Beyaz Mutfak

Beyaz Mutfak Beyaz Mutfak - Hakan D.

Area (Hakan D.) program: 3DS MAX 2012 x64 Vtay 2,30 Süre: Yarım gün 3 yorum yapıldı 0/10 (3 kişi beğendi)

Müşterinin istekleri doğrultusunda yapılmış bir çalışma 3DS MAX ve VRAY kullandım Photoshop sadece imza için kullanıldı. Render süresi yaklaşık 30 dakika. Elektronik eşyalar ve Çaydanlık, tabak hazır obje diğer herşey autocad çizim ölçülerine sadık kalınarak modellendi.

Beyaz Mutfak 1

Beyaz Mutfak için Yorumlar

Kaplamalar daha iyi yapılabilirdi
izzet_7502

Kaplamalar daha iyi yapılabilirdi


2013-05-07 15:23:23
  • Offline
Sert ışıklar dolabın ve
Requeserdinc Gurbuz

Sert ışıklar dolabın ve tezgahın üzerinde ciddi bir patlama oluşturmuş, Pencerein arkasına yerleştirilen arkaplan resmi neredeyse içeri girmiş gibi, tavsiyem ışıkları yerleştirirken gerçek hayattan esinlenmenizdir ozaman ışıklar sert ve parlak da olsa bir şekilde gerçekçilik anlamında şu anki durumundan daha fazla yardımcı olacaktır size. Herzaman söylediğim gibi karanlık bölgeler gerçek hayatta vardır ve kopya edilmek istenen gerçek hayatada bunlar yansıtılmalıdır.Pek çok çalışmada gördüğüm bu aydınlık ve daha fazla beyaz durumundan hızlı şekilde kurtulmanız gerekiyor.Biraz gölgede kalmış kısım çalışmanızı boyutlandırır ve gerçek hayat bu kadar parlak değildir şu an bulunduğunuz odanın içindende ciddi çıkarmalarda bulunmanız mümkündür. Kolay gelsin ellerinize sağlık.


erdincgurbuz.blogspot.com
2013-05-07 16:55:09
  • Offline
  • Erkek
Araştır, güzergahını oluştur, sonuna
Paranistserkan toydemirAvatar

Araştır, güzergahını oluştur, sonuna geldiğinde, 1 daha geri git, her defasında geri gideceksin, ama her geri den sonra, ileriye 1 adım fazla eklemiş olacaksın.


2013-08-15 13:28:00
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

Area Diğer Çalışmaları