Yatak Odasi

Yatak Odasi Yatak Odasi - burak beytur

burocknroll (burak beytur) program: 3ds max, photoshop Süre: 2.5 saat 2 yorum yapıldı 3/10 (5 kişi beğendi)

Portfolyoma eklemek icin yaptigim bir calisma. Gercek bir sahneden esinlenerek modellemeye basladim ve ortaya cikan sonucu sizlerle paylasmak istedim.

3ds max 2014
Vray
Photoshop

Render suresi toplamda 2.5 saat

Yatak Odasi 1

Yatak Odasi için Yorumlar

İç mekanda kullandığınız ışıkları
BozRadagastSamet UncuAvatar

İç mekanda kullandığınız ışıkları öğrenebilir miyim? Vray sun + Vray direct light mı kullandınız? Çünkü bu tür sahnelerimde içerisini bu derece net aydınlatamıyorum.


....
2014-03-19 10:20:17
  • Offline
  • Erkek
Ic mekan sahnelerinde gunduz
burocknrollburak beyturAvatar

Ic mekan sahnelerinde gunduz renderi alacaksan, pencerelerin disina ayni buyuklukte vray plane light koymalisin (cercevelerin biraz disina). Sahneyi vray skylight ile aydinlatiyorsan bu penceredeki isigin ayarlarindan skylight portali isaretle, boylece icerdeki aydinlatmada patlamalar meydana gelmez. Ayrica vray kamera ayarlari cok onemli. Oncelikle sahne icin gamma degerin 2.2 olmali ve kamerada oncelikle shutter speed degerini dusurerek istedigin aydinligi yakalayabilirsin. Shutter speedi cok dusurmen ragmen aydinlanma yeterli degilse ISO degerini yavas yavas yukselt, aydinlanmada artacaktir. Alacagin ham render yeterli gelmeyecegi icin photoshopta curve levels color correction gibi ayarlarla renderi dahada iyi bir hale getirebilirsin. Bunlarin derslerini tek tek youtube`da bulabilirsin, kolay gelsin.


Montreal - Canada www.cgframe.com
2014-03-19 20:48:21
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

burocknroll Diğer Çalışmaları