taksim otel projesi

taksim otel projesi taksim otel projesi - Omer faruk Topkara

omertopkara (Omer faruk Topkara) program: 3d max-vray Süre: Her render 45 dakika 2 yorum yapıldı 0/10

Ticari bir projedır.Taksimde bir otel için çizmiş oldugum 3d görseller.Renderlar sahne basına 45 dakika sürdü.Vray render programı kullanıldıalındı.proje sahipleri klasık bır yatak odası istedi .klasik konseptın agır havasında kurtulmak için modern renkler tercıh ettıkYorumlarınızı beklıyorum.

taksim otel projesi için Yorumlar

sanırım çok solgun olmuş.

sanırım çok solgun olmuş. mesela avizenin rengi mi kötü yoksa render kalitesi düşük olduğu için mi kötü gözüküyor bimiyorum. odayı biraz daha aydınlatsanız daha iyi olurdu. mesela yatağın üstündeki mermerin altında bi parlama var led ışığı gibi fakat o mermere göre daha yamuk gidiyor. tv nin altındaki masanın tam altında sanırım bir parça unutulmuş.


Bakayım ne çizmişsin O-o
2014-12-01 14:08:07
  • Offline
  • Erkek
kombinasyon
HakannetHakan Kuru

renk kombinasyonu dogru seçim.Kaplamalar ideal Ticari bir proje için gayet yeterli bazı şeyler hazır alınmış olmalı.Avize büyük ihtimal hazır alındı diger bazı detaylarda hazır alındıgı için ağırlaşma yaşanmış ve materlalleriylede uğraşmamak için gri materyal standart olan verilip geçilmiş elbetteki çok iyi bir bilgisayarın olsaydı ve daha çok zaman ayırabilseydin eminim çok daha iyi olabilirdi hataları düzeltip tekrar render almak zaman ksııtlı oldugundan dolayı (45 dakika oldukça uzun) yeterli gelmiş.Karışı duvar taraf ayna olmuş ve tıpkı devamı varmış gibi duruyor oda geniş miş gibi gösteriyor gayet akıllıca zaten alan kısıtlı.


www.hakannet.deyiz.biz
2014-12-01 15:42:22
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!