dublex

dublex dublex - Data Eksik

asaserdar (Data Eksik) program: 3ds max Süre: 2 gün 2 yorum yapıldı 0/10 (1 kişi beğendi)

3d max + vray + photoshop kullandım.. tıcareı bır calısmadır. forest ve hazır modeller kullanıldı..cok uzun suren renlerlarla basım dertte bu projede aldıgım her karede render suresı en az 3 saaat suruyor.. arabaları proxy e cevırdıgım halde. bu dertten kurtulursam daha fazla acılardan renderlar almayı olanlıyorum.. elestırılerınızı beklıyorum.. tesekkurler.

dublex  1dublex  2

dublex için Yorumlar

Render Ayarlarınız
okitoErdem TürkoğluAvatar

Modelleme açısından yeterli bir çalışma olduğunu düşünüyorum.
Ancak ışık ve kamera ayarları üzerinde biraz daha durulması lazım sanki.
VraySun`ın direkt düştüğü noktalarda aşırı bir ışık patlaması var.
Diğer yandan sahnede, render sürecinin 3 saat civarında sürmesine sebep olacak, hiçbir şey göremedim. Böyle bir projede maksimum poligon sayısı 2-3 milyonu geçmez; bu da render süresinin 3 saat olmasına neden olmaz.
Bilgisayarınız özellikleri ve render ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?


2x Intel Xeon E5-2670 Asus GTX 980ti 32GB RAM
2014-03-22 10:05:04
  • Offline
  • Erkek
Erdem bey yorumunuz ıcın

Erdem bey yorumunuz ıcın tesekkur ederım.Isık patlaması benıde rahatsız ettı fakar soyledıgım gıbı render suresı her kare ıcın 3ila4 saat arası surdugu ıcın yenısıne gırmek ıstemedım.. kamera acısına degınecek olursam. ben normalde fotografcılıklada ılgılenıyorum..farklı kadrajdan acılar cok daha hosuma gıdıyor fakat musterı bu sefer dogallık olmamıs degınce olabıldıgınce onların ıstedıgı mantıga gıdıyorum.. ınsan gozu acısından degerlendırıncede bazı ıstedıklerı olmuyor ve bu sekıl cıkarıyorum malesef.ama daha dıkkat edecegım bır dahıkelere..bılgısayarım malesef cok kotu.. acer core 2 duo 2 gb ram ve on board ekran kartlı bır laptop.. render ayarları cozunurluk 1920*1080 sub 800 . 0.002 lig.csh. low adp sb -1 e 2 .. material sublarıda 8 den yuksek degıl..


_____=A=_____ SeRdaR
2014-03-22 18:34:40
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

asaserdar Diğer Çalışmaları