü 2 yorum yapıldı 0/10 (4 kişi beğendi)

Proje 1.8x2.75 lik alana yapılmıştır mekanda siyahın tonları ve sıcaklık katsın diye ahşap kullanılmıştır ticari bir calışmadır. nois degeri azaltılarak render süresini kısmaya çalıştım vray elemenlerle temizleye bildiklerimi temizledi fakat gitmeyenlerde var.

 Bathroom 1 Bathroom 2 Bathroom 3

Bathroom için Yorumlar

Emeğine sağlık
troy481@ferit mustafa sezer

Render,ışık,kaplama,modeller hepsi çok güzel.Batarya krom mu şeffaf mı anlayamadım.Kaloriferin bağlantı noktası pek güzel olmamış.Bathroom projesinde duş, jakuzi,banyo göremedim.Klozet,lavabo,kalorifer renk belki kırık bir beyaz olabilirdi.Ufak eksiklere rağmen gayet güzel olmuş emeğine sağlık.


2017-01-31 11:09:13
  • Offline
  • Erkek
ferit mustafa sezer
mustafa-yurdaerMİMAR Mustafa YURDAERAvatar

Detaylı yorumunuz için teşekkür ederim.Bu dublex bir dairede olduğu için bu kısımda yoktu fakat duş kabını olan projeyi de biter bitmez paylaşıcam. krom ayarımla oynamam gerekli 2 günde anca bu kadar cıktı. zaman kısıtlaması olmasa o hatalar benimde dikkatimi çekti deneme-yanılmaya vakit bırakmıyor maalesef müşteriler :)


www.vizyonermimarlik.com MİMAR Mustafa YURDAER
2017-02-02 01:50:35
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

mustafa-yurdaer Diğer Çalışmaları