oba otel

oba otel oba otel - Data Eksik

NoOne (Data Eksik) program: Cinema4D Süre: 36 1 yorum yapıldı 0/10

cinema4d vray
serbest bir çalışma hazır bina modelinin revize edilip tamamen deneme maksatlı renderlenmesi
çok yakında cinema4D devri başlıycak az kaldı ))

oba otel 1oba otel 2

oba otel için Yorumlar

Kalkan duvarın alnı bu
okitoErdem TürkoğluAvatar

Kalkan duvarın alnı bu derece büyükken böyle bir kamera açısı kullanmanın sonuca etkisi kötü olmuş. Işığın homojenliğini, materyallerin kontrastını sevdim.

Açıklamanızda okuduğuma istinaden sizin özelinizde genel bir eleştiri yapmak isterim. Kullandığımız yazılımsal araçlar sanal bir gerçekliği görselleştirmek üzerine üretilmiş ürünler. Birbirlerinden farkları olsa da, tek temel özellikleri "görselleştirme ve "sunumu zenginleştirme".

Boş ve düz bir duvara, bir parça kömürle de sunum yapabilirsiniz. Perspektifi doğru çizdiğinizde yine 3 boyuta yakın bir görsel oluşturursunuz. Tek farkı ışık ve gölgeyi de kendiniz hesaplamak ve karalamak zorundasınızdır.

"Çok yakında cinema4D devri başlıycak az kaldı" demeniz üzerine yazıyorum. Kişisel olarak algılamayın lütfen genel olarak söylüyorum. Farklı teknolojik ve sanatsal platformlarda; Canon mu Nikon mu, iOS mu Android mi tartışmaları çok kısır tartışmalar. Bizim için de durum aynı. Sketch Up çok kolay gerisi yalan diyeninden tutun da, 3Ds Max pişmanlıktır vb türetebileceğiniz pek çok beylik lafla yürüyor tartışmalar.

Kullandığınız cihaz, yazılım ya da ürün ne olursa olsun ondan maksimum verimi almaya bakın. Kimse yaptığımız işi x yazılımda yaptığımız için daha fazla ödeme yapmıyor ya da bu hakediş düşük bu fiyata yükseltelim demiyor.

Çok basit ve temel bilgisiyle piyasada iş yapmaya çalışan, kendine güvenemediği için düşük fiyat çeken tipler azımsanmayacak kadar çok. Müşteri beğenmeyip daha profesyonel hizmet almaya çalışınca yine bu tiplerin fiyatını referans alıyor. Tartışmalarımızın konusu bence bu olmalı.

Herkese iyi çalışmalar


2x Intel Xeon E5-2670 Asus GTX 980ti 32GB RAM
2015-06-02 16:23:31 Edit:2015-06-02 16:31:00
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!